Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Διάλογος για το χρέος


Τα τρία κείμενα του "διαλόγου" Καζάκη-Μπινιάρη συγκεντρωμένα εδώ για να μην τα ψάχνω δεξιά κι αριστερά... Είναι:

  • από το Ποντίκι (7/7/10), άρθρο του Δημήτρη Καζάκη: Άρχισε η σταδιακή παύση πληρωμών
  • από το Άρδην (10/7/10), άρθρο-κριτική του Τάκη Μπινιάρη στο παραπάνω: Στάση πληρωμών ή αναδιαπραγμάτευση του χρέους
  • από την Αποικία Ορεινών Μανιταριών (15/7/10) άρθρο-απάντηση του Δημήτρη Καζάκη στη κριτική Μπινιάρη: Απόκρουση κριτικής για την μη αναγνώριση του επαχθούς χρέους


Άρχισε η σταδιακή παύση πληρωμών
Του Δημήτρη Καζάκη  
από το Ποντίκι

Όλα δείχνουν ότι η αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους όχι μόνο έχει ξεκινήσει, αλλά βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου. Αυτή η αναδιαπραγμάτευση γίνεται υπό την άμεση εποπτεία του ΔΝΤ και κυρίως της ΕΚΤ, η οποία αγωνίζεται να απεξαρτήσει τις βασικές ευρωπαϊκές τράπεζες (κυρίως τις γαλλικές) από το ελληνικό χρέος, ώστε μια επιμήκυνση του χρόνου εξυπηρέτησης των ομολογιακών δανείων της Ελλάδας να μην επηρεάσει την ήδη εύθραυστη κατάστασή τους.

Η αναδιαπραγμάτευση συνοδεύεται ήδη από μια σταδιακή παύση πληρωμών του Ελληνικού Δημοσίου προς προμηθευτές και εργαζόμενους. Με ανακοίνωσή του το Δημόσιο δήλωσε ότι αδυνατεί να εξοφλήσει μετρητοίς τις υποχρεώσεις του προς τους προμηθευτές των νοσοκομείων και προτείνει μια ρύθμιση των χρεών, ύψους 5,36 δισ. ευρώ, με εκδόσεις ομολόγων zero coupon (χωρίς κουπόνι), διάρκειας δύο έως τεσσάρων ετών, ανάλογα με την παλαιότητα των οφειλών (τα χρέη του 2007 θα εξοφληθούν με ομόλογα διετούς διάρκειας, του 2008 με τίτλους τριετούς διάρκειας και του 2009 με ομόλογα τετραετούς διάρκειας).

Σύμφωνα με πληροφορίες, με ομόλογα χωρίς κουπόνι, τριετούς ή τετραετούς διάρκειας, προσανατολίζεται να εξοφλήσει το Δημόσιο και τις τρέχουσες υποχρεώσεις του προς στις κατασκευαστικές εταιρείες, που έχουν ήδη εκτελέσει δημόσια έργα. Ανάλογες σκέψεις έχουν γίνει και για τις οφειλές προς μελετητές και εργολάβους δημοσίων έργων, οι οποίοι κατέχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς από το 2007.

Η τακτική αυτή της «εξόφλησης» με ομόλογα αντί ρευστού έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση και με τα ασφαλιστικά ταμεία με τραγικά έως σήμερα αποτελέσματα. Ενώ η προσπάθεια να χρηματοδοτηθεί το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου τα οποία δόθηκαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να βρεθούν τα 900 εκατ. ευρώ και να δοθεί το εφάπαξ σε 20.000 συνταξιούχους του δημοσίου, εγκαινιάζει μια πολύ επικίνδυνη πρακτική.

Δεν βρισκόμαστε μακριά από την στιγμή που οι οφειλές του κράτους προς εργαζόμενους και συνταξιούχους θα υπολογίζονται ή και θα καταβάλλονται σε ομόλογα. Ενώ ο υπουργός Εργασίας Α. Λοβέρδος άφησε να εννοηθεί ότι από το 2011 θα δίνουν επικουρικές συντάξεις μόνο τα ταμεία που έχουν χρήματα. Δηλαδή δεν θα δίνουν επικουρικές συντάξεις τα περισσότερα ταμεία, που έχουν ήδη λεηλατηθεί από κυβερνήσεις, διοικήσεις και αετονύχηδες της αγοράς.

Ταυτόχρονα το φαινόμενο των απλήρωτων εργαζομένων της ΕΘΕΛ και του ΟΣΕ δεν είναι τυχαίο ούτε παροδικό. Η καταβολή των δεδουλευμένων του Ιουνίου αυτών των εργαζομένων μέσα στον Ιούλιο δεν έχει να κάνει μόνο με τις λογιστικές αλχημείες του υπουργείου Οικονομικών, που θέλησε να εμφανίσει μια πλασματική δημοσιονομική εικόνα του πρώτου εξαμήνου μεταθέτοντας πολλές πληρωμές μετά τον Ιούνιο, αλλά και για να δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών ότι το Δημόσιο δεν θα εγγυάται πλέον το δανεισμό των δημόσιων επιχειρήσεων.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι ελλειμματικές δημόσιες επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ρευστότητα στο ταμείο τους για να πληρώσουν μισθούς δεν θα μπορούν να την αντλήσουν από τις τράπεζες. Κάτι που έκαναν μέχρι σήμερα με την εγγύηση του Δημοσίου. Έτσι πολύ σύντομα οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ, στον ΟΣΕ και σε άλλες δημόσιες επιχειρήσεις θα βρεθούν μπροστά στο δυσάρεστο ενδεχόμενο να μην μπορούν να πληρωθούν.

Όλα αυτά, μαζί με την τραγική κατάσταση των μεγάλων τραπεζών, όπου οι λαϊκές αποταμιεύσεις – όσες έχουν απομείνει στα ταμεία των τραπεζών – έχουν γίνει «προίκα» για τους πολυπόθητους γάμους ανάμεσα στους τραπεζικούς κολοσσούς, υποδηλώνουν μια κλιμακούμενη παύση πληρωμών «τριτοκοσμικού» τύπου.

Τόσο η τρόικα όσο και η κυβέρνηση ελπίζουν να γενικεύσουν αυτή την παύση πληρωμών προς το τέλος του έτους, όταν η εκρηκτική αύξηση της ανεργίας (η οποία υπολογίζεται στο τέλος του έτους να έχει ξεπεράσει τους 1,2 εκατ. ανέργους) και η εφαρμογή των νέων εργασιακών ρυθμίσεων στον ιδιωτικό τομέα θα έχουν καταβάλει τις όποιες αντιδράσεις των εργαζόμενων και θα έχουν φέρει την απόγνωση στην κοινωνία.

Πιστεύουν ότι το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», που θεωρούν ότι θα κυριαρχήσει στα εργαζόμενα νοικοκυριά από τον Σεπτέμβριο, θα τους δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε μερική ή ολική δέσμευση των τραπεζικών καταθέσεων και σε γενίκευση της παύσης πληρωμών προς δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με τον τρόπο αυτόν ελπίζουν ότι θα εμφανίσουν ως «μάννα εξ ουρανού» την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσα από τη διεξαγόμενη αναδιαπραγμάτευση. Η αναδιάρθρωση αυτή θα αφορά την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους κατά 10 με 20 χρόνια. Έτσι θα ανακοινωθεί επίσημα ότι η Ελλάδα γλίτωσε τη χρεοκοπία και το ελληνικό χρέος θα μεταβληθεί σε «χρέος στο διηνεκές» (perpetual debt). 

Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει τελικά «κούρεμα» ή όχι, δηλαδή μείωση της τρέχουσας αξίας του χρέους. Αυτό εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την κατάσταση των ευρωπαϊκών τραπεζών και της ευρωζώνης. Το σίγουρο είναι ότι η επιμήκυνση θα δώσει μια «περίοδο χάριτος» στην Ελλάδα έως ότου ξεκινήσει πάλι να εξυπηρετεί τα χρέη της. 

Τα δεδομένα αυτά θα επιτρέψουν στην ελληνική κυβέρνηση – όποια κι αν είναι αυτή – να ισχυριστεί ότι η χημειοθεραπεία πέτυχε και να εμφανίσει την τυπική λήξη της παύσης των πληρωμών και τη διάσωση των τραπεζών, έστω κι αν κάποιες από τις καταθέσεις έχουν γίνει καπνός, ως απαρχή μιας νέας περιόδου ευημερίας της χώρας.


Κίνδυνος για τις δημοκρατικές ελευθερίες

Φυσικά τα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί δεν θα παρθούν πίσω ούτε θα λήξει η περίοδος άγριας λιτότητας που έχει εγκαινιαστεί. Αντίθετα η εξυπηρέτηση του αναδιαρθρωμένου χρέους θα μεταβληθεί σε τέτοιο άβατο της πολιτικής, ώστε θα πρέπει να θυσιαστούν τα πάντα προκειμένου δήθεν να μην επανέλθει η χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας. Ακόμη και οι δημοκρατικές ελευθερίες.

Κάθε τι που διαταράσσει την εξυπηρέτηση του χρέους θα καταδικαστεί και θα διωχθεί βάναυσα. Άλλωστε οι δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, του κ. Πάγκαλου και λοιπών αξιωματούχων εναντίον του ΚΚΕ, ότι επιχειρεί δήθεν με τη βία να ανατρέψει το σύνταγμα της χώρας (αυτό δηλαδή που οι ίδιοι ποδοπάτησαν υιοθετώντας το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση), ότι επιδιώκει νεκρούς, κ.ο.κ., προετοιμάζει το έδαφος για την επιβολή απαγορεύσεων στην ελεύθερη πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αναγκαστικός Νόμος 509, που έθετε εκτός νόμου το ΚΚΕ και κάθε άλλη «συνοδοιπορούσα» οργάνωση, έφερε τον τίτλο «Περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του Πολιτεύματος, του Κοινωνικού Καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών». Όποιος νομίζει ότι βρισκόμαστε πολύ μακριά από τις εποχές αυτές θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Όπου επιβλήθηκε καθεστώς κηδεμονίας του ΔΝΤ, οι δημοκρατικές ελευθερίες μπήκαν στο «γύψο».


Το κόστος της αναδιάρθρωσης

Βέβαια το κόστος αυτής της αναδιαπραγμάτευσης και αναδιάρθρωσης του χρέους θα είναι πολλαπλάσιο από το σημερινό. Βλέπετε δεν μπορεί να γίνει αναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του χρέους προς όφελος του οφειλέτη. Γίνεται πάντα προς όφελος του δανειστή. Αυτός είναι που φεύγει από τη διαπραγμάτευση με τα περισσότερα, με μεγαλύτερες αποζημιώσεις, μεγαλύτερα επιτόκια, περισσότερες εγγυήσεις.

Πολύ περισσότερο όταν απέναντι στον οφειλέτη δεν βρίσκεται ένα πλήθος επενδυτών - κατόχων ομολόγων της διεθνούς αγοράς, τους οποίους ένα κράτος θα μπορούσε να χειριστεί, αλλά κυρίως μεγάλα ισχυρά υπερκρατικά τραπεζικά συγκροτήματα της Ε.Ε., που έχουν με το μέρος τους την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ, τις ίδιες τις διαδικασίες της Ευρωζώνης, καθώς και το δικό τους νόμισμα, το ευρώ. Πρόκειται για μια κατάσταση εντελώς αδιέξοδη για τον οφειλέτη.

Με αυτή την έννοια η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ κράτος σε διαδικασία διαπραγμάτευσης δημόσιου χρέους. Δεν έχει κανένα περιθώριο ελιγμών, καμιά ελευθερία κινήσεων, διότι βρίσκεται υπό καθεστώς υποτέλειας σε έναν υπερκρατικό μηχανισμό, αυτόν της ευρωζώνης, ο οποίος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει κανενός είδους εθνική κυριαρχία, αλλά έχει δημιουργηθεί για να διευκολύνει και να προστατεύει τις μεγάλες τράπεζες. Δηλαδή τους δανειστές του Ελληνικού Δημοσίου.

Τι τύχη μπορεί να έχει το ελληνικό κράτος σε μια αναδιαπραγμάτευση του χρέους του μέσα στα πλαίσια της Ευρωζώνης, δηλαδή υπό την απόλυτη επικυριαρχία των δανειστών του; Ακόμη κι αν συνέβαινε να μην βρισκόταν υπό καθεστώς κηδεμονίας του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ.

Όσοι τάσσονται υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους με ή χωρίς παύση πληρωμών θα πρέπει να εξηγήσουν σε τι διαφέρει η πρότασή τους απ' αυτό που προετοιμάζεται από την τρόικα και την κυβέρνηση. Όχι σε επίπεδο προθέσεων, αλλά σε επίπεδο στυγνής πραγματικότητας.

Κι αυτό διότι σε όλους μπορεί να αρέσει η ιδέα να τα βρούμε με τους δανειστές μας, ήσυχα και ωραία, να πετύχουμε μια καλή συμφωνία με χαμηλότερα επιτόκια και βάρη εξυπηρέτησης για την Ελλάδα, αλλά είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Ή πρόκειται για μια φαντασίωση, κατά το γνωστό «αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν... θα ήταν πατίνι».

Πώς είναι δυνατόν να πετύχει μια τέτοια συμφωνία η χώρα όταν βρίσκεται αιχμάλωτη του ευρώ, της Ευρωζώνης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ; Όταν δεν διαθέτει ούτε ένα διαπραγματευτικό όπλο για να αποσπάσει παραχωρήσεις από τους δανειστές της.


Φαντασιοπληξίες

Ορισμένοι πιστεύουν ότι αρκεί η απειλή ότι θα χάσουν οι δανειστές τα λεφτά τους για να τους καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν οι δανειστές του ελληνικού κράτους ήταν ένα πλήθος μικρών και μεσαίων ομολογιούχων της διεθνούς αγοράς, αυτή η απειλή ίσως – λέμε ίσως – να έπιανε. Όμως έχουμε να κάνουμε κυρίως με τραπεζικούς κολοσσούς της Ευρωζώνης και διαχειριστές κεφαλαίων από τα πιο ισχυρά επενδυτικά κεφάλαια παγκοσμίως.

Κι όχι μόνο αυτό. Έχουν τα μέσα να εξαφανίσουν την ελληνική οικονομία μέσα σε λίγες ώρες. Δεν έχουν π.χ. παρά να βάλουν την ΕΚΤ να στερήσει την ελληνική οικονομία από το αναγκαίο κυκλοφορούν χρήμα σε ευρώ που έχει ανάγκη για τις συναλλαγές της. Σε μια τέτοια περίπτωση η ελληνική οικονομία είναι ζήτημα αν μπορεί να αντέξει ένα 24ωρο.

Αλλά, κι αυτό να μην γίνει, μόνο η διακοπή των ενέσεων ρευστότητας από την ΕΚΤ προς τις ελληνικές τράπεζες αρκεί για να βουλιάξει την ελληνική οικονομία μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί οι δανειστές μας να συμφωνήσουν σε μια ευνοϊκή για τη χώρα ρύθμιση όταν έχουν όλα τα ατού;

Μήπως επειδή φοβούνται ότι θα χάσουν τα λεφτά τους; Μα η Ελλάδα έχει τεθεί υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ και της Ε.Ε. μόνο και μόνο για να μην φτάσει στο σημείο να δηλώσει αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεών της. Δεν της επιτρέπουν να πτωχεύσει, εκτός αν τους συμφέρει. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Αν ήθελε κανείς να είναι συνεπής όταν προτείνει αναδιαπραγμάτευση του χρέους, θα έπρεπε να ξεκινά με την έξοδο όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την Ε.Ε., προκειμένου να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία και να έχει τουλάχιστον ελευθερία κινήσεων στη διαπραγμάτευση.

Όμως, αν προσέξει κανείς τις προτάσεις αναδιαπραγμάτευσης που κυκλοφορούν, όχι μόνο δεν θέτουν τέτοιο ζήτημα, αλλά το αγνοούν παντελώς μιλώντας με φανταστικά σενάρια για «το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας» και ότι δήθεν η «ελληνική κρίση χρέους είναι ιδιάζουσα με έναν τρόπο που δίνει στην Ελλάδα ορισμένα εξαιρετικά και σπάνια νομικά πλεονεκτήματα». Λες και η Ελλάδα δεν είναι χώρα του ευρώ και της Ε.Ε., λες και δεν έχει υπογράψει τη περίφημη δανειακή σύμβαση, με την οποία παραιτείται από κάθε ασυλία και αναγνωρίζει ως δίκαιο διακανονισμού το αγγλικό.

Όλες αυτές οι φαντασιοπληξίες, αν δεν προέρχονται από άσχετους που επενδύουν στην άγνοια του αναγνωστικού τους κοινού, πηγάζουν σίγουρα από κύκλους που έχουν σκοπό την προετοιμασία του εδάφους, την εξοικείωση του κοινού με την ιδέα της αναδιαπραγμάτευσης, με ό,τι συνεπάγεται για τον λαό και τη χώρα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το κυρίαρχο δίλημμα που θα διατρέχει τις αντιπαραθέσεις γύρω από το χρέος θα είναι «αναδιαπραγμάτευση ή άρνηση του χρέους;». Κι αυτό διότι, όταν σήμερα μιλάμε για απάντηση στο δημόσιο χρέος και κάποιοι προτάσσουν ως μετριοπαθές μέτρο την αναδιαπραγμάτευση του χρέους με ή χωρίς παύση πληρωμών, έναντι της πιο ριζοσπαστικής υποτίθεται λύσης της μη αναγνώρισης και της άρνησης της πληρωμής του χρέους, όπως προτείνει ο γράφων, στην καλύτερη περίπτωση δεν ξέρουν για τι μιλάνε.


Μόνη λύση η άρνηση του χρέους

Τα λέμε όλα αυτά επειδή το χρέος της Ελλάδας δεν αντιμετωπίζεται με αναδιαπραγμάτευση, όπως κι αν την εννοεί κανείς. Είναι τέτοιο το χρέος και βρίσκεται σε τέτοια χέρια ώστε δεν ξεμπερδεύει εύκολα κανείς με απειλές και διαπραγματεύσεις, ακόμη κι αν δεχτεί ότι αυτοί που το προτείνουν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων.

Κάθε προσπάθεια, απ' όπου κι αν προέρχεται, να θολώσει το ζήτημα, να προτάξει ως μετριοπαθές μέτρο την αναδιαπραγμάτευση έναντι της άρνησης του χρέους, είναι πραγματικά εγκληματική. Ιδίως σε μια περίοδο κατά την οποία διεξάγεται ήδη η αναδιαπραγμάτευση του χρέους από τους επικυρίαρχους.

Μόνο η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα, η άμεση παύση πληρωμών προς τους δανειστές, ώστε να σταματήσει ο φόρος αίματος, τον οποίο καταβάλλουν η χώρα και ο λαός στους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους, μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον λαό και τη χώρα να ορθοποδήσουν.

Αυτή είναι η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα από την καταστροφή και να διασώσουν οι εργαζόμενοι τα εισοδήματά τους, τη δουλειά τους, τις συντάξεις και τα δικαιώματά τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει προοπτική για τους νέους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους. Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει η χώρα από την πτώχευση και την καταστροφή που οργανώνουν ήδη η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Άρνηση αυτός πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα σημαίνει άμεση παύση πληρωμών προς τους δανειστές.

Σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε κανενός είδους απαίτηση που θα επιτρέψει στους δανειστές της χώρας να τη δημεύσουν, να την κατασχέσουν, να τη λεηλατήσουν.

Σημαίνει ότι σταματάμε να πληρώνουμε δάνεια που έχουμε πληρώσει διπλά και τρίδιπλα.

Σημαίνει ότι διαγράφουμε μονομερώς τις οφειλές που υπήρξαν προϊόν ρεμούλας και κερδοσκοπίας εις βάρος της χώρας και του λαού της.

Σημαίνει ότι αρνούμαστε επιτέλους να ματώνουμε για δάνεια που έρχονται από το 1880, αλλά οι αγορές και οι μεγάλοι «εταίροι» μας έχουν επιβάλει να τα πληρώνουμε έως σήμερα.

Σημαίνει πολύ απλά ότι σταματάμε να πληρώνουμε τα κερατιάτικα στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους.

Ο ελληνικός λαός οφείλει να προχωρήσει σε άρνηση αυτός πληρωμής του χρέους όχι επειδή θέλει να βλάψει κανέναν ή να «φάει» τα λεφτά των δανειστών του. Οφείλει να το κάνει διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να σταθεί στα πόδια του, για να διεκδικήσει τη χώρα του από τις αγορές και τα αρπακτικά τους, για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, για να λυτρωθεί επιτέλους από το διεφθαρμένο σύστημα που τον κυβερνά.

Γι' αυτό και αιτήματα που αφορούν δάνεια τα οποία συνήφθησαν καλή τη πίστει και συνέβαλαν αποδεδειγμένα στην ανάπτυξη της χώρας ο λαός δεν πρέπει να αρνηθεί να συζητήσει την ικανοποίησή τους. Ιδίως αν συνδέονται με χρήματα μικροκαταθετών και ασφαλιστικών ταμείων, που έτσι κι αλλιώς δεν υπερβαίνουν το 15% του σημερινού δημόσιου χρέους.

Αρκεί να γίνει στη βάση του αμοιβαίου οφέλους και όχι του δανειστή - οφειλέτη. Πάντα με βασική προϋπόθεση ότι καμιά απαίτηση δεν θα υπονομεύσει την πορεία της χώρας, δεν θα υποθηκεύσει το μέλλον της και ούτε θα θέσει τη χώρα υπό καθεστώς ομηρείας. Αν είναι να χάσει κάποιος, αυτός σίγουρα δεν πρέπει να είναι ο λαός και η χώρα. 



.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


 Στάση πληρωμών ή αναδιαπραγμάτευση του χρέους;
του Τάκη Μπινιάρη
από ΑΡΔΗΝ


Διαβάσαμε ένα κείμενο από το ΠΟΝΤΙΚΙ της 7/7/10 του κυρίου Δημήτρη Καζάκη με θέμα την «άρνηση του χρέους». Θα ήθελα να προσφέρω στη συζήτηση μια κριτική ανάλυση του άρθρου. Επίσης, θα ήθελα να σημειώσω ότι το θέμα είναι άκρως τεχνικό, αν κανείς παραμείνει στο οικονομικό μέρος της συζήτησης.

Υπάρχει μια πλευρά όσων βλέπουν ως εφικτή λύση για την οικονομική ανάταξη της χώρας την αναδιάρθρωση ή την αναδιαπραγμάτευση του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος (ΑΕΧΕ). Αυτή η πλευρά εκπροσωπείται από δύο βραβεία νόμπελ οικονομίας, δεκάδες καθηγητές και δεκάδες αναλυτές και τραπεζίτες. Σε αυτήν την πλευρά βρίσκεται και ο υποφαινόμενος από την αρχή αυτής της θλιβερής ιστορίας, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2009.

Υπάρχει και η πλευρά της κυβέρνησης, της ΕΚΤ, άλλων τραπεζιτών, της Επιτροπής, και του ΔΝΤ η οποία διατείνεται ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Τέλος υπάρχει και η πρόταση του κυρίου Καζάκη περί αρνήσεως του χρέους. Αυτήν την πρόταση δεν γνωρίζω να την έχει προτείνει κάποιος άλλος. αλλά μπορεί να υπάρχουν και έτεροι οι οποίοι την ασπάζονται.

Η επιχειρηματολογία υπέρ ή κατά της κάθε πρότασης δεν εξαρτάται από των αριθμό των υποστηρικτών της, αλλά από τα επιχειρήματα το οποία η κάθε μία επικαλείται.

Το μέλημα μου είναι να καταλάβω τι σημαίνει και τι συνεπάγεται η πρόταση του κυρίου Καζάκη.

Ο οικονομολόγος Καζάκης προτείνει λοιπόν, να αρνηθεί ο λαός την αναγνώριση του χρέους προς τους ξένους πιστωτές.

Πρώτον ερώτημα: Ποιος θα αρνηθεί το χρέος;

Προφανώς ο οικονομολόγος μετατρέπεται σε πολιτικό και υποθέτει ότι θα γίνει μια πολιτική μεταβολή στην Ελλάδα, δηλαδή, θα υπάρξει μια νέα κυβέρνηση, η οποία θα αρνηθεί, ως εκπρόσωπος του λαού, να αναγνωρίσει το χρέος και να το πληρώσει. Θα δεχθεί μόνο ένα 15% το οποίον ανήκει σε μικροαποταμιευτές και ασφαλιστικά ταμεία και θα αρνηθεί το υπόλοιπο διότι έχει φαγωθεί από απατεώνες και εκμεταλλευτές του λαού. Το χρέος, λέει αυτή η θέση, δεν αντιστοιχεί με δαπάνες υπέρ του λαού αλλά σε υπερκέρδη του πολιτικού και οικονομικού καπιταλιστικού συστήματος το οποίο οικειοποιήθηκε τα δάνεια αυτά.

Σε αυτό το σημείο ερωτώ. Πως ξέρει ο οικονομολόγος Καζάκης ότι το 85% των δανείων πήγαν στις τσέπες των τοκογλύφων, των απατεώνων; Βεβαίως, ένα μέρος του χρέους αποτελείται από τόκους, αλλά δεν γνωρίζουμε από τα κεφάλαια τα οποία δανειστήκαμε, πόσα πήγαν σε τσέπες απατεώνων, πόσα σε έργα και πόσα για την εξυπηρέτηση του κομματικού κράτους, δηλαδή, σε μισθούς φανταστικών υπηρεσιών και συντάξεις φανταστικής εργασίας. Αν θέλουμε να κάνουμε έναν ουσιαστικό απολογισμό πρέπει να βρούμε πόσα πήγαν και πού πήγαν. Δεν μπορούμε να λέμε τυχαία νούμερα γιατί έτσι δίνουμε άφεση αμαρτιών και στους συνένοχους της ληστείας την οποίαν καταγγέλλει ο οικονομολόγος Καζάκης, πολλοί από τους οποίους είναι ανάμεσα μας και ωφελήθηκαν από τη δική μας ηθική έκπτωση, την ηθική έκπτωση του ίδιου του λαού.

Συνεχίζω πάνω στην πολιτική πρόταση του κυρίου Καζάκη. Θέτει λοιπόν ο πολιτικός Καζάκης τις προϋποθέσεις για το σχέδιο της οικονομικής ανάταξης της χώρας και οι προϋποθέσεις κατ’ αρχάς είναι πολιτικές. Οι προϋποθέσεις βασίζονται ή σε μια επαναστατική διαδικασία ή σε μια αστικού τύπου δημοκρατική διαδικασία. Το αποτέλεσμα θα είναι η επικράτηση του λαού ο οποίος με την κυβέρνηση του θα πάρει την πολιτική απόφαση η οποία, βέβαια, θα μετουσιωθεί σε οικονομική πρακτική: άρνηση του χρέους, δηλαδή στάση πληρωμών, προ ή μετά από μία πτώχευση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια θα το δηλώσουμε ως μη αποδοχή του χρέους και θα πορευτούμε μόνοι μας.

Βασική επίσης προϋπόθεση για αυτό είναι η φυγή μας από την ΕΕ και το ευρώ όπως προτείνεται στο άρθρο.

Ο κύριος Καζάκης γράφει σε ένα σημείο: «Όμως έχουμε να κάνουμε με τραπεζικούς κολοσσούς… έχουν τα μέσα να εξαφανίσουν την ελληνική οικονομία σε λίγες ώρες..». Αυτήν την ισχύ οι τραπεζικοί κολοσσοί την έχουν εάν βρισκόμαστε στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη: «.. η διακοπή ενέσεων ρευστότητος από την ΕΚΤ προς τις ελληνικές τράπεζες αρκεί να βουλιάξει την ελληνική οικονομία σε λίγες ώρες».

Θα φύγουμε λοιπόν από την ΕΕ και το ευρώ και θα επαναφέρουμε την δραχμή. Ερωτώ ευθέως τον κύριο Καζάκη: Οι τραπεζικοί κολοσσοί, έστω και με την δραχμή δεν θα μας εξαφανίσουν οικονομικά σε λίγες ώρες; Ποιος θα δεχθεί την δραχμή και με ποια ισοτιμία θα την δεχθούν; Και τι συνεπάγεται αυτό για τον πληθωρισμό;

Ερωτώ ευθέως τον κύριο Καζάκη: Τι θα γίνουν οι καταθέσεις των Ελλήνων καταθετών λόγω υποτίμησης και πληθωρισμού; Ποιος θα πει στα εκατομμύρια αυτά ότι έχασαν μεγάλο μέρος των χρήματων τους; Ο οικονομολόγος-δημοσιογράφος Κόλμερ απήντησε σε αυτό το ερώτημα λέγοντας ότι κάποιοι θα χάσουν, αυτό είναι αναπόφευκτο. Ποιος θα το πει αυτό στους μικροκαταθέτες; Οι μεγάλοι έχουν ήδη αποσύρει μέρος των κεφαλαίων τους. Τουλάχιστον η ΕΕ από το 2011 θα εγγυάται τις καταθέσεις έως 100.000 εάν μία τράπεζα πτωχεύσει.

Ερωτώ ευθέως τον κύριο Καζάκη: Τι θα πουλήσει η Ελληνική οικονομία για να εισαγάγει από πετρέλαιο μέχρι ανταλλακτικά για κινητά, υπολογιστές φάρμακα, μηχανήματα, τρόφιμα πολεμικό υλικό;

Έχει κάνει ο κύριος Καζάκης καμία μελέτη για την οικονομία με δραχμές εκτός ΕΕ και με όλες τις ξένες τράπεζες να μας έχουν κλείσει κάθε πίστωση; Γιατί δεν φαντάζεται βέβαια κανείς ότι αυτοί οι κολοσσοί θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια να δεχτούν την άρνηση χρέους της ελληνικής κυβέρνησης του λαού.

Έχει υπολογίσει ο οικονομολόγος Καζάκης τι θα συμβεί στους εργάτες, τους αγρότες και μικρομεσαίους; Καταστροφή. Ξέρει ποια θα είναι η πολιτική αντίδραση των διαφόρων ομάδων, των διαφόρων συμφερόντων, των διαφόρων επαγγελμάτων; Προς το αριστερά ή προς τα δεξιά;

Φαντάζεται ο οικονομολόγος ή ο πολιτικός Καζάκης ότι η Ελλάδα αποτελείται από προλετάριους και λίγους γαιοκτήμονες ή υπέρ-καπιταλιστές, ώστε αν απαλλαγεί από αυτούς, ο λαός θα πετύχει την οικονομική του απελευθέρωση;

Για να είμαι απόλυτα δίκαιος με την πρόταση Καζάκη, αρκετοί οικονομολόγοι έχουν προτείνει την έξοδο μας από το ευρώ και την επαναφορά της δραχμής. Μάλιστα μερικοί το προτείνουν για ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο. Χτες μάλιστα Άγγλος αναλυτής πρότεινε την επαναφορά όλων των εθνικών νομισμάτων και την ακύρωση του ευρώ. Η δραχμή θα λειτουργήσει ως αντισταθμιστικός μηχανισμός ως προς την χαμηλή ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Υποτιμώντας την δραχμή θα έχουμε την ευκαιρία να εξάγουμε αγαθά και υπηρεσίες φτηνότερα. Αυτό όμως χρειάζεται ένα πραγματικά λεπτομερές οικονομικό σχέδιο για το πώς θα γίνει όπως και το νομικό πλαίσιο σε συνεργασία με την ΕΕ και την Επιτροπή.

Μιλάμε ότι υπάρχει γύρω μας ένα καπιταλιστικό σύστημα. Έστω και αν αυτό έχει σοβαρά προβλήματα, έστω και αν κάποιοι νομίζουν ότι ήρθε η ώρα να καταρρεύσει. Ο πολιτικός αλλά και ο οικονομολόγος Καζάκης είναι προφανώς αυτής της γνώμης. Ο ύστερος καπιταλισμός έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Ίσως να υπάρχει προοπτική να φύγει από το προσκήνιο της ιστορίας. Αν το πιστεύει αυτό, ας το δηλώσει και ας μας περιγράψει τι θα επακολουθήσει από την κίνηση να υλοποιήσουμε, εμείς πρώτοι, αυτήν την αναίρεση του καπιταλισμού. Για να σταθμίσουμε το πρακτέον πρέπει να γνωρίζουμε τις συνέπειες της κάθε απόφασης και δράσης μας. Κανείς δεν επιτρέπεται να παρασύρει ανθρώπους σε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να είναι καταστροφικές για αυτούς αν δεν τους εκθέσει κάθε συνέπεια των πράξεων τους.

Ο κύριος Καζάκης ως οικονομολόγος οφείλει να μιλήσει τεκμηριωμένα και επιστημονικά. Ως πολιτικός δεν με βρίσκει σύμφωνο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί δεν μου δίνει ούτε ένα στοιχείο για την πολιτική του θέση. Αναφέρεται μόνο στην κριτική η οποία γίνεται στο ΚΚΕ. Δεν το λαμβάνω ως πολιτική θέση, αλλά περιμένω να ακούσω την δική του. Και χωρίς αυτήν η ετυμηγορία μου είναι αρνητική.

Το δίλλημα το οποίο θέτει ο οικονομολόγος Καζάκης είναι ψευδοδίλλημα. Δεν τίθεται θέμα μεταξύ δύο λύσεων. Η λύση Καζάκη δεν υφίσταται νομικά, πολιτικά, οικονομικά. Και δεν υφίσταται νομικά γιατί δεν υπάρχει νομικός τρόπος να φύγουμε από το ευρώ ή την ΕΕ δίχως την συναίνεσή και των δεκαέξι. Θα ήταν χρήσιμο να διαβάσει, όποιος θέλει, την νομική μελέτη του Φοίβου Αθανασίου για το θέμα. Έχει δημοσιοποιηθεί στις 10/12/2009. Μόνον οι αγωγές των όσων θα θιγούν από αυτήν την κίνηση χωρίς νομικό έρεισμα Ελλήνων, ξένων, επιχειρήσεων, και τραπεζών δεν θα έφταναν δεκάδες χρόνια για να πληρωθούν. Δεν υφίσταται πολιτικά διότι δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις για ένα νέο και άγνωστο πολιτικό μοντέλο το οποίο οφείλει να προστατεύσει και τις ελευθερίες αλλά και το μέλλον της πατρίδας. Δεν υφίσταται οικονομικά γιατί δίχως την συνεργασία του ΔΝΤ, της Επιτροπής και των τραπεζών η ελληνική οικονομία της δραχμής θα γίνει παρόμοια με του Κογκό. Σήμερα δεν είναι το 1920. Οικονομία σημαίνει υψηλή τεχνολογία αυτή καθαυτή, καθώς και η εφαρμογή της σε όλους τους τομείς και υπηρεσίες της οικονομίας. Μια χώρα με άγνωστο πολιτικό σύστημα, με ασήμαντη παραγωγή, και παρίας του διεθνούς οικονομικού συστήματος δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Εάν η χώρα είχε πλουτοπαραγωγικές πηγές, παραγωγή σε μεγάλες ποσότητες χρηματιστηριακών προϊόντων, τότε ίσως συζητούσαμε μια τέτοια λύση.

Ο αντίλογος είναι αναδιαπραγμάτευση του χρέους με «κούρεμα» 50-70% εφόσον έχουμε κάνει όλες τις ουσιαστικές αλλαγές ώστε να μπορούμε να παράγουμε κάποια αγαθά και να μην είμαστε κράτος συνταξιούχων. Ήδη με το stress test στο οποίο υποβάλλονται 91 ευρωπαϊκές τράπεζες έχει ληφθεί υπ’ όψιν μία έκπτωση 17% για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα τα οποία βρίσκονται στα χέρια των τραπεζών. Μερικοί αναλυτές θεωρούν ότι αυτό το νούμερο πρέπει να γίνει 25-30%. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά στις 23 Ιουλίου. Για μερικούς αναλυτές τα τεστ αυτά δεν είναι ικανοποιητικά για να γίνει γνωστή η πραγματική κατάσταση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Πως προχωρήσουμε σε μια τέτοια λύση; Με στάση πληρωμών εφόσον οι αγορές μας χρεώνουν επιτόκιο 1% πάνω από το Γερμανικό. Οι πιστωτές μας γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να πληρώνουμε περισσότερο. Το επιτόκιο έχει άμεση σχέση με τον ρυθμό ανάπτυξης (πάνω από 4% ετησίως είναι δύσκολο να πετύχουμε) έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για την ομαλή αποπληρωμή του χρέους.. Το δύσκολο είναι εάν η επαναδιαπραγμάτευση θα γίνει πριν η μετά την στάση πληρωμών. Αυτό είναι ένα δύσκολο νομικό θέμα και όντως χρειάζεται επεξεργασία.

Διερωτάται ο οικονομολόγος Καζάκης γιατί να το δεχτούν οι πιστωτές μας; Μα γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή. Τα δάνεια του ΔΝΤ και της ΕΕ θα τελειώσουν και όταν θα βγούμε στις αγορές τα επιτόκια θα είναι απαγορευτικά. Αν πάλι τα επιτόκια είναι στο επίπεδο του 4%, τότε και πάλι μπορούμε να ζητήσουμε αναδιαπραγμάτευση γιατί με την παραμικρή μείωση του ρυθμού του ΑΕΠ και πάλι θα έχουμε πρόβλημα αποπληρωμής του χρέους.

Θα συμφωνήσω σε τρία σημεία με την ανάλυση Καζάκη.

Α) Ήδη έχουμε αρχίσει να κηρύσσουμε εσωτερική πτώχευση. Το κράτος δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του στο εσωτερικό. Και δεν έχει γιατί οι εισπράξεις είναι χαμηλές. Αυτό είναι προοίμιο κακών εξελίξεων. Ίσως αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε αναδιαπραγμάτευση έως το Δεκέμβριο, αν και καλύτερα θα ήταν να γίνει αυτό μετά το 2011.

Β) Η πτώχευση της χώρας θα δημιουργούσε πράγματι μεγάλο πρόβλημα στις ευρωπαϊκές τράπεζες. Αν ο οικονομολόγος Καζάκης προτείνει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την απειλή για να αναδιαπραγματευτούμε το χρέος τώρα, τότε έχει ένα δίκιο το οποίο οφείλω να του το αναγνωρίσω. Αλλά αυτό ισχύει σαν πρόταση μέσα στην ΕΕ και το ευρώ, όχι έξω και με δραχμή.

Γ) Η πολιτική σκηνή, αριστερά, δεξιά, σοσιαλιστική, φιλελεύθερη, θέλει ξεκαθάρισμα και επανασύνδεση με τους πολίτες ως πολιτικά υποκείμενα και όχι ως αντικείμενα οικονομικής συναλλαγής με το κράτος. Θέλει όμως αληθινή αποτύπωση της πραγματικότητας και όχι συμπεράσματα τα οποία έχουν προκύψει με τη λήψη τη ζητουμένου. Τα ευχολόγια προερχόμενα από προσωπικές ιδεοληψίες τέλος. Αλλιώς οδηγούμεθα στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Τελειώνοντας: η παρουσίαση της πλευράς ΑΕΧΕ χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση. Θα προσπαθήσω να την κάνω σε μια άλλη συνέχεια.

Η τρίτη πλευρά είναι η αισιόδοξη πλευρά. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες: 1) εάν η παγκόσμια οικονομία ανακάμψει ταχύτερα, κυρίως η Ευρωπαϊκή, 2) εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια στον τομέα των επενδύσεων με κατάργηση του κράτους δυνάστη της παραγωγικής διαδικασίας, 3) εάν σταματήσει τις βλακώδεις πολιτικές της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και φορολογήσει την απόδοση και αξία των ακινήτων, έτσι ώστε να μειωθούν οι αξίες και να κινηθούν τα χρήματα προς παραγωγικές επενδύσεις με δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας, 4) εάν η κυβέρνηση σταματήσει τη ληστρική φορολογία των επιχειρήσεων και φορολογήσει το μεγάλο ατομικό εισόδημα και τα εισοδήματα από πάσης φύσεως αεριτζίδικες δουλειές, 5) εάν τα πολιτικά κόμματα προχωρήσουν σε μια ουσιαστική αντιπαράθεση με την διαφθορά η οποία τα κατατρύχει. Δεν βλέπω να γίνονται ειλικρινείς προσπάθειες. Η θέση του ΚΚΕ πως αν καταργηθεί το καπιταλιστικό σύστημα, τότε θα εκλείψει η διαφθορά, δεν αξίζει ούτε καν σε αντίκρουση.

Νικόλαος Α. Μπινιάρης  
10/7/2010

Υ.Γ. Στην προχθεσινή της έκδοση η εφημερίδα Χουριέτ είχε άρθρο για την ελληνική ναυτιλία!! Για το πόσο ισχυρή είναι και ποιες επενδύσεις κάνει. Ο νοών νοείτω. Η Τουρκία αρχίζει να κλείνει το μάτι στο πιο σημαντικό και εύρωστο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας. Ήδη οι Έλληνες είναι οι τρίτοι μεγαλύτεροι επενδυτές σε ακίνητα στην Τουρκία μετά τους Άγγλους, και τους Γερμανούς.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


σημείωμα από Αποικία Ορεινών Μανιταριών
Ο κ. Νικόλαος Α. Μπινιάρης έστειλε στις 10/7/2010 άρθρο - κριτική για  «... ένα κείμενο από το ΠΟΝΤΙΚΙ της 7/7/10 του κυρίου Δημήτρη Καζάκη με θέμα την «άρνηση του χρέους»...» σε μία λίστα συζητήσεων. Η κριτική μάλιστα αυτή αναρτήθηκε σήμερα με τίτλο «Στάση πληρωμών ή αναδιαπραγμάτευση του χρέους;» στο διαδίκτυο: 
Την κριτική αυτή απέστειλα (εν γνώσει και του κ. Μπινιάρη) στο συνεργάτη και φίλο μας Δημήτρη Καζάκη και ο οποίος έδωσε μια πλήρη απάντηση στις απόψεις του κ. Μπινιάρη στέλνοντάς την σε μένα. Η απάντηση αυτή βεβαίως θα βρεθεί στα «υπόψιν» του κ. Μπινιάρη.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.  


Απόκρουση κριτικής για την μη αναγνώριση του επαχθούς χρέους   
του Δημήτρη Καζάκη 

Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη,
Η κριτική του κ. Μπινιάρη είναι παντελώς άστοχη γιατί ξεκινά από μια ριζικά διαφορετική αφετηρία. Για μένα η πολιτική που ακολουθείται από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την κυβέρνηση και η οποία σιγοντάρεται από ποικίλους «ειδικούς» και μη, σαν τις «αυθεντίες» στις οποίες αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Μπινιάρης  δεν είναι μονόδρομος όπου το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στους θεούς της αγοράς και στην ευγενική κατανόηση των αρπαχτικών της. Με εξέπληξε επίσης η άγνοια επί του θέματος που επιδεικνύει ο κ. Μπινιάρης, αν και θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα και περισσότερα. Ας είναι όμως.  

Καταρχάς δυο απλές παρατηρήσεις: Πρώτο, το να απαντά κανείς ότι αν εφαρμοστεί μια πρόταση με την οποία διαφωνεί θα σημάνει την απόλυτη καταστροφή, και μάλιστα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα, αλλά εκδήλωση δογματικής προσκόλλησης σε κάποιες δικές του «απόλυτες αλήθειες» που τις θεωρεί τόσο δεδομένες ώστε δεν κάνει καν τον κόπο να επεξεργαστεί τα επιχειρήματα την άλλης άποψης. Και θα δούμε παρακάτω πώς το κάνει αυτό ο κ. Μπινιάρης. Δεύτερο, η άγνοια δεν υπήρξε ποτέ επιχείρημα. Όταν δεν γνωρίζεις κάτι οφείλεις να το μάθεις πριν μιλήσεις και μάλιστα πριν θεωρήσεις τον εαυτό σου ικανό να ασκήσει κριτική.
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν γνωρίζω την παιδεία του κ. Μπινιάρη και ούτε με ενδιαφέρει να την μάθω, απλά τον πληροφορώ ότι οποιοδήποτε σοβαρό εγχειρίδιο κι αν ανοίξει σχετικό με τα ζητήματα του δημόσιου χρέους, θα διαπιστώσει ότι η πρότασή μου καταγράφεται ως τουλάχιστον μια από τις μεθόδους αντιμετώπισης των υπέρογκων δημόσιων χρεών από το 19ο αιώνα έως τις ημέρες μας. Πρόκειται για την πρόταση που στα αγγλικά αποδίδεται ως repudiation of debt. Φυσικά θα μας επιτρέψει η χάρη του να προσδώσουμε στη δική μας πρόταση εκείνα τα ειδικά χαρακτηριστικά που νομίζουμε ότι προσιδιάζουν στο πρόβλημα του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Ελπίζω να μας επιτρέπει να κρατήσουμε την αναγκαία ανεξαρτησία σκέψης και προβληματισμού, που για μας αποτελεί την πεμπτουσία της επιστήμης, και η οποία μας αποτρέπει να παπαγαλίζουμε ή να αναμασάμε τις συνταγές ακαδημαϊκών και άλλων «ειδικών» στους οποίους αναφέρεται.
 
Ο πρώτος που έθεσε το θέμα του κατά πόσο ένα υπέρογκο δημόσιο χρέος οφείλει να αποπληρωθεί ή όχι, ήταν ο πατέρας της επιστημονικής πολιτικής οικονομίας, ο Άνταμ Σμιθ, ο οποίος τόλμησε να προτείνει τη χρεωκοπία του κράτους ως την μόνη συμφέρουσα λύση. Όποιος έχει στοιχειώδεις γνώσεις οικονομικής θεωρίας, γνωρίζει πολύ καλά ότι την εποχή του Σμιθ η έννοια της χρεωκοπίας του κράτους δεν είχε το νόημα που έχει σήμερα, αλλά ταυτιζόταν με την έννοια της μονομερούς διαγραφής ή ακύρωσης των χρεών. Από τη δεύτερη ή τρίτη δεκαετία του 19ου αιώνα η πρόταση αυτή διαχωρίστηκε από την έννοια της χρεωκοπίας και καταγράφηκε στα βιβλία της δημόσιας οικονομίας ως άρνηση ή ακύρωση του χρέους.
 
Ένας άλλος πολύ σημαντικός οικονομολόγος, τον οποίο φαντάζομαι να έχει ακουστά ακόμη κι ο κ. Μπινιάρης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ακύρωσης των δημόσιων χρεών ήταν ο Τζον Μέϊναρντ Κέϊνς. Το έκανε αμέσως μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όταν είδε ότι η έκρηξη του δημόσιου χρέους σε όλες τις χώρες ήταν τέτοια που το έκανε αδύνατο να εξυπηρετηθεί. Στη θέση αυτή προσχώρησαν πολλοί γνωστοί οικονομολόγοι της εποχής. Την επόμενη φορά που ο κ. Μπινιάρης θα σκεφτεί να επικαλεστεί σύγχρονους ακαδημαϊκούς και νομπελίστες, καλά θα κάνει να ξεφυλλίσει τον κατάλογο των οικονομολόγων εκείνης της εποχής που τάχθηκαν υπέρ της μονομερούς κατάργησης του χρέους, να μετρήσει τα μεγέθη, τα αναστήματα στην επιστήμη και έπειτα ας έρθει να μας πει ότι δεν γνωρίζει κανέναν άλλο που να έχει υποστηρίξει την πρόταση που έχουμε καταθέσει.
 
Μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έγινε τρομακτική προσπάθεια να εξοβελιστεί η πρόταση αυτή από τα βιβλία της δημόσιας οικονομίας, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Βλέπετε ο ρόλος των τραπεζών και μάλιστα των πολυεθνικών είχε γίνει κυρίαρχος και επιδοτούσαν σωρηδόν έδρες και τομείς στα πανεπιστήμια και τις ακαδημίες. Όσο περισσότερο οι καριέρες και τα νόμπελ εξαρτήθηκαν, ειδικά στον αγγλοσαξονικό κόσμο, από τις χορηγίες των χρηματαγορών, τόσο περισσότερο εξαφανίζονταν προτάσεις και απόψεις που για τους διεθνείς τραπεζίτες και χρηματιστές ήταν απολύτως αιρετικές. Μόνο πολύ προικισμένοι και έντιμοι επιστήμονες επέμειναν να μην παίρνουν το χαπάκι της αμνησίας, ή και της ανοησίας, που συνοδεύει σχεδόν πάντα τις μεγάλες χορηγίες. Έτσι στα βιβλία τους ακόμη και σήμερα θα βρει κανείς να περιγράφεται η λύση του repudiation of debt, αλλά τις περισσότερες φορές να συνδέεται με ριζικές επαναστατικές αλλαγές, σαν να ήταν μόνο η επανάσταση του 1917 στη Ρωσία και η κινέζικη επανάσταση του 1948 που μπόρεσαν δήθεν να προχωρήσουν σε άρνηση και ακύρωση του χρέους.
 
Βέβαια, όποιος έχει έστω και στοιχειώδη επαφή με το αντικείμενο γνωρίζει ότι η πρόταση αυτή γεννήθηκε από τις μεγάλες αστικές επαναστάσεις του 18ου αιώνα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, ενώ έχει υιοθετηθεί ως πολιτική από πολλούς λαούς έως σήμερα στην πάλη τους για να κατακτήσουν την κυριαρχία τους. Γιατί, ναι, η αλήθεια είναι ότι η υλοποίηση αυτής της πρότασης προϋποθέτει έναν λαό που παλεύει, αγωνίζεται για να θεμελιώσει την κυριαρχία του, να απαλλάξει τη χώρα του από τα δεσμά της υποτέλειας και της υποδούλωσης. Κι εκεί ακριβώς βρίσκεται η θεμελιώδης πολιτική διαφορά με τον κ. Μπινιάρη. Η δημοκρατία, η οποία συνδέεται πρώτα και κύρια με την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία, είναι αδύνατη όσο υπάρχουν τα δεσμά του δημόσιου χρέους και το καθεστώς υποταγής στους υπερκρατικούς μηχανισμούς των αγορών. Και, αντίθετα με τον κ. Μπινιάρη, εγώ θεωρώ ότι η δημοκρατία όχι μόνο είναι απόλυτα εφικτή, αλλά θεωρώ το λαό αυτής της χώρας ικανό να την επιβάλει παρά τις όποιες αντιξοότητες. Αυτό δεν με κάνει «πολιτικό», απλά με κάνει δημοκράτη. Τι να κάνουμε, όλοι έχουμε τις «αδυναμίες» μας. Και η δική μου βρίσκεται στο να θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει αυθεντικά επιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος αν δεν ξεκινά κανείς από την ανάγκη να κατακτηθεί επιτέλους η δημοκρατία σ' αυτή τη χώρα από τον ίδιο τον λαό. Αν αυτό θεωρείται από τον κ. Μπινιάρη και τους ομοϊδεάτες του ανήκουστο, τρελό, καταστροφικό, τότε δεν έχουν πάρα να με στήσουν στον τοίχο.
 
Η απάντηση στο ζήτημα του δημόσιου χρέους δεν είναι οικονομική, αλλά πρωτίστως πολιτική. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά όλοι οι επιφανείς μελετητές του ελληνικού δημόσιου χρέους από την εποχή του μεσοπολέμου ακόμη. Όταν ο Ξεν. Ζολώτας έγραφε το 1931 ότι ο περιορισμός της υφιστάμενης δανειακής επιβάρυνσης της Ελλάδος «δεν είναι επιστημονικόν πρόβλημα, αλλ' αποτελεί ζήτημα επιδεξίου χειρισμού, επιτυχών διαπραγματεύσεων και ευνοϊκών συνθηκών εις την διεθνήν αγοράν κεφαλαίου», δεν μετατρεπόταν σε «πολιτικό» αλλά σε συνεπή οικονομικό αναλυτή που γνωρίζει ότι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους είναι πρωτίστως ζήτημα συσχετισμού δύναμης στις διεθνείς αγορές και αποφασιστικότητας μιας χώρας να τα βάλει με τους ισχυρούς. 

Επιπλέον την εποχή εκείνη για να υποστηρίξει κανείς την ακύρωση των χρεών στην υπερχρεωμένη Ελλάδα του Ελ. Βενιζέλου που βάδιζε ολοταχώς προς την επίσημη χρεωκοπία του 1932, δεν ήταν εύκολο πράγμα. Η επίκληση του προφανούς, δηλαδή της ακύρωσης του χρέους, αποτελούσε ιδιωνυμικό αδίκημα στην Ελλάδα. Και μόνο η διατύπωση αυτής της πρότασης αρκούσε για να χάσει κάποιος σαν τον Ξ. Ζολώτα την καθηγητική του έδρα και να συρθεί στα δικαστήρια με το ιδιώνυμο. Και μόνο η αναφορά στην άρνηση του δημόσιου χρέους αποτελούσε προσβολή εναντίον των «εθνικών συμφερόντων», που τότε όπως και σήμερα ταυτίζονταν με τα συμφέροντα των χρηματιστών, των τοκογλύφων και των μεγάλων δυνάμεων που τους στήριζαν στις απαιτήσεις τους έναντι της χώρας. Η χρεωκοπία του 1932, η καταστροφή και ο φασισμός που την ακολούθησε αποτέλεσε την αναπόδραστη συνέπεια των κυρίαρχων πολιτικών που αρνήθηκαν την μονομερή ακύρωση των χρεών της χώρας.
 
Ελπίζω να μην οδηγηθούμε στην ίδια κατάσταση και τώρα. Αν και οφείλουμε να πούμε ότι την απεργάζονται ήδη αυτή την κατάληξη τόσο οι ευρωκρατούντες και το ΔΝΤ, όσο και το εγχώριο πολιτικό σύστημα του σύγχρονου δωσιλογισμού. Η ιστορία έχει δείξει επανειλημμένα ότι ο δρόμος που οδηγεί αναγκαστικά σ' αυτήν την κατάληξη είναι εκείνος που ξεκινά με την πεποίθηση ότι μπορεί να τα βρει κανείς με τους δυνατούς μέσα από διαπραγματεύσεις και προσαρμογές στις απαιτήσεις τους. Ενώ ο μόνος δρόμος, όσο δύσκολος κι αν φαντάζει, όσο επίπονος ή αντίξοος κι αν είναι, που μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή για το λαό και τη χώρα, είναι να κάνουμε το ανήκουστο: να αρνηθούμε το χρέος και να τα βάλουμε με τους δυνατούς βασισμένοι στη δύναμη ενός ρωμαλέου πλειοψηφικού λαϊκού κινήματος. Η ιστορία δεν έχει δείξει άλλον δρόμο. Όσο κι αν διάφοροι κατά καιρούς ονειρεύονταν «μέσους δρόμους», ή «μέσες λύσεις».
 
Ας πάμε πιο κάτω. Πώς ξέρουμε πώς τα 85% των δανείων πήγαν στις τσέπες διεθνών τοκογλύφων, κοκ; Μα από τους Ισολογισμούς Χρέους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και φυσικά τα διαθέσιμα στοιχεία από τον ΟΔΔΗΧ. Αν ο κ. Μπινιάρης τα αγνοεί, αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Όσον με αφορά έχω γράψει και δημοσιεύσει πάνω από 30 σημειώματα σχετικά με το δημόσιο χρέος το τελευταίο τρίμηνο, όπου παρουσιάζω αναλυτικά τα στοιχεία αυτά. Κανείς δεν τόλμησε δημόσια να τα αμφισβητήσει, εκτός από κάποιους ελάχιστους που αποδεδειγμένα τρέφουν μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα. Ας μου επιτρέψει ο κ. Μπινιάρης να μην τα επαναλαμβάνω κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο.
 
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΔΔΗΧ, τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου της περιόδου 2005-2010 ανήκουν κατά 43% σε επενδυτικές τράπεζες, κατά 22% σε διαχειριστές κεφαλαίων, κατά 15% σε Ασφαλιστικά Ταμεία και Εταιρείες, κατά 8% σε διαχειριστές ενεργητικού, κατά 5% σε κεντρικές τράπεζες, κατά 4% σε Hedge Funds και κατά 4% σε λοιπούς επενδυτές. Αν από τα 15% των Ασφαλιστικών Ταμείων και Εταιρειών αφαιρέσουμε τουλάχιστον το 5% που ανήκει σε ασφαλιστικές εταιρείες και προσθέσουμε το 4% των «λοιπών επενδυτών» υποθέτοντας ότι όλοι τους είναι μικροκαταθέτες, συνάγεται ένα 14%, το οποίο για κοινωνικούς και πολιτικούς λόγους θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο απ' ότι το υπόλοιπο κομμάτι που ανήκει σε τυπικούς κερδοσκόπους της διεθνούς αγοράς. Χωρίς βέβαια να έχουμε την αυταπάτη πώς οι διαχειριστές των ασφαλιστικών ταμείων και οι διάφοροι ιδιώτες καταθέτες δεν λειτούργησαν κερδοσκοπικά αγοράζοντας ελληνικά ομόλογα. Να πώς προκύπτουν τα νούμερα που αναφέρω, τα οποία δεν είναι καθόλου «τυχαία» όπως, εν τη αγνοία του, νομίζει ο κ. Μπινιάρης. Εκτός κι αν ο εν λόγω κύριος τρέφει τέτοια σύγχυση επί του θέματος ώστε να νομίζει ότι οι επενδυτικές τράπεζες, οι διαχειριστές κεφαλαίων και ενεργητικού, κλπ. δεν λειτουργούν ως κερδοσκόποι στην αγορά. Κάτι βέβαια που ούτε καν οι «αυθεντίες» στις οποίες αναφέρεται δεν τολμούν να αρνηθούν.
 
Επιπλέον, έχει γίνει και πιο αναλυτικός υπολογισμός για το που πήγαν τα δάνεια αυτά - τουλάχιστον για την τελευταία δεκαετία - στο άρθρο του Θανάση Σούμπλη που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του Εμπρός. Απ' όπου πάλι προκύπτει αυτό το 15% που αναφέρεται στο άρθρο μου. Τέλος γνωρίζουμε από τα επίσημα στοιχεία ότι μόνο την τελευταία δεκαετία το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε πάνω από 450 δις ευρώ για εξυπηρέτηση δανείων. Αν σκεφτεί κανείς ότι το τρέχον χρέος ήταν στις 31/12/2009 κοντά στα 300 δις ευρώ, αυτό σημαίνει ότι μόνο την τελευταία δεκαετία το έχουμε πληρώσει ήδη μιάμιση φορά. Αν αυτό δεν είναι τοκογλυφία, τότε τι είναι;
 
Μπορεί κάποιοι να προσγειώθηκαν στον πλανήτη γη μόλις προσφάτως, αλλά όλοι όσοι κατοικοεδρεύουν σε τούτο τον τόπο τουλάχιστον από την μεταπολίτευση έως σήμερα, γνωρίζουν πολύ καλά που πήγαν τα λεφτά και το αν έγιναν έργα, ή τι σόι «έργα» έγιναν. Την εποχή της εκτίναξης του δημόσιου δανεισμού είχαμε ταυτόχρονα την ολοκληρωτική διάλυση του ήδη ασθενικού παραγωγικού ιστού της ελληνικής οικονομίας, τη διαρκή συμπίεση των λαϊκών εισοδημάτων, την μονιμοποίηση της μαζικής ανεργίας και της ανέχειας σε πολύ πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Από την άλλη είχαμε τα σκάνδαλα των προβληματικών, του χρηματιστηρίου, της ολυμπιάδας, των μεγάλων έργων, την κορύφωση της πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς σε επίπεδα πρωτόγνωρα ακόμη και για την Ελλάδα, κοκ. Είναι λοιπόν περίεργο να υποθέσει κανείς - ακόμη κι αν δεν γνωρίζει τα στοιχεία των δανείων - ότι ο δανεισμός της χώρας χρηματοδότησε ένα άθλιο και σάπιο καθεστώς ρεμούλας και κερδοσκοπίας; Είναι περίεργο να πει κανείς ότι ο λαός και η χώρα δεν είχε καμμιά ωφέλεια από το δανεισμό αυτόν;
 
Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε επακριβώς που πήγαν τα δανεικά και ποιος επωφελήθηκε από αυτά; Όχι βέβαια. Πρώτα και κύρια γιατί οι συγκεκριμένες δανειακές συμβάσεις, αλλά και οι διαδρομές των ελληνικών ομολόγων στην αγορά, δεν δημοσιοποιούνται. Το κράτος δεν δημοσιοποιεί - ως όφειλε - αναλυτικά στοιχεία, ανά σύμβαση δανείου και έκδοσης ομολόγων, για να ξέρουμε ποιος εμπλέκεται, με ποιους όρους, από ποια χέρια περνούν τα ομόλογα, που καταλήγουν, κοκ. Γι' αυτό τον λόγο εγώ μαζί με αρκετούς άλλους, ειδικούς και μη, έχουμε διατυπώσει εδώ και καιρό τα εξής θεμελιώδη αιτήματα:
 
1. Άνοιγμα όλων των δημόσιων λογαριασμών του κράτους ώστε να δούμε τι έγιναν τα λεφτά, τι κρύβουν οι συμβάσεις δανεισμού και ποιος συγκεκριμένα επωφελήθηκε από αυτές.
 
2. Κατάργηση κάθε έννοιας παραγραφής και ασυλίας για όλους όσους διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα. Και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Όποιος πολιτικός ή επιχειρηματίας, κόμμα ή επιχείρηση, έβαλε χέρι ή συνέργησε στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και η περιουσία του να δημευθεί.
Βέβαια, κάποιος μπορεί να ρωτήσει: Που το ξέρουμε ότι υπήρξε λεηλασία του δημόσιου πλούτου από πολιτικούς και επιχειρηματίες; Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να θέσει στα σοβαρά ένα τέτοιο ερώτημα, δεν σημαίνει καθόλου ότι αυτό το ερώτημα χρήζει και σοβαρής απάντησης.
 
Το μόνο πραγματικό ερώτημα που υπάρχει - τουλάχιστον για όσους έχουν αίσθηση της πραγματικότητας - είναι αν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση μέσα από το σημερινό πολιτικό σύστημα που να είναι σε θέση να ικανοποιήσει τα παραπάνω αιτήματα. Μπορεί να υπάρξει μια τέτοια κυβέρνηση; Και βέβαια όχι. Όχι μόνο γιατί το σημερινό δικομματικό πολιτικό σύστημα με όλες τις εφεδρείες του στα δεξιά και τα αριστερά είναι τόσο διεφθαρμένο, διάτρητο και ανάξιο, αλλά και γιατί ένα τέτοιο άνοιγμα του κράτους στην κοινωνία μέσα από την κατάργηση όλων των στεγανών και των απορρήτων προϋποθέτει αληθινή δημοκρατία, δηλαδή λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία. Κι έτσι καταλήγουμε εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε: Οι διαφορετικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του χρέους δεν διαχωρίζονται στη βάση των οικονομικοτεχνικών τους χαρακτηριστικών, ή ως προς την εκτίμηση των δυσκολιών, αλλά από το κατά πόσο θεωρούν εφικτή και επιθυμητή τη δημοκρατία για τον τόπο. Όποιος θεωρεί ότι δημοκρατία δεν είναι παρά ο κοινοβουλευτικός μανδύας που καλύπτει τα απόκρυφα μιας διεφθαρμένης απολυταρχίας της εκάστοτε κυβέρνησης και ενός κράτους που έχει παραδοθεί σε ντόπια και ξένα μεγάλα συμφέροντα, τότε είναι αδύνατο να καταλάβει την πρόταση για άρνηση του χρέους.  

Τώρα, υπάρχουν ορισμένοι που ενώ καταπίνουν την κάμηλο, αναζητούν εναγωνίως συνενόχους σε κοινωνικά στρώματα που επωφελήθηκαν από το καθεστώς λεηλασίας της χώρας. Υπήρξαν τέτοια στρώματα; Φυσικά και υπήρξαν. Όμως πρόκειται για μια συντεταγμένη πολιτική των κυβερνήσεων ώστε να οικοδομήσουν μια κοινωνία συνενόχων. Μάθανε στον αγρότη να παίρνει την επιδότηση χωρίς να νοιάζεται για την παραγωγή του. Εθίσανε τον δημόσιο υπάλληλο στην αξία της λούφας και του λουφέ, ώστε να μην νοιάζεται για την άθλια κατάσταση της δημόσιας διοίκησης και του κράτους. Ενθαρρύνανε την επαγγελματική διανόηση να κάνει βουτηχτικές στα γνωστά κοινοτικά κονδύλια ώστε να μην ασχολείται στα σοβαρά με τη διαρκή κατάπτωση της επιστήμης, της έρευνας και της ίδιας της χώρας. Και σήμερα οι ίδιες δυνάμεις που στήσανε όλο αυτό το κόλπο, που έκαναν τα πάντα για να χάσει η κοινωνία κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας και φιλότιμου, γυρίζουν και κατηγορούν την ίδια την κοινωνία για τη δική τους αθλιότητα και διαφθορά.
 
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ανακτήσει η κοινωνία τη χαμένη της τιμή. Κι αυτός είναι να πιστέψει στη δύναμη της, να αντιληφθεί την αξία του συλλογικού αγώνα, να ξεπεράσει τους μπαμπούλες που σκόπιμα σπέρνουν ορισμένοι στις τάξεις των λαϊκών μαζών ώστε να μην ξεσηκωθούν και ξεριζώσουν το κακό από τη ρίζα του. Όσο όμως προχωρά αυτή η αδιέξοδη κατάσταση, όσο η ίδια ή επιβίωση του λαού και της χώρας θα τίθεται επί τάπητος, όσο θα πολώνεται εξ αντικειμένου η κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, τόσο οι λαϊκές μάζες θα ξεπερνούν την αμηχανία και το αίσθημα συνενοχής που σπέρνει καθημερινά η κυρίαρχη προπαγάνδα. Και τότε είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε αληθινά ηρωικές εποχές, εποχές ανάτασης και ελπίδας για ολόκληρη την κοινωνία που θα μείνουν στην ιστορία. Όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.
 
Κι ερχόμαστε τώρα στο κυρίως επίδικο ζήτημα. Τι θα γίνει άμα φύγουμε από το ευρώ και την ευρωζώνη; Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει; Θα έρθει η συντέλεια του κόσμου; Θα χάσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε; Θα μας λιώσουν οι κολοσσοί των αγορών; Όλα αυτά μαζί και πολλά ακόμη έχουμε να πάθουμε στη νοσηρή φαντασία όσων νομίζουν ότι το να τα βάλουμε με τις αγορές, την ευρωζώνη και τους ισχυρούς αποτελεί συνώνυμο της καταστροφής. Όμως ας ηρεμίσουμε λίγο και ας σοβαρευτούμε.
 
Καταρχάς, από πού προκύπτει ότι με το να φύγουμε από το ευρώ και να επανέλθουμε σε εθνικό νόμισμα θα οδηγηθούμε σε απανωτές υποτιμήσεις και θα εκτιναχθεί ο πληθωρισμός; Επειδή μας το λένε όλοι εκείνοι που ευθύνονται σήμερα για την κατάντια της ελληνικής οικονομίας και το παπαγαλίζουν άνθρωποι σαν τον κ. Μπινιάρη; Δεν θα έπρεπε να μας το αποδείξουν αντί να το θεωρούν ως δεδομένο, ως θέσφατο; Που πήγαν οι «αυθεντίες» του κ. Μπινιάρη σ' αυτό το ζήτημα, όταν αρκετοί απ' αυτούς υποστηρίζουν την ανάγκη εξόδου από το ευρώ χωρίς να ισχυρίζονται ότι θα επέλθουν οι γνωστοί λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί για την Ελλάδα;
 
Για να καταλάβει κανείς πόσο παραμύθι είναι η επίκληση της καταστροφής της Ελλάδας λόγω εξόδου από το ευρώ, θα αναφέρουμε απλά την περίπτωση των Βρετανών οικονομικών συμβούλων του Centre for Economics and Business Research (CEBR) που κάλεσε η ίδια η κυβέρνηση πριν λίγες εβδομάδες για να τους συμβουλευτεί τι θα συμβεί αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου (30/5), ο επικεφαλής του CEBR, Νταγκ ΜακΓουίλλιαμς, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το τι θα υποστεί το νέο νόμισμα της Ελλάδας μετά την έξοδο από το ευρώ: «Εγκαταλείποντας το ευρώ θα σήμαινε ότι το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί κατά 15%.» Αποτελεί καταστροφή μια υποτίμηση κατά 15%; Με εξαίρεση τα επίσημα και ανεπίσημα παπαγαλάκια της ΕΚΤ και της ΕΕ, που όμως δεν προσκομίζουν κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο μιας και ο σκοπός τους είναι μόνο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, δεν υπάρχει κανείς σοβαρός οικονομικός αναλυτής ανά τον κόσμο που να θεωρεί ότι θα υποστεί καταστροφή η Ελλάδα αν φύγει από το ευρώ. Αυτό που λένε είναι ότι η Ελλάδα θα περάσει μια περίοδο νομισματικής αστάθειας που άλλοι την προσδιορίζουν σε λίγους μήνες και άλλοι σε ένα με δυο χρόνια, έως ότου η συναλλαγματική αξία της νέας δραχμής θα σταθεροποιηθεί μέσα από την ανάκαμψη της οικονομίας της. Σ' αυτό που συμφωνούν όλοι είναι ότι αυτός που πιθανόν να υποστεί την καταστροφή είναι το ίδιο το ευρώ, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
 
Κι όλα αυτά από αναλυτές που δεν υιοθετούν τα μέτρα ή την κατεύθυνση πολιτικής που προτείνουμε για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας. Όποιος έχει στοιχειώδεις γνώσεις οικονομίας γνωρίζει ότι υπάρχουν δυο τρόποι να δημιουργήσεις νόμισμα: Ο πρώτος είναι να το ρίξεις στις αγορές, βορά και έρμαιο των κερδοσκόπων και να περιμένεις που, πότε και πώς θα σταθεροποιηθεί η αξία του. Με ότι συνεπάγεται για την οικονομία και την κοινωνία σου. Αυτό συμβαίνει με το ευρώ, που είναι εκ φύσεως τέτοιο νόμισμα. Όμως αυτό συνέβαινε και με την παλιά δραχμή που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν ως εργαλείο ραγδαίας υποτίμησης της εθνικής οικονομίας και των εισοδημάτων από εργασία προς όφελος των ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων.
 
Ο δεύτερος είναι να δημιουργήσεις ένα εθνικό νόμισμα που να υποστηρίζει και να υποστηρίζεται από την πραγματική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και πρωτίστως της παραγωγικής της βάσης. Αν θέλει πραγματικά κάποιος την παραγωγική ανάπτυξη της οικονομίας προς όφελος του λαού και της χώρας, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό παρά μόνο έχοντας το δικό του νόμισμα. Ούτε η οικονομική θεωρία, αλλά ούτε και η ιστορική εμπειρία έχει να επιδείξει άλλο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα σχήματα παγκόσμιου χρήματος, όλες οι νομισματικές ενώσεις, όλα τα συστήματα σταθερών ισοτιμιών και σταθερής νομισματικής αξίας, με πιο γνωστό εκείνο του χρυσού κανόνα, απέτυχαν παταγωδώς αφήνοντας πίσω τους ερείπια εκείνες ειδικά τις χώρες που ήταν πιο αδύναμες και εξαρτημένες από την παγκόσμια αγορά.
 
Ο Αλέξανδρος Διομήδης, ιδρυτής και πρώτος διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, προσπαθώντας να αντλήσει συμπεράσματα από την τραγωδία της επίσημης χρεωκοπίας του 1932 τόνιζε την «ανάγκη οικονομικής αυτονομίας», έναντι του μοντέλου της νομισματικά σταθερής δραχμής κλειδωμένης με τη χρυσή βρετανική λίρα, προκειμένου η ελληνική οικονομία να είναι ανοιχτή στην παγκόσμια αγορά και στις κυρίαρχες δυνάμεις της: «Η Ελλάς πρέπει απαραιτήτως να φροντίση πώς θα ζη, θα τρέφεται, θα κινήται, θα εργάζεται, με ίδια κατά το πλείστον εφόδια. Πως θ' ασφαλίση με δυνάμεις αντλουμένας εκ του ιδίου αυτής τόπου, σχετικήν τουλάχιστον ισορροπίαν και μείζονα ή κατά το παρελθόν οικονομικήν αυτοτέλειαν. Αι προσπάθειαί της πρέπει προς αυτό το αποτέλεσμα να τείνουν.» Δεν ήταν οπαδός της οικονομικής αυτάρκειας, αλλά πίστευε ότι αν δεν σταματήσει η εξάρτηση της οικονομίας από το εξωτερικό, αν δεν στηριχθεί η ελληνική οικονομία πρωτίστως σε εσωτερικούς όρους συσσώρευσης και ανάπτυξης δεν πρόκειται να πάψει να είναι έρμαιο των συγκυριών στην παγκόσμια αγορά που αναγκαστικά οδηγούν τη χώρα στην χρεωκοπία όταν ξεσπούν μεγάλες παγκόσμιες κρίσεις. Το ίδιο ισχύει και σήμερα.
 
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αν δεν διαθέτει η οικονομία το δικό της νόμισμα, ένα νόμισμα που να ελέγχει και να προσαρμόζει κάθε στιγμή στις ανάγκες της; Φυσικά και όχι. Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είτε είναι παντελώς άσχετος με το θέμα, είτε είναι πολύ μεγάλος απατεώνας. Μπορεί το ευρώ να λειτουργήσει ως τέτοιο νόμισμα για την ελληνική οικονομία; Μόνο όποιος δεν γνωρίζει την ιδιοσυστασία και την λειτουργία του ευρώ, ή απλά προτάσσει άλλες σκοπιμότητες, μπορεί να απαντήσει θετικά στο ερώτημα. Μπορεί να έχουμε ανάπτυξη της παραγωγικής βάσης στην ελληνική οικονομία με το ευρώ; Μόνο όποιος δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να γνωρίζει τι συνέβει τη δεκαετία του ευρώ μπορεί να θεωρεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο εφικτό. Άλλωστε στον κόσμο της φαντασίας όλα είναι εφικτά. Όμως στον αληθινό κόσμο έχει αποδειχτεί ότι το ευρώ λειτούργησε καταλυτικά τόσο για την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η χώρα, όσο και για την χρεωκοπία της.
 
Πώς μπορεί να υπάρξει ένα εθνικό νόμισμα που να μην υποτιμιέται διαρκώς και να μην πυροδοτεί τον πληθωρισμό; Πρώτα και κύρια χτυπώντας τις εσωτερικές αιτίες των υποτιμήσεων και του πληθωρισμού και αυτές δεν είναι νομισματικές, αλλά έχουν άμεση σχέση αφενός με την συνολική κατάσταση και τις εξαρτήσεις της οικονομίας και αφετέρου με τις μονοπωλιακές καταστάσεις στην εσωτερική αγορά. 

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει με πολύ απλά λόγια ότι το χτύπημα των μονοπωλίων και των καρτέλ, ντόπιων και ξένων, που κυριαρχούν στην ελληνική οικονομία, η αντιστροφή της σχέσης ιδιωτικών κερδών και αμοιβών που υπάρχει σήμερα, η άμεση ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ιδίως στους τομείς της παραγωγής, η εθνικοποίηση κρίσιμων τομέων της οικονομίας και πρωτίστως του τραπεζικού συστήματος, ο πολλαπλασιασμός του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων με όρους άμεσης απόδοσης και στήριξης της εθνικής οικονομίας, όπως και η γενναία αναδιανομή εισοδημάτων και πλούτου, μαζί με μια ριζικά διαφορετική πολιτική ένταξης στο διεθνή καταμερισμό εργασίας μέσα κυρίως από διακρατικές προγραμματικές συμφωνίες, εναλλακτικές μορφές εμπορικών σχέσεων, ανοίγματα σε χώρες και περιοχές όπου η Ελλάδα σήμερα είναι απούσα και την επιβολή ενός επιλεκτικού ανταγωνιστικού πλαισίου για την προστασία των πιο σημαντικών τομέων της ελληνικής οικονομίας, μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια δυναμική που να μην αφήσει το νόμισμά της να κατρακυλά στις διεθνείς αγορές, ούτε να επιτρέψει την εκδήλωση πληθωριστικών πιέσεων. Την απόδειξη γι' αυτό κ. Μπινιάρη θα την βρείτε στις εργασίες του Άγγελου Αγγελόπουλου, του Ξενοφών Ζολώτα, του Δημήτρη Μπάτση και εκατοντάδων άλλων οικονομολόγων όχι μόνο της αριστεράς, που μετά το τέλος του πολέμου τόλμησαν να είναι αρκούντως έντιμοι και ανεξάρτητοι στη σκέψη τους ώστε να μην δεχθούν ότι οι εκάστοτε θεωρίες της «ψωροκώσταινας» απηχούν την πραγματικότητα.
 
Όλα αυτά τα μέτρα έχουν διατυπωθεί και αναλυθεί πολλές φορές. Τόσες φορές που δεν δικαιολογείται ακόμη κι ο κ. Μπινιάρης να κάνει πώς δεν τα γνωρίζει. Άλλωστε, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος απ' όσους υποστηρίζουν την άρνηση του χρέους και την έξοδο από το ευρώ δεν είπαμε ποτέ ότι αρκούν αυτά από μόνα τους για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Αυτό που ισχυριζόμαστε από την αρχή είναι ότι αυτά αποτελούν την απαρχή, την αφετηρία μιας ριζικά διαφορετικής πορείας στην οικονομία και την πολιτική του τόπου. Μόνο έτσι έχουν νόημα.
 
Τώρα, επειδή βλέπω ότι ο κ. Μπινιάρης έχει ιδιαίτερο καημό με τις καταθέσεις στις τράπεζες, έχω να του πω να μην ανησυχεί. Πριν προλάβουμε εμείς, που προτείνουμε όλα αυτά τα καταστροφικά, να εξανεμίσουμε τις καταθέσεις, θα το έχουν κάνει οι σημερινοί κρατούντες. Η πολιτική που ασκείται είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα «στεγνώσει» την οικονομία από κάθε ρευστότητα. Είναι κάτι που συμβαίνει ήδη και κλιμακώνεται μέρα τη μέρα. Με την κάλυψη της τρόικας και της κυβέρνησης η καταθετική βάση των τραπεζών, όση έχει απομείνει, λεηλατείται ασύστολα από τις ίδιες τις τράπεζες προκειμένου να καλύψουν τις «μαύρες τρύπες» του ενεργητικού τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουν σε δέσμευση των καταθέσεων με τη μια ή την άλλη μορφή. Κι αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί μαζί με την ανακοίνωση του πλάνου αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το οποίο δεν προτείνουν απλά οι καθόλου ανιδιοτελείς και ανεξάρτητες «αυθεντίες» που υπονοεί ο κ. Μπινιάρης, αλλά επεξεργάζονται ήδη το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, έστω κι αν επίσημα το αρνούνται.
 
Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αν και όποτε κληθούμε να εφαρμόσουμε την πολιτική που προτείνουμε. Θα έχουμε να αναστηλώσουμε μια οικονομία και μια κοινωνία εντελώς διαλυμένη, χωρίς ίχνος ρευστότητας στην αγορά και τις τράπεζες, με εισοδήματα πείνας και μαζική ανεργία πρωτοφανή, με κατεστραμμένους τους τρεις από τους τέσσερεις ελευθεροεπαγγελματίες, βιοτέχνες, αγρότες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Κι από πάνω φορτωμένη με τα υπέρογκα βάρη του αναδιαρθρωμένου χρέους της και των ιδιωτικοποιημένων υποδομών της. Μπορεί να αναστηλωθεί μια οικονομία σ' αυτή την κατάσταση δίχως δικό της νόμισμα, δίχως να αποκτήσει τον έλεγχο στους διαθέσιμους πόρους και στις υποδομές της; Μπορεί να γίνει με δεδομένο το καθεστώς εξάρτησης και υποταγής της χώρας που υπάρχει σήμερα; Κάποιοι νομίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει. Δικαίωμά τους. Άλλωστε όταν ένα έθνος, ένας λαός βρίσκεται σε ιστορική καμπή, όπως βρισκόμαστε εμείς σήμερα, όταν καλείται να ανατρέψει την τυραννία είτε του οθωμανικού ζυγού τον 19ο αιώνα, είτε του ναζιστικού και φασιστικού ιμπεριαλισμού στη δεκαετία του 1940, είτε των αγορών και του πολιτικού τους προσωπικού σήμερα, υπάρχουν πάντα κάποιοι που θεωρούν αδιανόητο για έναν μικρό και ασήμαντο λαό να τα βάλει με τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής του. Όμως από πότε η λιποψυχία, η αδυναμία να στρατευθείς σ' αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη ο λαός και ο τόπος αποτελεί επιχείρημα;
 
Δεν με ξαφνιάζει που ο κ. Μπινιάρης αδυνατεί να κατανοήσει την πολιτική μου θέση. Με τον ίδιο τρόπο αδυνατούσαν να κατανοήσουν οι ομοϊδεάτες του στην κατοχή την πολιτική θέση όσων στρατεύονταν στο ΕΑΜ και στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της εποχής. Τα ίδια νομικά, πολιτικά και οικονομικά επιχειρήματα επικαλούνταν και τότε, όπως και σήμερα. Με τον ίδιο τρόπο αδυνατούσαν να κατανοήσουν την πάλη για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία τις πολλές δεκαετίες των «πέτρινων χρόνων» που ακολούθησαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα. Με τον ίδιο τρόπο αδυνατούσαν να κατανοήσουν την σαφή εντολή για αλλαγή πλεύσης της χώρας που έδωσε ο λαός το 1981. Γι' αυτό και δικαιολόγησαν τους ληστοσυμμορίτες κυβερνώντες που ανέλαβαν να εξαγοράσουν τη συνείδηση ενός ολόκληρου λαού για να ξεχάσει τι του είχαν υποσχεθεί όταν του έκλεψαν την ψήφο.
 
Σήμερα επικαλούνται κυριολεκτικά ανοησίες. Ας δούμε μερικές. Δεν προβλέπεται νομική διαδικασία αποχώρησης από την ευρωζώνη, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων των χωρών-μελών, οπότε θα μας πνίξουν με αγωγές και άλλα τέτοια φαιδρά. Πρώτον, η καταγγελία της σχέσης μας μπορεί και πρέπει να είναι μονομερής. Κι αυτό γιατί είναι αποδεδειγμένα ετεροβαρής, καταχρηστική σε βάρος της χώρας μας και θέτει ανεπίτρεπτους περιορισμούς στην άσκηση της εθνικής κυριαρχίας μας. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η ΕΕ και η ευρωζώνη μας έχουν επιβάλλει ένα καθεστώς εποπτείας και κηδεμονίας που δεν προβλέπεται ούτε καν από τη συνθήκη της Λισαβόνας. Εδώ δεν μπορεί να σταθεί ούτε καν σαν επιχείρημα η αποδοχή από την κυβέρνηση της χώρας, μιας και δεν πήρε εντολή για να αποδεχτεί ούτε το μνημόνιο, ούτε την αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση που μας επέβαλε η τρόικα. Και μόνο αυτά αρκούν για να αποχωρήσουμε μονομερώς από την ευρωζώνη χωρίς να ακολουθήσουμε καμμιά προβλεπόμενη διαδικασία. Αρκεί να έχουμε μια κυβέρνηση που υπηρετεί στα αλήθεια το λαό και το συμφέρον της χώρας και όχι μια δράκα δωσίλογους όπως σήμερα.
 
Σε μια τέτοια περίπτωση τι μπορούν να μας κάνουν; Τίποτε απολύτως. Οι φλυαρίες περί αγωγών εναντίον μας αποτελούν αποκυήματα φαντασίας και ανοησίας άνευ προηγουμένου. Πρώτα και κύρια γιατί μια τέτοια κίνηση της Ελλάδας θα έχει σοβαρό αντίχτυπο στο εσωτερικό των χωρών-μελών της ευρωζώνης. Δεν θα υπάρξει χώρα στην ευρωζώνη όπου δεν θα τεθεί εκ των πραγμάτων θέμα παραμονής της στο ευρώ. Ειδικά στις χώρες του Νότου. Όχι μόνο γιατί θα το θέτουν οι ίδιοι οι λαοί, που σήμερα παρά το γεγονός ότι καταγράφουν σε όλες τις σφυγμομετρήσεις την αντίθεσή τους με το ευρώ δεν έχουν θέσει θέμα εξόδου, αλλά γιατί οι ίδιες οι εξελίξεις θα το επιβάλουν. Μια αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ θα επιταχύνει δραματικά τις διαδικασίες διάλυσης που ενυπάρχουν και εκδηλώνονται ήδη στην ευρωζώνη. Κι αυτό είναι προς όφελος όχι μόνο του λαού μας, αλλά και των άλλων λαών που βρίσκονται φυλακισμένοι στην ευρωζώνη. Όποιος νομίζει, ειδικά στις σημερινές συνθήκες βαθύτατης κρίσης του ευρώ, ότι η αποχώρηση της Ελλάδας με τους όρους που θα επιβάλει ο λαός της, θα γίνει αναίμακτα για την ευρωζώνη, τότε χρειάζεται ταχύτατα αποτοξίνωση από τις δόσεις ηλιθιότητας που διοχετεύει η κυρίαρχη προπαγάνδα.
 
Αυτό τρέμουν οι ευρωκρατούντες γι' αυτό και έχουν βάλει διάφορους δήθεν αντικειμενικούς «αναλυτές» να σπέρνουν το φόβο με βλακώδη επιχειρήματα. Όπως και να ‘χει υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με το κατά πόσο μπορεί ή πρέπει να αναγνωρίσει ο λαός τη «συνέχεια του κράτους» με το σημερινό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Κατά τη γνώμη μου η ανάδειξη μιας ριζικά διαφορετικής διακυβέρνησης του τόπου προϋποθέτει το κόψιμο της «συνέχειας του κράτους», δηλαδή τη νομικοπολιτική αποσύνδεσή της με τις προκάτοχες κυβερνήσεις και το πολιτικό σύστημα που τις στήριζε. Δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβέρνηση που σέβεται και προασπίζει τα αληθινά συμφέροντα της χώρας, αν δεν κόψει τον ομφάλιο λώρο με όλο το προηγούμενο καθεστώς. Κι αυτό δεν θα γίνει μόνο ρηματικά, ούτε μόνο με την άμεση εφαρμογή ριζικά διαφορετικών πολιτικών, σαν κι αυτών που προτείνουμε, αλλά και μέσα από την «επανίδρυση του κράτους». Όχι όπως το εννοούσε και έπραττε ο Καραμανλής, αλλά με την έννοια της κατάκτησης της δημοκρατίας. Πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο με την προκήρυξη Συντακτικής Συνέλευσης ή Εθνοσυνέλευσης κατά τα ειωθότα της ελληνικής ιστορίας, με μοναδικό σκοπό την υιοθέτηση ενός νέου αληθινά δημοκρατικού Συντάγματος, ενός νέου «ιδρυτικού νόμου» του ελληνικού κράτους που θα θεσπίζει και θα προασπίζει την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία. Με αυτή την έννοια το ελληνικό κράτος που θα προκύψει μέσα από αυτή τη διαδικασία θα είναι ένα νέο κράτος, τόσο ως νομικό πρόσωπο, όσο και ως πολιτική συγκρότηση, τόσο προς τα μέσα, όσο και προς τα έξω.
 
Όσο για το «νέο άγνωστο πολιτικό μοντέλο» που υποτίθεται ότι προτείνω κατά τον κ. Μπινιάρη, απλά θα του πω ότι πρόκειται για τη δημοκρατία όπως την παλεύει ο ελληνικός λαός σ' ολόκληρη την ιστορία του. Προφανώς δεν μπορεί να συγκινήσει όποιον νιώθει τέτοια χαμέρπεια προς τα κυρίαρχα «πολιτικά μοντέλα» που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας και τα οποία την έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάντια. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα ο ίδιος ο λαός, που τόσο καταφανώς περιφρονεί ο κ. Μπινιάρης, να του δώσει ορισμένα πολύ άμεσα και πρακτικά μαθήματα για το πώς εννοεί τη δημοκρατία και τι νιώθει πραγματικά για το «γνωστό πολιτικό μοντέλο» που υπάρχει σήμερα.
 
Τέλος, ενώ ο κ. Μπινιάρης αρέσκεται να ερωτά, δεν του αρέσει καθόλου να απαντά. Έτσι δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα του άρθρου μου, αλλά δεν πειράζει. Η υπόθεση του κ. Μπινιάρη ότι μπορεί να γίνει αναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας με επιτόκιο 1% πάνω από το επιτόκιο της Γερμανίας, δείχνει για μια ακόμη φορά με πόση ελαφρότητα και προχειρότητα χειρίζεται το όλο θέμα. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι μπορεί να συμβεί αυτό σε μια διεθνή αγορά όπου κυριαρχεί η γενικευμένη αναταραχή και η πρωτοφανής αμφιβολία για την προοπτική του δημόσιου χρέους όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις άλλες χώρες της ευρωζώνης, τότε θα πρέπει η χώρα μας να πληρώνει επιτόκιο στο δεκαετές ομόλογο της τάξης του 4%. Μπορεί να εξυπηρετήσει η Ελλάδα ένα δημόσιο χρέος σήμερα με επιτόκιο της τάξης του 4%; Ακόμη και αν υποστεί «κούρεμα» της τάξης του 30%; Τα στατιστικά δεδομένα λένε ότι δεν μπορεί. Να δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνουμε κατανοητοί. Το 2001, τον πρώτο χρόνο της ένταξής μας στο ευρώ, το δημόσιο χρέος της χώρας βρισκόταν στα 145,9 δις ευρώ. Το 2009 το δημόσιο χρέος της χώρας είχε αυξηθεί κατά 152,6 δις ευρώ και είχε φτάσει αισίως τα 298,5 δις ευρώ. Με άλλα λόγια μέσα στα χρόνια του ευρώ το δημόσιο χρέος υπερδιπλασιάστηκε, παρά το γεγονός ότι το μέσο σταθμικό κόστος δανεισμού κυμάνθηκε αυτή την περίοδο γύρω στο 4,04%. Κι έτσι από 23,3 δις ευρώ (ή το 16% του ΑΕΠ) που στοίχιζε στο ελληνικό δημόσιο η εξυπηρέτηση του χρέους το 2001, έφτασε αισίως να υπερβαίνει τα 77,2 δις ευρώ (ή το 32% του ΑΕΠ) το 2009.
 
Τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα; Σημαίνουν ότι με μέσο σταθμικό κόστος δανεισμού γύρω στο 4% ετήσια, το δημόσιο χρέος αυξανόταν κατά μέσο όρο γύρω στα 17 δις ευρώ κάθε χρόνο και η ετήσια εξυπηρέτησή του γύρω στα 6 δις ευρώ. Αν λοιπόν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας υποστεί ένα «κούρεμα» της τάξης του 30% και κατέβει από τα 300 δις ευρώ στα 210, θα καλυτερέψουν τα πράγματα; Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο οι αγορές αποφασίσουν να κατεβάσουν τα επιτόκια από το 7% και πλέον που είναι σήμερα, στο 4% μόνο και μόνο γιατί έτσι θέλει ο κ. Μπινιάρης, τότε τι θα συμβεί; Αυτό που θα συμβεί είναι ότι το δημόσιο χρέος της χώρας θα έχει επανέλθει στο σημερινό επίπεδο μέσα σε λιγότερο από μια πενταετία. Κι όλα αυτά θεωρώντας ότι θα έχουμε τις συνθήκες δανεισμού που υπήρχαν στις διεθνείς αγορές την περίοδο 2001-2009. Πράγμα αδιανόητο για όλους τους αναλυτές ανά τον κόσμο. Το καλύτερο δυνατό σενάριο αναδιάρθρωσης που μπορεί να σκεφτεί ο κ. Μπινιάρης είναι να αναβάλει την επίσημη πτώχευση της χώρας για μια πενταετία. Εύγε.
 
Κι εν τω μεταξύ; Τι θα έχει συμβεί εν τω μεταξύ; Τι «αποζημιώσεις πιστωτικού κινδύνου» θα δοθούν στους κατόχους των ελληνικών ομολόγων που θα δεχθούν το «κούρεμα»; Ή μήπως θα το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους; Εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει τον ισχυρισμό του κ. Μπινιάρη ότι «δεν θα έχουν άλλη επιλογή». Λες και μιλάμε για τον μπακάλη της γειτονιάς που δεν μπορεί να εισπράξει βερεσέδια. Όσο βρισκόμαστε εντός του ευρώ οι δανειστές έχουν πάντα εναλλακτική επιλογή. Κι αυτή είναι η κατοχή και η δήμευση της χώρας. Αυτό δηλαδή που γίνεται σήμερα με το καθεστώς της τρόικας.
 
Χώρια το γεγονός ότι εντός του ευρώ, η χώρα ακόμη κι αν το επιθυμούσε δεν θα μπορούσε να αναδιαπραγματευτεί το χρέος της. Το κάνει η τρόικα στο όνομά της. Και η αναδιάρθρωση που θα υπάρξει δεν θα πάρει καθόλου υπόψη της το αν μπορεί ή όχι να σηκώσει το βάρος η χώρα και ο λαός της. Το βασικό κριτήριο είναι τι συμφέρει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, τα επενδυτικά κεφάλαια και το ευρώ. Γι' αυτό και σήμερα ο Έλληνας εργαζόμενος χάνει εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα που είχε κατακτήσει από την εποχή της πρώτης κυβέρνησης του Ελευθερίου Βενιζέλου στις αρχές του 20ου αιώνα. Γι' αυτό και συντρίβεται το εισόδημα του και καταργείται η κοινωνική ασφάλιση. Γι' αυτό και καταδικάζεται στην ανεργία και την ανέχεια. Γι' αυτό και ο ελευθεροεπαγγελματίας, ο βιοτέχνης, ο αγρότης και ο μικρομεσαίος αντιμετωπίζει τον απόλυτο αφανισμό. Γι' αυτό και ολόκληρη η χώρα έχει βγει στο σφυρί. Πόσο Μπινιάρης πρέπει να είναι κανείς για να πιστέψει έστω και για μια στιγμή ότι υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του χρέους έστω και κατά φαντασία υπέρ της χώρας και του λαού;
 
Τέλος, αγαπητέ φίλε Παναγιώτη, να μου επιτρέψεις να θεωρώ τον χρόνο μου αρκετά πολύτιμο για να τον καταναλώνω με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ούτε καν τα βασικά στοιχεία του προβλήματος και αρκούνται να αναμασούν ότι διαβάζουν στον τύπο και μάλιστα σ' ένα μόνο κομμάτι της διατεταγμένης δημοσιογραφίας. Όσο για τα περί παγκόσμιας κρίσης του καπιταλισμού, δεν θεωρώ ότι ο κ. Μπινιάρης έχει τα προσόντα να συζητήσει μαζί μου για τόσο σοβαρά προβλήματα θεωρίας με τα οποία ασχολούμαι από εικοσαετίας, δηλαδή από την εποχή ακόμη που οι «αυθεντίες» του έλεγαν ότι το ζήτημα της κρίσης έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί αντικείμενο της οικονομικής θεωρίας. Μπορεί το κραχ του 2008 να τους ξύπνησε από τον λήθαργο της νεοφιλελεύθερης αποχαύνωσης που είχαν βυθιστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν στα σοβαρά να προσεγγίσουν τα ζητήματα που αναδεικνύει η σύγχρονη παγκόσμια κρίση.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς

Δημήτρης Καζάκης

15/7/2010

188 σχόλια:

  1. Χρειάζεστε επειγόντως ένα αξιόπιστο δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μου για βοήθεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: g.marius95@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,
      Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και τον Αλλάχ φοβούμενο άνθρωπο δανειστή δανείου που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
      Ονομα......
      Μεσαίο όνομα.....
      2) Φύλο: .........
      3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
      4) Διάρκεια δανείου: .........
      5) Χώρα: .........
      6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
      7) Αριθμός κινητού: .........
      8) Διεύθυνση email ..........
      9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
      10) Επάγγελμα: ...........................
      11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
      Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
      Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com

      Διαγραφή
  2. Χαίρετε,
    Σας ενδιαφέρει να πάρετε δάνειο; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από
    Βιομηχανικό δανειστικό προσωπικό για ενδιαφερόμενους και εταιρείες που είναι
    Ψάχνετε για οικονομική στήριξη ή ανάπτυξη. Προσφέρουμε μεγάλες και μικρές ποσότητες
    Δάνεια στους πελάτες μας. Προσφέρουμε επίσης μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με ένα
    Αξιόπιστη εγγύηση Οι τιμές των δανείων μας είναι πολύ χαμηλές και λογικές
    Διάρκεια διαπραγματεύσεων. Vioffer τα δάνειά μας στους πελάτες μας Σε USD ($), GBP (?)
    Ή Ευρώ (?) Και στις ακόλουθες κατηγορίες.
    Αυτοκίνητα δάνεια
    Στεγαστικών δανείων
    Επιχειρηματικά δάνεια
    Προσωπικά δάνεια
    Τίτλος δανείου.
    Περιμένω την απάντησή σας σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
    Philipmark198@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους,
    Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε από οικονομικές δυσκολίες ή βρίσκεστε σε οποιαδήποτε οικονομική αναστάτωση και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητά λαμβάνει, Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει ". Μην αφήνετε λοιπόν την ευκαιρία να σας περάσει, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο. Παρακαλώ, αυτό είναι για τους σοβαρούς και τους Θεούς που φοβούνται τον Άνθρωπο.
    μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου barbarahodgeloanfirm@gmail.com.


    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
    Ενοποίηση χρέους
    Δεύτερη υποθήκη
    Επιχειρηματικά δάνεια
    Προσωπικά δάνεια
    Διεθνή Δάνεια
    Δάνειο για οποιοδήποτε είδος
    Οικογενειακό δάνειο
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ


    Φόρμα αίτησης δανείου:


    * Όνομα του αιτούντος:
    * Διεύθυνση:
    * Πόλη:
    * Κατάσταση:
    * Χώρα:
    * Φύλο:
    * Οικογενειακή κατάσταση:
    * Ηλικία:
    * Επάγγελμα:
    * Εισοδήματα:
    * Τηλ:
    * Κινητό:
    * Ποσό που ζητήθηκε:
    * Διάρκεια δανείου:
    * Σκοπός δανείου:
    * Έχετε υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν;
    * Αν ναι; Όνομα εταιρείας & Τοποθεσία:


    ΕΡΓΑΣΙΑ:


    * Χώρο εργασίας:
    * Διεύθυνση:
    * Τηλεφωνικό νούμερο:


    Διευθυντής δανείων.


    Δευτέρα-Σάββατο: 7: 30 π.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}.
    Κυριακή: 12μ.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}
    Αφού υποβάλετε την αίτηση δανείου, μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση λιγότερο από 24 ώρες και να χρηματοδοτήσετε εντός 72-96 ωρών από τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζεστε από εσάς.


    BARBAR HODGE


    barbarahodgeloanfirm@gmail.com ή κειμένου ή τηλεφωνήστε μας στο +15017229938
    Αναμονή της γρήγορης απάντησής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ο κ. Rod Willi Williams, ένας νόμιμος και αξιόπιστος δανειστής χρήματος. Εμείς
    είναι από την ROD WILLIAMS LOAN COMPANY. Χορηγούμε δάνεια
     άτομα που χρήζουν οικονομικής βοήθειας με κακή πίστωση ή σε
     ανάγκη χρήματος για την πληρωμή λογαριασμών ή για την επένδυση στις επιχειρήσεις.

    Ψάξατε για δάνειο; δεν πρέπει να ανησυχείτε επειδή είστε
    στο σωστό μέρος που προσφέρουμε
    Το δάνειο κυμαίνεται από 5.000 εκατομμύρια έως 20.000.000 εκατομμύρια με χαμηλό ενδιαφέρον
    ποσοστό 3%.

    Αν χρειάζεστε ένα δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    rodwilliamsloaninvestment123@outlook.com

    Παρακαλούμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και ικανοί να προσφέρουμε δάνειο
    ποσό. Συμπληρώστε / συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης, ώστε να ξεκινήσουμε
    διαδικασία δανείου.

     1: Όνομα (ονόματα): ....................
     2: Χώρα: ...................
     3: Κατάσταση: .................... Διεύθυνση κατοικίας: ................
     4: Ηλικία: ...........................
     5: Μηνιαίο εισόδημα: ...............................
     6: Ύψος: ..............................
     7: Διάρκεια δανείου: ............................
     8: Απαιτούμενο ποσό: .................
     9: Αριθμός τηλεφώνου: ....................
     10: Απασχόληση: ...........................
     11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο ενός από τα
     Ακολούθως πρέπει να σταλεί μαζί με την απάντησή σας:

       * Διεθνές Διαβατήριο
       * Αδεια οδήγησης


     ROD WILLIAMS ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑ
     Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο οικονομικής ελευθερίας! ...

     Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Χρειάζεστε δάνειο; elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μέρα.
       Προσφέρουμε ιδιωτική και εμπορική χρηματοδότηση δανείων για την έναρξη των πρώτων σταδίων με προτιμησιακό επιτόκιο 2% ετησίως. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (marcil.tcompany@gmail.com) εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες.
    MR, JOHN DONALD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα euridikeaminta.greekloans@gmail.com Στόχος μας είναι η παροχή Εξαιρετικής Επαγγελματικής Υπηρεσίας.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

    1) Πλήρη ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κράτος:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) Next of Kin:
    11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Με εκτίμηση,
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2018 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαιρετίσματα..
    Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
    ........................................

    Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. Patricia Kingsman, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
    * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Δανειστείτε τίποτα μέχρι $ 95.000.000 Ευρώ.
    * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
    * Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.
    Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

    Χαιρετισμοί
    ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσοχή

    Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

    Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

    Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

    Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
    Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Guinevere Gwen Myrto Angella είμαι από την Ελλάδα μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την κ. Evridike Aminta ελληνικά δάνεια είναι νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2018 και δεν πήρα πολύ καιρό έλαβα το δάνειό μου από αυτά πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ ευτυχής αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, έτσι ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία αυτή είναι πραγματικά μεγάλη εκεί το ταχυδρομείο είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Cicero Damen Deacon και είμαι από την Ελλάδα έχω στο διαδίκτυο και έχω ακούσει τους ανθρώπους που λένε ότι έχουν scammed πριν και χρειάζομαι επειγόντως ένα δάνειο, έτσι φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση πράγμα που είδα 3 οι άνθρωποι μαρτυρούν για την κυρία Evridike Aminta ελληνικά δάνεια που πήραν εκεί δάνειο από την οποία δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για δάνειο πριν και τόσο φοβόμουν ότι θα πάρει scammed αλλά πίστευα τι λέει ο λαός και να υποβάλει αίτηση από την εν λόγω εταιρεία δανείου και όλα ήταν καλά και μου είπαν να στείλω το τέλος μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το δάνειό μου όταν μου είπαν ότι τόσο φοβόμουν ότι ήταν scammed έτσι κάθισα και το σκέφτηκα και πήρα πίσω σε αυτά και τους είπα δεν είχα κάνει ποτέ αυτό πριν αλλά η κ. Evridike Aminta είπε ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ ότι θα με βοηθήσουν έτσι έκανα και πήγα να στείλω το τέλος που είπαν ότι θα έπρεπε να στείλω για τη μεταφορά του δανείου μου μόλις σήμερα πήρα μια ειδοποίηση από πίσω μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που ποτέ δεν ήταν scammed πριν και έλαβα το δάνειό μου μια φορά έτσι τώρα είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου πρόκειται να είναι ευτυχισμένη πάρα πολύ ώστε όποιος χρειαστεί ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από αυτή την εταιρεία χωρίς να scammed επειδή είναι πραγματικό και μεγάλο και προσεύχομαι τον Θεό να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί δανείων. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

      Για άλλη μια φορά παραμένω το Cicero Damen Deacon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το όνομά μου είναι AIKATERINE HEBE IANTHA Είμαι από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτή την εταιρεία ότι δίνουν δάνεια και πήγα να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτούς Έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε για απάτη αλλά δεν είμαι ποτέ scammed πριν αυτή η εταιρεία με βοήθησε με δάνειο έτσι ώστε οποιοσδήποτε που χρειάζεται δάνειο πρέπει να εφαρμόσει από εκεί εκεί τα δάνεια είναι γρήγορη και ασφαλής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σε όλους

    Το όνομά μου είναι ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ είμαι από την Ελλάδα ψάχνω για δάνειο στο διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες αλλά βρήκα αυτή την εταιρεία δανείου που λέγεται ελληνικά δάνεια Evridike Aminta και έχω δει ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση να καταθέτουν για εκεί καλές πράξεις γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος και πάλι, έτσι έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο ύψους 350.000,00 Ευρώ και ο δανειστής δανείου κ. Evridike Aminta με διαβεβαίωσε ότι σε 12 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό έτσι ώστε σήμερα εργάζομαι είδα την τράπεζα μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποιες κονδύλια ύψους 350.000,00 ευρώ στο λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Evridike Aminta επειδή είναι πραγματική έτσι αν χρειαστείτε κάποιο δάνειο στο διαδίκτυο παρακαλώ μην φοβηθείτε όπως εγώ εφαρμόζοντας από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνη πραγματική εταιρεία που δίνει δάνειο στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ονομάζομαι Ελευθερία Κωνσταντίνα Είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη του Βόλου. Πήρα ακριβώς το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανείων νόμιμων δανείων του 2018 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι τα δάνεια Evridike Aminta είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω συναντήσει ποτέ με εγώ ζήτησα δάνειο από χθες και το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσω και αμέσως θα κάνω την πληρωμή στις επόμενες 12 ώρες χρόνο που ήμουν με το δάνειο μου συγνώμη δεν μπορώ να πω πόσο με βοήθησαν με αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή μέρα όλοι το όνομά μου είναι Nicoletta Stavrina Demetriada Vana και είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία έχω τώρα να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο αν κάποιος από εσάς ψάχνει για ένα δάνειο πραγματική αυτή είναι η σωστή εταιρεία να επικοινωνήσετε είμαι μια γυναίκα επιχειρηματίας και ζήτησα δάνειο σε μια νόμιμη εταιρεία του 2017 και το όνομα της εταιρείας είναι τα δάνεια της Evridike Aminta που βοηθούν τους ανθρώπους από το 2016 και τώρα είμαστε το 2018 τώρα και έλαβα το δάνειό μου από αυτούς έτσι αν κάποιος χρειάζεστε ένα δάνειο πηγαίνετε και να εφαρμόσετε από αυτούς επειδή είναι πραγματικές προσεύχομαι απλά εσείς οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια με ένα δάνειο δεν παίρνουν scammed αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο δανείου ισχύουν από αυτή την εταιρεία, έτσι ώστε να συνηθίσετε scammed όταν κάνετε αίτηση από τη λάθος εταιρεία. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    Έχετε μια ωραία μέρα σε όλους και προσεύχομαι ότι είστε ευτυχείς όπως είμαι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το όνομά μου είναι Γιάννης Άσπα Θανιά και είμαι από τις Σέρρες Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου μετά από scammed 3 φορές έχω υποβάλει αίτηση για δάνειο από τα ελληνικά δάνεια Evridike Aminta χθες είδα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για τα καλά έργα της και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους έτσι αποφάσισα να υποβάλλω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω φοβόμουν αλλά το έκανα αυτό το πρωί τώρα έλαβα μόλις μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου εκεί υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό μου και εγώ Ελέγξαμε το ποσό και ήταν δάνειο μου είμαι τόσο χαρούμενος. Έτσι, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά και να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική εάν χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή η εταιρεία είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από δεν παίρνουν scammed όπως εγώ, επειδή υπάρχουν απατεώνες από τους ισχύουν από αυτή την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το όνομά μου είναι Sophia Stacee Phyllis είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι μόλις έλαβα δάνεια ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια στην αρχή δεν πίστευα τι λένε οι άνθρωποι στο διαδίκτυο αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και ζήτησα το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό μου και αμέσως έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου Evridike Aminta greek τα δάνεια μου τηλεφώνησαν και με ρώτησαν αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι είπαν ότι θα έπρεπε να φέρω περισσότερους ανθρώπους σε εκεί την εταιρία εάν κάποιος χρειάζεται ένα δάνειο έτσι αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα δάνειο αυτή είναι η εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά είναι πραγματικά μεγάλη και πιστεύω τώρα ότι υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείου που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι τα δάνεια της Evridike Aminta, έτσι εάν κάποιος από εσάς χρειάζεται ένα επείγον δάνειο και είναι σημαντικό αυτό είναι η σωστή εταιρεία από την οποία να υποβάλετε αίτηση. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    τελικά είμαι πραγματικά ευτυχής και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά Patricia είστε μεγάλοι και ο Θεός να σας ευλογεί εσείς και η εταιρεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι Evridike Aminta. Έψαχνα για ένα δάνειο online για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι δανειστές απατεώνων μου από τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Στην αρχή δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου πριν από 8 ώρες φορά που έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήμουν πολύ σοκαρισμένος όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για να με κατευθύνει προς τη σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελιέστε αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνσή τους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του λογαριασμού είναι +2348088206489.

    Αυτή η εταιρεία είναι αληθινή και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας γιατί θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

    Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή μέρα Το όνομά μου είναι Cynthia Sapphira Delia Είμαι από την Ελλάδα αυτή η εταιρεία Evridike Aminta οι άνθρωποι μιλούν για είναι πραγματικό Ποτέ δεν ήθελα ένα δάνειο αλλά είπα ακριβώς ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν αυτό που οι άνθρωποι λένε είναι αλήθεια και ζήτησα δάνειο από τους χθες και πήρα μόλις το δάνειό μου σήμερα από την εταιρεία δανείων Evridike Aminta καθένας αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε ένα δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο σε απευθείας σύνδεση. Το δάνειο που υπέβαλα από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειο μου, έτσι ώστε οι φίλοι μου να μην φοβούνται αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλουν αίτηση. Αν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια εκεί, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com και ο αριθμός του λογαριασμού τους είναι +2348088206489.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σε όλους

    Είμαι ο Ευρικράτης Φαίδης Γλαύκος και είμαι από τις Αχαρνές. Ψάχνα για ένα online δάνειο και ήμουν πολύ φοβισμένος που δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και έψαξα πολύ καλά και ψάξτε για μια πραγματική εταιρεία εκεί βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta κοιτάζω και είδα τι είπαν οι άνθρωποι για αυτή την εταιρεία ήταν αληθινό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από την εταιρεία και χρειαζόμουν δάνειο 150.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση όταν έχω εφαρμόσει μου είπε όλα όσα χρειάζομαι για να το κάνω και το με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες ώρα πήγαινα να είμαι με το δάνειο μου είπα εντάξει και περίμενα σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο παίρνω το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία όπως γράφω αυτό τώρα δεν έχω scammed πριν και αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη έχω ακούσει τους ανθρώπους να μιλούν για απάτες αλλά εγώ ποτέ δεν έχουν ξεγελάσει και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό. Έτσι, ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά θα σας βοηθήσουν και ο χρόνος που σας λένε ότι θα λάβετε το δάνειό σας ότι είναι η ακριβής ώρα που θα λάβετε το δάνειό σας. Απλά πρέπει να γράψω αυτό το μήνυμα σε όλους, έτσι ώστε να μην κάνετε αίτηση για δάνειο από μια λανθασμένη εταιρεία εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα είστε ευχαριστημένοι. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα σε όλους

    Το όνομά μου είναι Reidar Kåre Knut είμαι από τις Σέρρες. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από λίγες μέρες που χρειαζόμουν χρήματα και έψαξα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο είδα μια εταιρεία και έχω εφαρμόσει αυτή η εταιρεία μου εξαπάτησε 2 φορές από τα χρήματά μου ήμουν τόσο λυπημένος γιατί χρειαζόμουν χρήματα γι 'αυτό αποφάσισα να ψάξω για άλλη εταιρεία και έκανα αίτηση από άλλη εταιρεία που η ίδια εταιρεία μου είπε επίσης να καταθέσω χρήματα και έκανα και ποτέ δεν πήρα το δάνειό μου ήμουν όπως αυτό που συμβαίνει σε μένα γιατί χρειάστηκα χρήματα επειγόντως για να αγοράσω μια αιτία σπιτιών αν δεν πάρω σπίτι μου σύντομα ο ιδιοκτήτης μου θα οδηγήσει το i και την οικογένειά μου μακριά από το σπίτι του, έτσι χρειάστηκα να πάρω το σπίτι μου. Όταν έψαχνα και πάλι είδα αυτή την εταιρεία Evridike Aminta είδα πολλούς ανθρώπους μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία ότι η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, οπότε στην αρχή φοβόμουν να εφαρμόσω αιτία είχα εξαπατήσει 2 φορές έτσι είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και να δούμε αν αυτή η εταιρεία ήταν πραγματική έτσι έχω εφαρμόσει. Όταν έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα έπρεπε να κάνω Φοβούστηκα ακόμα, αλλά τους εμπιστευόμουν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου ήθελα για το δάνειό μου και στα μάτια μου έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπήρχε ένα ποσό 200.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου και ήμουν πολύ χαρούμενος πριν από λίγο η εταιρεία με κάλεσε και ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι και ο ευχαριστώ τους και όπως γράφω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο τώρα αυτή η εταιρεία έχουν βοηθήσει επίσης 2 αδέλφια μου έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλουν αίτηση από. Σε περίπτωση που χρειάζεστε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Ευχαριστώ όλους όσους διαβάσουν το μήνυμά μου και είμαστε ασφαλείς και εφαρμόζουμε από αυτή την εταιρεία γιατί θα είστε ευχαριστημένοι μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. My name is Hercules Lander Maximus Othello. I am from Athens Greece i want to write to the internet that if you need a real loan Evridike Aminta is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Evridike Aminta and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is euridikeaminta.greekloans@gmail.com and there whatsapp number is +2348088206489. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι Brayden Wyatt Bryce από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Ελλάδα και μένω στην πόλη της Πάτρας. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που με scamming μου τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω μπερδευτεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Evridike Aminta ελληνικά δάνεια και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει για αυτή την εταιρεία στην αρχή δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσω το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 50.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτήν την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω τον λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση που υπακούσα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 50.000,00 Ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 1.000.0 0 Ευρώ και βρήκα τώρα 51.000,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 51.000,00 Ευρώ Είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω το μικρό μου χρόνο για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το όνομά μου είναι Sosimenes Talthybios Thales και είμαι από την Ελλάδα που μένω σε μια μικρή πόλη του Πειραιά. Έχω ψάξει για ένα δάνειο στο διαδίκτυο, αφού δεν μπορώ να πάρω δάνειο από την τράπεζά μου και μόνο βρήκα τους ανθρώπους να μου απατούν τα χρήματά μου. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν scammed από μια εταιρεία δανείου και ο Θεός ξέρει ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσει τη ζωή μου αλλά είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να προσπαθήσω και να δούμε αν θα δούμε μια τίμια εταιρεία που ήταν έτοιμη να σας βοηθήσει. Γι 'αυτό εγκαταστάθηκε και ψάχνω για μια εταιρεία και διάβασα τόσα πολλά καλά σχόλια για την εταιρεία αυτή Evridike Aminta και είπα επιτρέψτε μου να εφαρμόσει και να δούμε αν θα είμαι τυχερός όπως άλλοι άνθρωποι φοβόμουν αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια ευκαιρία και έχω εφαρμόσει για ένα δάνειο 80.000,00 Ευρώ εξήγησα σε αυτήν την εταιρεία ότι έχω scammed και μου είπαν να μην ανησυχούν ότι θα σας βοηθήσουν να έχουν βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τη χώρα μου πριν. Έτσι έδωσα στην εταιρεία αυτή μια ευκαιρία και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου. Σε ακριβώς 8 ώρες, έλαβα μια ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι ο λογαριασμός μου έχει πιστωθεί με 80.000,00 Ευρώ. Όλα χάρη στην Evridike Aminta αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε. Και έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μαρτυρήσω αυτή την εταιρεία για το πώς με βοήθησαν αυτή η εταιρεία δεν ξέρεις το κάνουμε αυτό τώρα που λέω στους ανθρώπους στο διαδίκτυο πώς με βοήθησαν έτσι ο καθένας εάν χρειαστείς ένα πραγματικό δάνειο Evridike Aminta είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μην ξεγελιέστε από ψεύτικους ανθρώπους που χλευάζουν να είναι δανειστής. Σχεδόν ξέχασα ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com whatsapp είναι +2348088206489. Αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αληθινή, ώστε όποιος διαβάζει αυτό το μήνυμα και σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία, επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Ευριδίκη Αίντα Θεός θα σας ευλογεί και την εταιρεία σας

    Το όνομά μου είναι Sofía Ximena Jimena. Είμαι από τις Σέρρες Γκρέις δεν έχω τίποτα να πω καθένας που χρειάζεται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σας παραπλανηθεί θα πρέπει να υποβάλει αίτηση από Evridike Aminta αιτία εγώ υπέβαλα αίτηση για ένα δάνειο από την εταιρεία αυτή σήμερα, αφού έχω διαβάσει τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Ζήτησα ένα δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα τέλη σχολικής φοίτησης των παιδιών μου. Καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ποτέ χαρούμενος και πάλι γιατί έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Ευρυδίκη Αίντα Θεέ μου θα την ευλογήσει και η εταιρεία του για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Έτσι ο καθένας σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες που χρειάζονται δάνειο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι Evridike Aminta όποιος υπέβαλε αίτηση από την εταιρεία δανείων Evridike Aminta δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς τη στιγμή που σας λέει. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Για άλλη μια φορά ο Θεός να σας ευλογεί Evridike Aminta και μπορείτε να ζήσετε πολύ για να συνεχίσετε να βοηθάτε τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. My name is Gerasimos Afrodite Vagia and i am from Athens in Greece i just received my loan from Evridike Aminta greek loans right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 Euro and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. their contact information is euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ονομάζομαι Eleni Brontë Aimilios Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στο διαδίκτυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό δάνειο ότι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο χωρίς να εξαπατήσετε Evridike Aminta είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από είμαι δάσκαλος των Μαθηματικών και των αγγλικών και ήμουν εξαπατημένος 2 φορές από μια ψεύτικη εταιρεία που clam να είναι δανειστές αλλά εγώ δεν ανησυχώ πλέον επειδή Evridike Aminta έχει ήδη με βοήθησε έτσι εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να κάνετε τίποτα αυτή η εταιρεία πρόκειται να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας έχω εισάγει επίσης το μεγαλύτερο μέρος της οι φίλοι μου σε αυτήν την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έλαβαν δάνεια εκεί, ένας από τους φίλους μου έλαβε δάνειο 6,000.00 ευρώ και ο άλλος φίλος μου έλαβε το ποσό των 15.000,00 ευρώ για όποιον χρειαστεί ένα online δάνειο από αυτή την εταιρεία και θα είστε ευτυχείς χωρίς καμία αμφιβολία γι 'αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα δάνειο. Αν χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό δάνειο, απευθυνθείτε στην εταιρία αυτή και επικοινωνήστε μαζί της μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης euridikeaminta.greekloans@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του Whatsapp +2348088206489. Χαιρετίζει όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προσοχή,

    Ψάχνετε σοβαρά ένα δάνειο για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα ή άλλους δανειστές; Μην ανησυχείτε πλέον γιατί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε αυτό που ψάχνετε χωρίς καθυστέρηση ή πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σήμερα.

    Email: easyloanfirm2020@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com





    Προσφορά δανείου 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είσαι σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας; Πρόκειται να αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχείρησή του. Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και τα αποτελεσματικά δάνεια πιστωτικών δανείων της εταιρείας. Έμαθα τόσο τη φυσική όσο και την κυβέρνηση για την υψηλή αποτελεσματικότητά μας.

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    * Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλείς και Ασφαλείς)
    * Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλής και Ασφαλής)
    * Αρχική Βελτίωση
    * Δάνεια εφευρέτη
    * Αυτόματα δάνεια
    και τα λοιπα. ..

    Παρακαλούμε να μας επιστρέψετε αν σας ενδιαφέρει, μέσω του gkfinance01@gmail.com

    Με εκτιμιση,
    gkfinance01@gmail.com

    Προσφορά δανείου 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ Στον δανεισμό Marian Hoffman.finance company@gmail.com, οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές επαγγελματικές υπηρεσίες.

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι κεφάλαια για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρής κλίμακας ευχάριστη και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε μετοχικό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - σε διακοπές, για εκπαίδευση, για αποκλειστικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδών, δάνεια για αναπτυξιακά δάνεια, , με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: Marian Hoffman.finance@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

    1) Ολοκληρωμένα ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κατάσταση:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) στενοί συγγενείς:
    11) Ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια του δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Ειδική ημερομηνία για την οποία χρειάζεστε το δάνειο:

    Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, τότε μας πληκτρολογήστε ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: Marian Hoffman.finance@gmail.com

    Τις καλύτερες ευχές,
    Κα Marian Hoffman
    Marian Hoffman.finance@gmail.com

    Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail: Marian Hoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το όνομά μου είναι Elena Irini Alice και είμαι από την ελληνική. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο πώς πήρα το δάνειό μου σήμερα από μια νέα νόμιμη εταιρεία δανείων από το 2018, το όνομα της εταιρείας είναι δάνειο από τον Marian Hoffman και είναι νόμιμο ότι δεν έχω δει ποτέ την online εταιρεία πριν και μόλις είδα σε έναν ιστοχώρο χθες και αποφάσισα να το εφαρμόσω και μου είπε όλα όσα πρέπει να κάνω και μετά από αυτό, πήρα το δάνειό μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό σήμερα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους ότι στο διαδίκτυο, εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, αυτή είναι η πραγματική εταιρεία για την εγγραφή σας και αμέσως εφαρμόστε μαζί τους, είστε βέβαιοι ότι θα πάρετε το δάνειό σας με ασφάλεια από αυτούς και είστε χαρούμενοι . Εάν ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο Marian Hoffman είναι η εταιρεία για την οποία υποβάλλετε αίτηση για μια πραγματική και νόμιμη εταιρεία δανείου του 2018, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι marianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γεια σας, είμαι η DEBBIE Elizabeth, είμαι από Greek. Μόλις έλαβα το δάνειό μου 500.000,00 € από αυτή τη νέα νόμιμη εταιρεία δανείων το 2018 και το όνομα της εταιρείας είναι η δανείζουσα εταιρεία Marian Hoffman που ζήτησε χθες για δάνειο και μόλις έλαβε μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου σήμερα ότι υπήρχε ένας λογαριασμός 500.000, 00 ευρώ και είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο, αυτή είναι η εταιρεία να είναι υποψήφια, είναι πραγματική και να είστε σίγουροι ότι αν υποβάλλετε αίτηση ένα δάνειο σήμερα και είστε γρήγοροι μαζί τους μέχρι το αύριο, περιμένετε να δανείζει τον ασφαλή λογαριασμό σας. Έτσι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο από αυτούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ταχυδρομείου στο marianhoffman.finance@gmail.com.

    Χάρη σε οποιονδήποτε έχει διαβάσει το μήνυμά μου για άλλη μια φορά, παραμένω DEBBIE Elizabeth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γεια σας, είμαι η STELLA Kona, μητέρα από το Corinth, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τη δανείζουσα εταιρεία Marian Hoffman όταν μας εκδιώχτηκαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου αφού κλέψατε από διάφορες εταιρείες στο διαδίκτυο και την άρνηση δανείου από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου είχαν φροντιστεί από τον οικοδεσπότη, ήμουν μόνος στο δρόμο. Μέχρι μία μέρα, αγνόησα έναν παλιό συνάδελφο που με παρουσίασε στην εταιρεία δανείων Marian Hoffman. Της είπα για πρώτη φορά ότι δεν ήμουν έτοιμος να αναλάβει τον κίνδυνο δανεισμού ενός άλλου δανείου σε απευθείας σύνδεση αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχα λάβει το δάνειό μου γι 'αυτούς. Σε μια δεύτερη σκέψη, πήρα λόγω της δουλειάς μου, πήρα μια δοκιμή και ζήτησα το δάνειο, ευτυχώς για μένα, έλαβα δάνειο 50.000,00 € από το (marianhoffman.finance@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω τον κίνδυνο και να υποβάλω αίτηση για το δάνειο. Τα παιδιά μου επέστρεψαν σε μένα και τώρα κατέχω το σπίτι και την εργασία μου. Όλη η ευγνωμοσύνη είναι για την εταιρεία δανειστή Marian Hoffman να δώσει νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι MERILIN Vera Criss, και είμαι από Argos; Είμαι 45 ετών ... Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά, θέλω να σας ενημερώσω για την ευγένεια του Κυρίου, χτυπήθηκα σε οικονομική κατάσταση και έπρεπε να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από αρκετές ιδιωτικές πιστωτικές εταιρείες και εταιρείες, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν, και οι περισσότερες τράπεζες έχουν μειώσει την πίστωση μου. Αλλά τελικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Παντοδύναμο Θεό για τη μετάβαση σε έναν πραγματικό δανειστή και ο Legit έχει ονομάσει τον Marian Hoffman, τον Οικονομικό Διευθυντή του Marian Hoffman, αφού υποτίμησε το ποσό των 100.000,00 € από ψευδείς πιστωτές, ήμουν απελπισμένος και δεν ήξερα ποιος Θα μπορούσα να εμπιστευθώ καθώς ήρθε και έβαλε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου Όταν δανείστηκα το ποσό των 450.000,00 € προς μεγάλη μου έκπληξη, Αγαπητέ, αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε εταιρεία για την εξασφάλιση δανείου χαμηλού επιτοκίου 2% και καλύτερων σχεδίων αποπληρωμής και Παρακαλώ επικοινωνήστε με την {marianhoffman.finance@gmail.com}. Επίσης, αν ήσασταν θύμα απάτης, μην ανησυχείτε πια επειδή έφερα καλά νέα και ο μοναδικός πιστωτής που μπορείτε να εμπιστευτείτε, απλά επικοινωνήστε μαζί της τώρα (marianhoffman.finance @ gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του δανείου σας. Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό. Προσεύχομαι ότι ο Θεός θα σας ευλογήσει άφθονα τοποθετώντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου και στην οικογένειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σε όλους όνομά μου είναι η Eugenia Penny Lia. Είμαι από τις Delphi Μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την εταιρεία δανείου MP Marian Hoffman δεν ήταν πάρα πολύ καιρό, έλαβα το δάνειό μου από αυτούς Πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ ευτυχής αυτή η εταιρεία είναι πραγματική μεγάλη ώστε όποιος χρειάζεται μια επαφή δανείου από αυτή την εταιρεία που είναι πραγματικά μεγάλη ταχυδρομείο είναι marianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το όνομά μου είναι Rafaela Marios και έλαβα δάνειο Χριστουγέννων από την εταιρεία δανεισμού της Marian Hoffman, οπότε αν χρειαστείτε ένα δάνειο Χριστουγέννων ή οποιοδήποτε είδος δανείου επικοινωνήστε με αυτή την εταιρεία και είστε ευτυχισμένοι καθώς είμαι τώρα αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αυτό δεν είναι ψεύτικο ή απάτη που είναι πραγματικά πραγματικές εταιρείες δανείου αυτό είναι εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου marianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σας το όνομά μου είναι Emely Ponce Ζω στην ελληνική γλώσσα την περασμένη εβδομάδα αναζητούσα ένα επείγον δάνειο 100.000 € για να ξεκινήσω μια επιχείρηση και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου για τους οποίους ζήτησα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Rank Carlos Loan Company στη Νότια Αφρική. Είχα εξαπατηθεί περίπου 2.000 € από την περασμένη εβδομάδα ψάχναμε για δάνειο, αλλά μια μέρα είδα ότι ο Δαρβίνος δημοσίευσε στο Διαδίκτυο πώς χρεώνει το δάνειό του, οπότε ακολούθησα τη σύνδεση κάτω από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου {marianhoffman.finance@gmail . Στη συνέχεια υπέβαλα αίτηση για δάνειο 100.000 €, αλλά πριν την υποβολή της αίτησης, φοβόμουν ότι δεν θα ξαναπάθω, έτσι έβαλα όλη τη δουλειά μου με τον Θεό και τη Laura Smith, γι 'αυτό ζήτησα. Ζήτησα αμέσως να λάβω το δάνειο σε 1 ώρα στον τραπεζικό μου λογαριασμό εδώ στον Ισημερινό, γι 'αυτό θέλω να το χρησιμοποιήσω. Μικρή ευκαιρία να πω σε όλους εδώ στα ελληνικά να μην υποβάλουν αίτηση για οποιοδήποτε δάνειο που δεν είναι ασφαλισμένο και ότι ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί δανειστές που δεν είναι πραγματικά, αλλά στην περίπτωση αυτή της κ. Laura Smith, την εμπιστεύομαι για την ικανοποίησή μου γι 'αυτό είναι στην πραγματικότητα και το δάνειό της είναι ασφαλισμένο γι 'αυτό την στέλνω σήμερα κάτω από τη διεύθυνση επικοινωνίας της (marianhoffman.finance@gmail.com) και η κ. Emely Ponce είναι επίσης εδώ για να ακούσει τη δική της μαρτυρία όπως εγώ επειδή δεν μπορώ να κρατήσω αυτή την υπέροχη ιστορία μόνο από η καρδιά μου, γι 'αυτό μοιράζομαι με καθένα από τα καλά πράγματα που η κα Laura Smith με βοήθησε και την οικογένειά μου, οπότε παραμείνετε σε επαφή για να συναντήσετε την κ. Laura Smith και εξαργυρώστε το δάνειο σας χωρίς κανένα δρόμο και απογοήτευση περιμένοντας να ακούσετε μεγάλη μαρτυρία και σήμερα η ζωή μου έχει αλλάξει την ιστορία στη Δόξα και ο Θεός να σας ευλογεί εσείς και η οικογένειά σας ακολουθώντας το καλό της χώρας μας Έλληνας και ο Θεός να ευλογεί την κ. Laura Sm i και την οικογένειά του επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γεια σας
    Είμαι η κυρία Marian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προσφέρουμε Οικονομικές Συμβουλές σε Πελάτες, Εταιρείες που Αναζητούν Χρέος / Χρηματοδότηση Δανείων και Αναζητώντας Για Κεφάλαιο Κίνησης για να Ξεκινήσετε μια Νέα Επιχείρηση Ή Να Αναπτύξετε Υφιστάμενες Επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας στο 2%; Ή προσωπικά δάνεια * επιχειρηματικά δάνεια κλπ. Τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com

    Έχουμε προγράμματα δανείου προσαρμοσμένα για κάθε προφίλ και έχετε έρθει στο σωστό μέρος για να ικανοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Εάν η εταιρεία σας ή ξέρετε για οποιαδήποτε εταιρεία με βιώσιμα έργα / προτάσεις που χρηματοδοτούν ανάγκες, παρακαλώ γράψτε μας με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    Θα ακούσετε από εμάς. Ωραία για να σας συναντήσω και ανυπομονώ για την επαγγελματική μας συνείδηση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    Προσφέρουμε Οικονομικές Συμβουλές σε Πελάτες, Εταιρείες που Αναζητούν Χρέος / Χρηματοδότηση Δανείων και Αναζητώντας Για Κεφάλαιο Κίνησης για να Ξεκινήσετε μια Νέα Επιχείρηση Ή Να Αναπτύξετε Υφιστάμενες Επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.
    - Πλήρες όνομα:
    - Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    - Διάρκεια δανείου:
    - Σκοπός του δανείου:
    - Πόλη / Χώρα:
    - Τηλέφωνο:
    - Πως άκουσες για εμάς:

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εδραιώσετε το χρέος σας στο 2%; Ή προσωπικά δάνεια * επιχειρηματικά δάνεια κλπ. Τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    Προσφέρουμε Οικονομικές Συμβουλές σε Πελάτες, Εταιρείες που Αναζητούν Χρέος / Χρηματοδότηση Δανείων και Αναζητώντας Για Κεφάλαιο Κίνησης για να Ξεκινήσετε μια Νέα Επιχείρηση Ή Να Αναπτύξετε Υφιστάμενες Επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: marianhoffman.finance@gmail.com (marianhoffman.finance@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα για τους πελάτες που έχουν ένα οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται μια λύση. Το ζήτημα της πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα για την εξεύρεση δανείου από έναν επιλέξιμο πιστωτή. Αλλά έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον δανεισμό. Μπορούμε να παράσχουμε δάνειο 5.000 ευρώ. σε 50.000.000 ευρώ σε 3% Ενδιαφέρεστε να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com



    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:



    1) Η εξυγίανση του χρέους

    2) Δεύτερη υποθήκη

    3) Εταιρικά δάνεια

    4) Προσωπικά δάνεια

    5) Διεθνή Δάνεια

    6) Δάνειο για όλους τους τύπους

    7) Οικογενειακή πίστωση ETC



    Δεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση και δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ακριβώς τι θέλετε και θα εκπληρώσουμε σίγουρα το όνειρό σας. Η χρηματοδότηση δανείων patricia hoffman λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας ΔΕΝ λένε. Τέλος, χρηματοδοτούμε μικρές πιστωτικές εταιρείες, μεσάζοντες, μικρά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επειδή έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Εάν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.



    Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας

    Ηλεκτρονική διεύθυνση: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλώς ήρθατε στο patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com com Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες.

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Έχετε οικονομικό πρόβλημα ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρή και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλή πιστοληπτική διαβάθμιση και είναι δύσκολο να λάβετε δάνεια μετοχικού κεφαλαίου από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε σε μια στιγμή. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στις μηνιαίες σας δαπάνες. Αποκτήστε ευελιξία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό: σε διακοπές, εκπαίδευση, αποκλειστικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπως: προσωπικά δάνεια, δάνεια εξυγίανσης χρέους, εμπορικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια δανείου, δάνεια σπουδαστών, αναπτυξιακά δάνεια, χαμηλό επιτόκιο 2 " άτομα, εταιρείες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας με το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com
    Στείλτε μας email με τις πιστωτικές πληροφορίες

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

    1) Ονοματεπώνυμο:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κατάσταση:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) στενοί συγγενείς:
    11) Ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια του δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Ειδική ημερομηνία όταν χρειάζεστε το δάνειο:

    Εάν σας ενδιαφέρει να λάβετε ένα δάνειο, παρακαλώ γράψτε μας με την απαίτηση δανείου.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com

    Στη διάθεσή σας,
    Κ. Patricia Hoffman
    patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com

    Ελπίζουμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το όνομά μου είναι η Hanna Plamena και είμαι από την Αυστρία. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου σήμερα από μια νέα νόμιμη εταιρεία δανείων από το 2018, το όνομα της εταιρείας είναι η εταιρεία δανείου




    patricia Hoffman και είναι νόμιμο ότι δεν έχω δει ποτέ την εταιρεία στο διαδίκτυο πριν και τους είδα μόνο σε μια ιστοσελίδα χθες και αποφάσισα να υποβάλω αίτηση και μου είπαν όλα όσα πρέπει να κάνω και μετά τα πράγματα, έλαβα το δάνειό μου στην τραπεζικό λογαριασμό σήμερα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι αν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, αυτή είναι η πραγματική εταιρεία για να εγγραφείτε και εγγραφείτε αμέσως μαζί τους, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το δάνειό σας με ασφάλεια και θα είστε ευτυχείς. Αν είστε
    ενδιαφέρεται για ένα δάνειο patricia Hoffman είναι η εταιρεία στην οποία θα υποβάλει αίτηση για μια πραγματική και νόμιμη εταιρεία δανείου του 2018, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Hello Loan !, Είμαστε μια χριστιανική οργάνωση που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε Ανάγκες βοήθειας, όπως οικονομική βοήθεια. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή εάν αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή πρέπει να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή δυσκολεύεστε. παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: paticiahoffman.loanfirm@yahoo.com για τη Βίβλο λέει (Λουκάς 11:10) Για όποιον ζητάει να λάβει, αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει. Επομένως, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Παρακαλώ αυτό είναι για σοβαρές και ο Θεός φοβούμενοι τους ανθρώπους Λάβετε ειλικρινείς χαιρετισμούς από χριστιανική οργάνωση Ευχαριστούμε E-mail: paticiahoffman.loanfirm@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θέλαμε απλώς να σας πούμε μια μεγάλη ευχαριστία στην κ. Patricia hoffman για όλη τη βοήθειά σας
    το δάνειό μας. Είμαστε ιδιοκτήτες σπιτιού! Αλληλούια!!!
    Ήταν ωραία να συνεργαστούμε μαζί σας. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα και για το
    όλο το χέρι. Ειλικρινά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσένα!
    Η όλη διαδικασία ήταν τόσο ευκολότερη, πιο ομαλή και λιγότερο απογοητευτική γιατί
    ήσασταν ένα κομμάτι από αυτό μαζί μας. Σας ευχαριστούμε από το κάτω μέρος της καρδιάς μας!
    Σας είμαστε πολύ ευγνώμονες.
    εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να πάρετε ένα σπίτι, πληρώστε το ept.c.
    παρακαλώ μην χάνετε χρόνο επικοινωνήστε με mrs patricia via
    (patriciahoffman.loanfirm@yahoo.com)
    whatsapp: +12079493919
    ΕΙΜΑΣΤΕ πολυ ευχαριστημενοι!! Θα σας συστήσει σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ Στον δανεισμό Julian Hoffman.finance company@gmail.com, οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές επαγγελματικές υπηρεσίες.

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι κεφάλαια για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρής κλίμακας ευχάριστη και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε μετοχικό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - σε διακοπές, για εκπαίδευση, για αποκλειστικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδών, δάνεια για αναπτυξιακά δάνεια, , με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: julianhoffman.finance@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

    1) Ολοκληρωμένα ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κατάσταση:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) στενοί συγγενείς:
    11) Ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια του δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Ειδική ημερομηνία για την οποία χρειάζεστε το δάνειο:

    Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, τότε μας πληκτρολογήστε ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: julianhoffman.finance@gmail.com

    Τις καλύτερες ευχές,
    Κα Julian Hoffman
    Julianhoffman.finance@gmail.com

    Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail: julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. γεια σας
    Είμαι η κυρία Julian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το όνομά μου είναι Olivia Aysel και έλαβα μόλις το δάνειο μου Χριστουγέννων από την εταιρεία δανείου Marian Hoffman έτσι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο Χριστουγέννων ή οποιοδήποτε είδος δανείου επικοινωνήστε με την εταιρεία και να είστε ευχαριστημένοι καθώς είμαι τώρα αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αυτό δεν είναι ψεύτικο ή απάτη που είναι πραγματικά πραγματικές εταιρείες δανείου αυτό είναι εκεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Nayara Fela Chris. Είμαι από τις Greek Μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την εταιρεία δανείου κ. Marian Hoffman δεν ήταν πάρα πολύ καιρό, έλαβα το δάνειό μου από αυτούς Πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είμαι πολύ ευτυχής αυτή η εταιρεία είναι πραγματική μεγάλη ώστε όποιος χρειάζεται μια επαφή δανείου από αυτή την εταιρεία που είναι πραγματικά μεγάλη ταχυδρομείο είναι julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το όνομά μου είναι Marilina Xanthi cleo και είμαι από την ελληνική. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου σήμερα από μια νέα νόμιμη εταιρεία δανείων από το 2018, το όνομα της εταιρείας είναι η εταιρεία δανείων Julian Hoffman και είναι νόμιμες ότι δεν έχω δει ποτέ την εταιρεία στο διαδίκτυο πριν και μόλις τους είδα σε έναν ιστότοπο χθες και αποφάσισα να υποβάλω αίτηση και μου είπαν όλα όσα πρέπει να κάνω και αφού τα έκανα, έλαβα το δάνειό μου στον τραπεζικό μου λογαριασμό σήμερα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους ότι στο διαδίκτυο, εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, αυτή είναι η πραγματική εταιρεία για την εγγραφή σας και αμέσως εφαρμόζετε μαζί τους, είστε σίγουροι ότι θα λάβετε το δάνειό σας με ασφάλεια από αυτούς και θα είστε ευχαριστημένοι . Αν ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο Julian Hoffman είναι η εταιρεία στην οποία θα υποβάλει αίτηση για μια πραγματική και νόμιμη εταιρεία δανείου του 2018, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Ή
    για την επιχείρησή σας εάν ναι Στείλτε μας email:
    tamarasmith.loanfirm10@gmail.com στη συνέχεια συμπληρώστε αυτές τις
    πληροφορίες για να καταχωρήσετε το όνομά σας στη βάση δεδομένων μας.

    • Δανειστείτε τίποτα από £ / $ / Ευρώ 10.000 σε £ / $ / Ευρώ 500.000.

    (1) Το όνομά σας:
    (2) Ποσό που απαιτείται ως δάνειο:
    (3) Τηλέφωνο:
    (4) Διάρκεια:
    (5) Χώρα:
    (6) Φύλο:

    Ευχαριστώ
    Κ. Τάμαρα Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ SMART ΔΑΝΕΙΩΝ. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα και
    Ο ΘΕΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ SMART ΔΑΝΕΙΩΝ.
    ,
    Το όνομά μου είναι Margarida maria Είμαι από την πόλη Abrantes στην Πορτογαλία
    Είμαι παντρεμένος, έχω ψάξει για μια γνήσια εταιρεία δανείου για το
    τους τελευταίους 5 μήνες, για να αγοράσει ένα σπίτι
    όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
    της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
    η ελπίδα μου χαθεί, έχω μπερδεμένη και απογοητευμένη, ποτέ δεν ήθελα να
    έχουν τίποτα να κάνει με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, έτσι πήγα να
    δανειστεί κάποια χρήματα από ένα
    φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
    όπως ακριβώς μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους
    Email: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Ποτέ δεν πίστευα, αλλά προσπάθησα και
    στο δικό μου
    η μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα σε 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου για να πάει για
    (davidsmartloancompany1@gmail.com) δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου.Παρακαλώ επικοινωνήστε David έξυπνα δάνεια
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σήμερα και πάρτε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί τον Δαβίδ έξυπνο δάνειο
    εταιρεία για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
     Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με το David smart Loan για το δάνειό σας επειδή πήρα το δικό μου
    δανείου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα

    Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο - μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές όποτε και όπου χρειάζεστε

    Έχετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.

    Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε 24ωρη Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com) ή (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
    (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
    (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. πάρτε το δάνειο 3% εντός 48 ωρών τώρα

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για οποιοδήποτε σκοπό; Είμαστε πιστοποιημένοι και νόμιμοι και διεθνείς χορηγοί δανείου. Προσφέρουμε δάνεια σε επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με προσιτό επιτόκιο 3%. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. Και μια οικονομική συνεργασία για την ακίνητη περιουσία και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Fred Larry Loan Company? Στείλτε μας email τώρα: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Whatsap αριθμός: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Υπογραφή
    Διευθυντής
    Κ. Fred Larry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. πάρτε το δάνειο 3% εντός 48 ωρών τώρα

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για οποιοδήποτε σκοπό; Είμαστε πιστοποιημένοι και νόμιμοι και διεθνείς χορηγοί δανείου. Προσφέρουμε δάνεια σε επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με προσιτό επιτόκιο 3%. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. Και μια οικονομική συνεργασία για την ακίνητη περιουσία και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Fred Larry Loan Company? Στείλτε μας email τώρα: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Whatsap αριθμός: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Υπογραφή
    Διευθυντής
    Κ. Fred Larry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. πάρτε το δάνειο 3% εντός 48 ωρών τώρα

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για οποιοδήποτε σκοπό; Είμαστε πιστοποιημένοι και νόμιμοι και διεθνείς χορηγοί δανείου. Προσφέρουμε δάνεια σε επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με προσιτό επιτόκιο 3%. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. Και μια οικονομική συνεργασία για την ακίνητη περιουσία και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Fred Larry Loan Company? Στείλτε μας email τώρα: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Whatsap αριθμός: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Υπογραφή
    Διευθυντής
    Κ. Fred Larry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. πάρτε το δάνειο 3% εντός 48 ωρών τώρα

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για οποιοδήποτε σκοπό; Είμαστε πιστοποιημένοι και νόμιμοι και διεθνείς χορηγοί δανείου. Προσφέρουμε δάνεια σε επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με προσιτό επιτόκιο 3%. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. Και μια οικονομική συνεργασία για την ακίνητη περιουσία και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Fred Larry Loan Company? Στείλτε μας email τώρα: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

    Whatsap αριθμός: +2347061892843
    Skype: fredlarry12

    Υπογραφή
    Διευθυντής
    Κ. Fred Larry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. γεια σας

    Χρειάζεστε δάνειο, προσωπικό δάνειο ή επιχειρηματικό δάνειο; Είμαστε ένας νόμιμος και διαπιστευμένος δανειστής με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

    Περίοδος πληρωμής 1 - 25 έτη.
    Ελάχιστο ποσό δανείου από 1000 έως 100.000.000,00 ευρώ.
    2% ετήσιο επιτόκιο.

    Για περισσότερες πληροφορίες και επεξεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας

    Email: (accessloanfirm2030@gmail.com) ή (accessloanfirm2030@yahoo.com)

    Με τις καλύτερες ευχές
    Κύριε Scott
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com
    accessloanfirm2030@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ δανεισμό της Julian Hoffman.finance company@gmail.com, οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές επαγγελματικές υπηρεσίες.

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι κεφάλαια για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρής κλίμακας ευχάριστη και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε μετοχικό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε σύντομα. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - σε διακοπές, για εκπαίδευση, για αποκλειστικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδών, δάνεια για αναπτυξιακά δάνεια, , με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: JulianHoffman.finance@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

    1) Ολοκληρωμένα ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κατάσταση:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) στενοί συγγενείς:
    11) Ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια του δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Ειδική ημερομηνία για την οποία χρειάζεστε το δάνειο:

    Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, τότε μας πληκτρολογήστε ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: JulianHoffman.finance@gmail.com

    Τις καλύτερες ευχές,
    Κα Julian Hoffman
    JulianHoffman.finance@gmail.com

    Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: JulianHoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. γεια σας
    Είμαι η κυρία Julian Hoffman, δανειστής δανειστή, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, όπως προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, ακίνητα, εταιρικές, επενδυτικές, εμπορικές, ενοποίηση χρέους και πολλά άλλα με επιτόκιο 2%. Ψάχνετε για ένα δάνειο και έχετε απορρίψει την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Μην ανησυχείτε πια επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 500.000,00 ευρώ μέχρι το μέγιστο εύρος των 100.000.000,00 ευρώ. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Julianhoffman.finance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σας και Καλώς ήρθατε στην Standard Life Financial Company

    Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Και βρίσκετε δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

    * Μπορούμε να σας προσφέρουμε μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου σχεδίου αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Είμαστε εξίσου έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους Χρηματιστές και τους οικονομικούς
    συμβούλων / συμβουλευτικών επιχειρήσεων στις αντίστοιχες χώρες τους.

    Οι διαδικασίες μας είναι οι πιο λογικές και πιο ασφαλείς, καθώς εφαρμόζουμε μια διαδικασία 100% χωρίς χρηματοοικονομικό κίνδυνο που συνεπάγεται ότι η τράπεζα έκδοσης και λήψης συνεχίζει τη συναλλαγή αμέσως μετά την προσυπογραφή της DOA

    Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση μαζί σας και μετά από αυτή την πρώτη δίκη

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    Email: (stdlifefinancialcompany@gmail.com)
    Email: (standard_lifefinancialservices@outlook.com)

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Θερμές
    Matilda Brian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γεια σας και Καλώς ήρθατε στην Standard Life Financial Company

    Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Και βρίσκετε δύσκολο να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Προσφέρω ασφαλή και ασφαλή δάνεια.

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου σχεδίου αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Είμαστε εξίσου έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους Χρηματιστές και τους οικονομικούς
    συμβούλων / συμβουλευτικών επιχειρήσεων στις αντίστοιχες χώρες τους.

    Οι διαδικασίες μας είναι οι πιο λογικές και πιο ασφαλείς, καθώς εφαρμόζουμε μια διαδικασία 100% χωρίς οικονομικό κίνδυνο

    Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση μαζί σας και μετά από αυτή την πρώτη δίκη

    Παρακαλώ, αν σας ενδιαφέρει, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

    Email: (standardlifefinancialservices@gmail.com)
    Email: (standard_lifefinancialservices@outlook.com)

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Θερμές
    Κυρία Grace

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. γεια σας

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια από το 2000 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, δεν ελέγχουν την πίστωση και προσφέρουν 100% εγγύηση για τα εξωτερικά δάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

    Επίσης, δανείστηκε ολόκληρο το νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια .... Αν σας ενδιαφέρει, επιστρέψτε σε μας με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

    Παρακαλούμε επιστρέψτε σε μας, αν ενδιαφέρεστε, με eaglehomemortgage001@gmail.com
    Whatsapp: +1 (512) 980-1469

    Με εκτίμηση,

    Κα Lola Daniel
    eaglehomemortgage001@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΙΑ KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Μικρή Κλίμακα και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρείες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το σπίτι των ονείρων σας καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Παρακαλώ γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

    1) Πλήρη ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κράτος:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Τηλέφωνο:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) Next of Kin:
    11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Με εκτίμηση,
    Κ. Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το όνομά μου είναι η κυρία Patricia Kingsman είμαστε νέοι δανειστές δανείων του νόμου του 2019 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε φορέα που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από 500.000,00 Ευρώ και 5.000.000,00 Ευρώ, οπότε αν χρειαστείτε βοήθεια, στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, έτσι ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είστε με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

    Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Μικρή Κλίμακα και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενσωμάτωσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Αναχρηματοδοτήσεις Δανείου με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το σπίτι των ονείρων σας καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Παρακαλώ γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου?
    - Πλήρες όνομα:
    - Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    - Διάρκεια δανείου:
    - Σκοπός του δανείου:
    - Πόλη / Χώρα:
    - Τηλέφωνο:
    - Πως άκουσες για εμάς:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Με εκτίμηση,
    Κ. Patricia kingsman

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χαιρετίσματα..
    Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειο με επιτόκιο 2%
    ........................................

    Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. Patricia Kingsman, ιδιοκτήτης εταιρείας δανεισμού Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
    * Επιδιώκετε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Αν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Δανείστε οτιδήποτε μέχρι 95.000.000 ευρώ.
    * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
    * Επιλέξτε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας Αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.
    Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

    Χαιρετισμοί
    Patricia Kingsman
    Patricia Kingsman εταιρεία δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γεια σε όλους,

    Καλώς ήλθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε ευκολότερη με την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman.

    Έχετε ψάξει για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επιχειρηματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για ένα δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Έχετε απορριφθεί από τις τράπεζές σας; Patricia Kingsman εταιρεία δανείου. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες εξαγοράς δανείων

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

    * Δάνειο αυτοκινήτου
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο φορτηγών
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Επιχειρηματικό δάνειο
    * Προσωπικό δάνειο
    * Δάνειο σπουδαστών.

    Με την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
    Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Patricia Kingsman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι που χειρίζονται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων έτσι ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman εταιρεία δανείου (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας, καθώς έχουμε παράσχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 25.000,00 ευρώ ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας καθορισμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 8 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή.

    * Προσωπικά δάνεια
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Φοιτητικό δάνειο,
    * Τα δάνεια φορτηγών
    * Δάνεια αυτοκινήτων
    * Δάνεια ακινήτων
    * Αναχρηματοδότηση δανείων
    * Δάνεια ενοποίησης χρέους
    * Εκπαιδευτικά Δάνεια
    * Αγροτικά δάνεια
    * Εταιρικά δάνεια
    * Δάνεια εκκίνησης για επιχειρήσεις

    Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 5.000,00 Ευρώ έως 500 εκατομμύρια ευρώ κατ 'ανώτατο όριο, οι υπηρεσίες δανείου Patricia Kingsman θα σας δώσουν δάνειο με προσιτό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου και ακάλυπτη). Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη χαρά για μας όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
    Στείλτε μας email μέσω: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Με εκτίμηση,
    Κ. Patricia Kingsman.

    Είμαστε πιστοποιημένοι και προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι Νεφέλη Καλλιόπη Λεωνίδας Σέληνη είμαι από την Ελλάδα μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την κυρία Patricia Kingsman δάνειο είναι νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2019 και δεν έχει πάει πολύ καιρό έλαβα το δάνειό μου από αυτούς πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα όπως δημοσιεύει αυτό το μήνυμα είμαι πολύ χαρούμενος αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, έτσι ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία αυτή είναι πραγματικά μεγάλη εκεί το ταχυδρομείο είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γεια σας όλοι το όνομά μου είναι konstantinos Apostolis Áris και είμαι από την Ελλάδα που έχω βρεθεί στο διαδίκτυο και έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε ότι έχουν απατεωθεί πριν και χρειάζομαι επειγόντως ένα δάνειο, γι 'αυτό φοβόμουν να υποβάλω αίτηση για δάνειο σε απευθείας σύνδεση πράγμα i είδε 3 άτομα να μαρτυρούν για την κυρία Patricia Kingsman δάνειο που πήρε εκεί δάνειο από την οποία δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και τόσο φοβόμουν ότι θα πάρει scammed αλλά πίστευα τι λέει ο λαός και να εφαρμόσει από την εταιρεία δανείου και τα πάντα ήταν μια χαρά και μου είπαν να στείλω το τέλος μεταφοράς που θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το δάνειό μου όταν μου είπαν ότι τόσο φοβόμουν ότι ήταν scammed έτσι καθίσαμε και σκέφτηκα γι 'αυτό και πήρα πίσω σε αυτά και έλεγα αυτά δεν έχω κάνει ποτέ αυτό πριν, αλλά η κυρία Patricia Kingsman είπε ότι πρέπει να τους εμπιστεύονται ότι πρόκειται να με βοηθήσει έτσι έκανα και πήγα να στείλω το τέλος που είπαν ότι θα πρέπει να στείλει για τη μεταφορά του δανείου μου μόλις σήμερα πήρα ένα ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι υπάρχουν χρήματα o n λογαριασμό μου. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που ποτέ δεν έχουν scammed πριν και έλαβα το δάνειό μου μια φορά έτσι τώρα είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου πρόκειται να είναι ευτυχισμένος πάρα πολύ, ώστε καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από αυτή την εταιρεία χωρίς να scammed επειδή είναι πραγματική και μεγάλη και προσεύχομαι το Θεό να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί τα δάνεια. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Για άλλη μια φορά παραμένω ο konstantinos Apostolis Áris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το όνομά μου είναι BETHZATHA ÉRIKA DORRIS είμαι από την Ελλάδα έχω ακούσει για αυτή την εταιρεία ότι δίνουν δάνεια και πήγα να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτούς έχω ακούσει τους ανθρώπους να λένε για απάτη αλλά δεν είμαι ποτέ scammed πριν αυτή η εταιρεία με βοήθησε με δάνειο έτσι ο καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο θα πρέπει να ισχύουν από εκεί εκεί τα δάνεια είναι γρήγορη και ασφαλής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γεια σε όλους

    Το όνομά μου είναι Ελένη Γαλάτεια είμαι από την Αθήνα, ψάχνω για δάνειο σε απευθείας σύνδεση και όλα παίρνω είναι απατεώνες αλλά βρήκα αυτήν την εταιρεία δανείου που ονομάζεται Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία και έχω δει ανθρώπους σε απευθείας σύνδεση μαρτυρούν για εκεί καλές πράξεις γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάστε αν θα είμαι χαρούμενος για άλλη μια φορά έτσι υπέβαλα αίτηση για δάνειο 350.000,00 Ευρώ και ο δανειστής δανείου κ. Patricia Kingsman με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό έτσι σήμερα όπως δούλευα είδε την τράπεζά μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν μερικά χρήματα των 350.000,00 ευρώ στο λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Patricia Kingsman επειδή είναι πραγματική έτσι αν χρειαστείτε οποιοδήποτε δάνειο στο διαδίκτυο, παρακαλώ μην είστε scammed όπως εγώ εφαρμόζω από αυτή την εταιρεία επειδή είναι η μόνη πραγματική εταιρεία που δίνει δάνειο σε απευθείας σύνδεση . Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το όνομά μου είναι Marialena Vasia Stavrina Είμαι από την Ελλάδα πήρα ακριβώς το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία νόμιμων δανείων του 2019 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείου που έχω ήρθαν ποτέ μαζί με εγώ ζήτησα για ένα δάνειο από τους χθες και το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να πληρώσει το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν και αμέσως να κάνω την πληρωμή στην επόμενη 8 ώρες χρόνο που ήμουν με το δάνειό μου συγνώμη δεν μπορώ πες πόσο με βοήθησαν, αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έτσι ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλή μέρα όλοι το όνομά μου είναι Δεσποίνη Αθηνή Ευφημή και είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία που έχω τώρα να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν κάποιος από εσάς ψάχνει για ένα δάνειο πραγματικό αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να επικοινωνήσετε Είμαι γυναίκα των επιχειρήσεων και έχω υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο σε μια εταιρεία 2018 legit και το όνομα της εταιρείας είναι Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους από το 2018 και είμαστε το 2019 τώρα και έλαβα μόλις το δάνειό μου από τους έτσι, αν κάποιος από εσάς χρειάζεται ένα δάνειο πάει και να εφαρμόσει από αυτά επειδή είναι πραγματική i just προσεύχομαι εσείς οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια με ένα δάνειο δεν παίρνουν scammed αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ αυτή την ευκαιρία να γράψω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο εάν χρειάζεστε ένα δάνειο legit δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία, έτσι ώστε να συνηθίσετε scammed όταν κάνετε αίτηση από την λανθασμένη εταιρεία. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Έχετε μια ωραία μέρα σε όλους και προσεύχομαι ότι είστε ευτυχείς όπως είμαι σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το όνομά μου είναι Evanthe Jocasta Iolanthe και είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο για το πώς έλαβα το δάνειό μου μετά από scammed 3 φορές έχω υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο από την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman χθες είδα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για τα καλά έργα της και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους έτσι αποφάσισα να υποβάλω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω φοβόμουν αλλά το έκανα αυτό το πρωί τώρα έλαβα μόλις μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου εκεί τα χρήματα στο λογαριασμό μου και έχω ελέγξει το ποσό και ήταν δάνειο μου είμαι τόσο χαρούμενος. Έτσι θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά και να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική εάν χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή η εταιρεία είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από δεν παίρνουν scammed όπως εγώ επειδή υπάρχουν απατεώνες από τους ισχύουν από αυτή την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το όνομά μου είναι η Margaret Ophelia Nidia Είμαι από την Ελλάδα και εγώ και η οικογένειά μου ζουν στην Αθήνα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι έλαβα δάνεια ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία με την επωνυμία Patricia Kingsman, πρώτα δεν πίστευα τι λένε οι άνθρωποι στο διαδίκτυο αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και ζήτησα για το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για λογαριασμό μου και αμέσως εγώ έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι είπαν ότι θα πρέπει να φέρει περισσότερους ανθρώπους να υπάρχει εταιρεία εάν κάποιος χρειάζεται ένα δάνειο έτσι εάν πραγματικά χρειάζεστε ένα δάνειο αυτή είναι η εταιρεία να εφαρμόσει από αυτά είναι πραγματικά μεγάλη και πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείου που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι Patricia Kingsman εταιρεία δανείου έτσι εάν κάποιος από εσάς χρειάζεται ένα επείγον δάνειο και είναι σημαντικό αυτό είναι το σωστή εταιρεία στην ap ply από. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    τελικά είμαι πραγματικά ευτυχής και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά Patricia είστε μεγάλοι και ο Θεός να σας ευλογεί και η εταιρεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το όνομά μου είναι Nathanael martyna patryx Είμαι από την Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να πω σε όλους στο διαδίκτυο ότι υπάρχει μόνο μία εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο και αυτή η εταιρεία είναι η Patricia Kingsman. Έψαχνα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο για τις τελευταίες 3 εβδομάδες τώρα και το μόνο που έχω πήρε είναι οι δανειστές μου απατούν τα χρήματά μου που είχα ο Θεός ξέρει ότι ήμουν τόσο φτωχός και ήθελα να σκοτώσω τον εαυτό μου αλλά εκεί είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή η εταιρεία που δίνουν τα δάνεια στην αρχή δεν πίστευα γιατί έβλεπα άλλες μαρτυρίες άλλου δανειστή και όλοι έγιναν απάτες. Είπα να επιτρέψτε μου να υποβάλω αίτηση από αυτήν την εταιρεία και να δούμε αν είναι αλήθεια και αμέσως έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα όσα χρειάζεται να κάνω και συμφώνησαν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήταν με το δάνειό μου γιατί είπαν χρησιμοποιούν υπηρεσία γρήγορης μεταφοράς. Στην αρχή δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου πριν από 8 ώρες φορά που έλαβα μια προειδοποίηση από την τράπεζά μου και να κρατήσει ήταν το δάνειο μου ήμουν πολύ σοκαρισμένος όταν το είδα και προσευχόμουν στο Θεό για τη διεύθυνση μου στη σωστή εταιρεία που με βοήθησε σήμερα καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία και χρησιμοποιώ αυτή τη φορά για να καταθέσω σε άλλους ανθρώπους εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ένα δάνειο μην ξεγελαστεί αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να ισχύουν από. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com και για εσάς όσοι δεν έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία, ο αριθμός του αριθμού είναι +1 (903) 378-6704.

    Αυτή η εταιρεία είναι αλήθεια και μεγάλη αν χρειαστείτε ένα δάνειο ισχύουν τώρα και περιμένετε για το δάνειο σας προκαλούν θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία.

    Ευχαριστώ όλους και παραμένω Nathanael martyna patryx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλημέρα Το όνομά μου είναι Στέφανη Ελένη Xenobia Είμαι από την Ελλάδα αυτή την εταιρεία Patricia Kingsman οι άνθρωποι μιλάνε για είναι πραγματικό Ποτέ δεν ήθελα ένα δάνειο αλλά είπα ακριβώς ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εταιρεία και να δούμε αν αυτό που οι άνθρωποι λένε είναι αλήθεια και εγώ υπέβαλε αίτηση για δάνειο από τους χθες και έλαβα μόλις το δάνειό μου σήμερα από την Patricia Kingsman εταιρεία δανείου κανείς αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε ένα δάνειο ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο σε απευθείας σύνδεση. Το δάνειο που έκανα από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειό μου, έτσι ώστε οι φίλοι μου να μην φοβούνται αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλουν αίτηση. Αν ενδιαφέρεστε για τα δάνεια εκεί, η διεύθυνση αλληλογραφίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com και ο αριθμός του λογαριασμού τους είναι +1 (903) 378-6704.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Γεια σε όλους

    Είμαι η Stefania Phaedra Thalia και είμαι από τον Πειραιά. Ψάχνα για ένα online δάνειο και ήμουν πολύ φοβισμένος που δεν έχω ποτέ υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν και έψαξα πολύ καλά και την αναζήτηση για μια πραγματική εταιρεία εκεί βρήκα μια εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman κοιτάζω και είδα τι είπαν οι άνθρωποι για αυτή την εταιρεία ήταν αλήθεια αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο από την εταιρεία και χρειαζόμουν δάνειο 150.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω μια επιχείρηση όταν έχω εφαρμόσει μου είπε όλα όσα χρειάζομαι για να το κάνω εγώ και με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες χρόνο πήγαινα για να είμαι με το δάνειο μου είπα εντάξει και περίμενα σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο παίρνω το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία, όπως γράφω αυτό τώρα δεν έχω ποτέ scammed πριν και αυτή η εταιρεία είναι μεγάλη έχω ακούσει τους ανθρώπους να μιλούν για απάτες αλλά εγώ ποτέ δεν έχουν ξεγελάσει και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό. Έτσι, ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο αυτή είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από αυτά θα σας βοηθήσουν και ο χρόνος που σας λένε ότι θα λάβετε το δάνειό σας που είναι η ακριβής ώρα που θα λάβετε το δάνειό σας. Απλά πρέπει να γράψω αυτό το μήνυμα σε όλους, έτσι ώστε να μην συνηθίσετε να ζητήσετε ένα δάνειο από μια λανθασμένη εταιρεία εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο επικοινωνήστε με την εταιρεία και θα είστε ευχαριστημένοι. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλημέρα σε όλους

    Το όνομά μου είναι Gwendolyn Tammie Shari είμαι από την Αθήνα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να γράψω στο διαδίκτυο ότι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία να εφαρμόσει από λίγες μέρες ήμουν στην ανάγκη των χρημάτων και έψαξα για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση είδα μια εταιρεία και έχω εφαρμόσει αυτή η εταιρεία μου εξαπάτησε 2 φορές από τα χρήματά μου Ήμουν τόσο λυπημένος γιατί χρειαζόμουν χρήματα γι 'αυτό αποφάσισα να ψάξω για μια άλλη εταιρεία και έχω εφαρμόσει από άλλη εταιρεία που η ίδια εταιρεία μου είπε επίσης να καταθέσω χρήματα και έκανα και ποτέ δεν πήρα το δάνειό μου ήμουν όπως αυτό που συμβαίνει σε μένα γιατί χρειάζομαι χρήματα επειγόντως για να αγοράσω μια αιτία σπιτιών αν δεν φτάσω σπίτι μου σύντομα ο ιδιοκτήτης μου θα οδηγήσει το i και την οικογένειά μου μακριά από το σπίτι του, έτσι χρειάστηκα να πάρω το δικό μου σπίτι. Όταν έψαχνα και πάλι είδε αυτή την εταιρεία Patricia Kingsman είδα πολλούς ανθρώπους κατέθεσε σχετικά με αυτήν την εταιρεία ότι η εταιρεία είναι πραγματικά μεγάλη, οπότε στην αρχή φοβόμουν να εφαρμόσω αιτία είχα εξαπατήσει 2 φορές έτσι είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να δοκιμάσω και να δούμε αν αυτή η εταιρεία ήταν πραγματική έτσι έχω εφαρμόσει. Όταν έχω εφαρμόσει μου είπαν όλα έπρεπε να κάνω Φοβούστηκα ακόμα, αλλά τους εμπιστευόμουν και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο που επρόκειτο να είμαι με το δάνειο που ήθελα για το δάνειό μου και στα μάτια μου έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπήρχε ένα ποσό 200.000,00 Ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό μου και ήμουν πολύ χαρούμενος πριν από λίγο η εταιρεία με κάλεσε και ρώτησε αν έχω λάβει το δάνειό μου και τους είπα ναι και ο ευχαριστώ τους και όπως γράφω αυτό το μήνυμα στο διαδίκτυο τώρα αυτή η εταιρεία έχουν βοηθήσει επίσης 2 αδέλφια μου έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από. Σε περίπτωση που χρειάζεστε χρήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ευχαριστώ όλους όσους διαβάζουν το μήνυμά μου και είναι ασφαλείς και ισχύουν από αυτήν την εταιρεία, επειδή θα είστε ευχαριστημένοι μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. My name is Nicolás Miltiades Leotychides Dryas. I am from Greece and i live in the city of Patras. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from this company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903) 378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Είμαι Brayden Wyatt Bryce από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Αθήνα. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που μου απαθανατίζουν τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω εξαπατηθεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός λειτουργίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει για αυτή την εταιρεία κατά την πρώτη δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσει το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 50.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτή την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα Όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση Υποχρεώθηκα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 50.000,00 Ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 200.0 0 Ευρώ και τώρα βρήκα 50.200,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 50.200,00 Ευρώ είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ώστε ο καθένας αν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είμαι Brayden Wyatt Bryce από το όνομα είμαι αστυνομικός και ζω στην Αθήνα. Πριν από λίγες μέρες έψαχνα για δάνειο στο διαδίκτυο και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που μου απαθανατίζουν τα χρήματά μου. Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το δάνειο για ένα έργο στις ΗΠΑ και έχω εξαπατηθεί ξεχωριστά μια μέρα όταν ήμουν εκτός λειτουργίας αποφάσισα να κοιτάξω πάλι αυτή τη φορά για μια πραγματική εταιρεία που δίνουν δάνεια βρήκα αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία και πολλά των ανθρώπων που έχουν μαρτυρήσει για αυτή την εταιρεία κατά την πρώτη δεν πίστευα αλλά αποφάσισα να εφαρμόσει το δάνειο που έψαχνα ήταν το άθροισμα των 50.000,00 Ευρώ που υπέβαλα από αυτή την εταιρεία και μου είπαν όλα όσα πρέπει να γίνουν εγώ τους εμπιστευόμουν και εγώ έκαναν ό, τι μου είπαν να κάνω και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο θα ήμουν με το δάνειό μου με ασφάλεια ποτέ δεν τους πίστευα, αλλά περίμενα το δάνειό μου σε ακριβώς 8 ώρες χρόνο πήρα μια κλήση από την εταιρεία ότι εάν εγώ έχω λάβει το δάνειό μου ακόμα και είπα Όχι. Μου είπαν να πάω στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου ότι η τράπεζά μου δεν μπορεί να μου στείλει μια ειδοποίηση Υποχρεώθηκα και πήγα στην τράπεζά μου και να ελέγξω το λογαριασμό μου στα μάτια μου είδα το δάνειό μου των 50.000,00 Ευρώ στο λογαριασμό μου τα χρήματα που είχα στο λογαριασμό μου πριν ήταν 200.0 0 Ευρώ και τώρα βρήκα 50.200,00 Ευρώ παλμό μου τα χρήματα και το δάνειό μου ήταν 50.200,00 Ευρώ είμαι τόσο χαρούμενος και ευχαριστώ αυτή την εταιρεία γιατί είναι μεγάλη. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στους ανθρώπους στην Ελλάδα ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία για να υποβάλει αίτηση από αυτή την εταιρεία δεν ξέρει ότι το κάνω έτσι ώστε ο καθένας αν χρειάζεστε ένα δάνειο μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω e-mail ή whatsapp αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp έτσι διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το όνομά μου είναι Thrasymedes Thoön Tiro και είμαι από την Ελλάδα που ζουν σε μια μικρή πόλη του Άργους. Έχω ψάξει για ένα δάνειο στο διαδίκτυο, αφού δεν μπορώ να πάρω δάνειο από την τράπεζά μου και βρήκα μόνο τους ανθρώπους που μου απατούν τα λεφτά μου. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν scammed από μια εταιρεία δανείου και ο Θεός ξέρει ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσει τη ζωή μου αλλά είπα στον εαυτό μου επιτρέψτε μου να προσπαθήσω και να δούμε αν θα δούμε μια τίμια εταιρεία που ήταν έτοιμη να σας βοηθήσει. Γι 'αυτό εγκαταστάθηκε και ψάχνω για μια εταιρεία και διάβασα τόσα πολλά καλά σχόλια για αυτή την εταιρεία Patricia Kingsman και είπα επιτρέψτε μου να εφαρμόσει και να δούμε αν θα είμαι τυχερός όπως άλλοι άνθρωποι φοβόμουν αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια ευκαιρία και έχω εφαρμόσει για ένα δάνειο 80.000,00 Ευρώ εξήγησα σε αυτήν την εταιρεία ότι έχω scammed και μου είπαν να μην ανησυχείτε ότι θα σας βοηθήσουν να έχουν βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους από τη χώρα μου πριν. Έτσι έδωσα στην εταιρεία αυτή μια ευκαιρία και με διαβεβαίωσαν ότι σε 8 ώρες χρόνο που επρόκειτο να είναι με το δάνειό μου δεν πίστευα, αλλά περίμενα για το δάνειό μου. Σε ακριβώς 8 ώρες, έλαβα μια ειδοποίηση από την πλάτη μου ότι ο λογαριασμός μου έχει πιστωθεί με 80.000,00 Ευρώ. Όλες οι ευχαριστίες προς την Patricia Kinsgman αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε. Και έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα μαρτυρήσω αυτή την εταιρεία για το πώς με βοήθησαν αυτή η εταιρεία δεν ξέρει το κάνουμε αυτό τώρα που λέω στους ανθρώπους στο διαδίκτυο πώς με βοήθησαν έτσι ο καθένας εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο Patricia Kingsman είναι εδώ για να σας βοηθήσουμε να μην ξεγελιέστε από τους ψεύτικους ανθρώπους που χλευάζουν να δανειστούν. Σχεδόν ξέχασα ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή whatsapp και τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp είναι +1 (903) 378-6704. Αυτή η εταιρεία είναι πραγματική και αληθινή, ώστε όποιος διαβάζει αυτό το μήνυμα και σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία αυτή επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η Patricia God θα σας ευλογεί και την εταιρεία σας

    Το όνομά μου είναι η Veronica Rose Holly. Είμαι από την Αθήνα Ελλάδα δεν έχω τίποτα να πω καθένας που χρειάζονται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σας παραπλανηθεί θα πρέπει να υποβάλει αίτηση από την Patricia Kingsman γιατί εγώ ζήτησα ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία σήμερα αφού έχω διαβάσει τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Ζήτησα ένα δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000,00 Ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα τέλη για τα τέκνα των παιδιών μου. Καθώς γράφω αυτό στο διαδίκτυο τώρα έλαβα το δάνειό μου από αυτή την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ποτέ χαρούμενος και πάλι γιατί έχω περάσει από πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Patricia Kingsman Ο Θεός θα την ευλογήσει και η εταιρεία του για να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Έτσι, ο καθένας σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες που χρειάζονται δάνειο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι Patricia Kingsman όποιος έχει υποβάλει αίτηση από την εταιρεία δανείου Patricia Kingsman δεν θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς τη στιγμή που σας λέει. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Για άλλη μια φορά ο Θεός σας ευλογεί Patricia Kingsman και μπορεί να ζήσετε πολύ για να συνεχίσετε να βοηθάτε τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το όνομά μου είναι Euphemia Dorothea και είμαι από το Βόλο στο Freece έλαβα μόλις το δάνειό μου από την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman αυτή τη στιγμή και έχω ακούσει για αυτήν την εταιρεία και σκέφτηκα ότι ήταν μια ψεύτικη εταιρεία αλλά τώρα είμαι τόσο χαρούμενη αυτή η εταιρεία με βοήθησε και 100% αυτή η εταιρεία είναι πραγματική έτσι ο καθένας που χρειάζονται ένα δάνειο αυτό είναι η σωστή εταιρεία να εφαρμόσει από τώρα εγώ υπέβαλε αίτηση για δάνειο για την επιχείρησή μου των 250.000,00 ευρώ και αυτή η εταιρεία με βοήθησε χωρίς καθυστέρηση είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι μαρτυρία αυτή η εταιρεία επειδή είδα άλλους ανθρώπους να το κάνουν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους που μοιράζονται μαρτυρίες για το πώς αυτή η εταιρεία με βοήθησε έτσι ώστε όλοι, αν χρειάζεστε ένα πραγματικό δάνειο ο βοηθός σας είναι εδώ. τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ονομάζομαι Σελένη Ζωή Νεφέλη Κυβέλη Είμαι από την Αθήνα. Θέλω να χρησιμοποιήσω λίγο χρόνο μου για να γράψω στο διαδίκτυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό δάνειο ότι εάν χρειάζεστε ένα δάνειο χωρίς να πάρει εξαπατημένοι Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από είμαι δάσκαλος των Μαθηματικών και των αγγλικών και ήμουν εξαπατημένος 2 φορά με ένα ψεύτικο εταιρεία που αχιβάδα να είναι δανειστές, αλλά εγώ ανησυχώ πια, γιατί Patricia Kingsman έχει ήδη βοήθησε έτσι εάν χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να κάνει κάτι η εταιρεία πρόκειται να βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, έχω επίσης εισήγαγε το μεγαλύτερο μέρος της οι φίλοι μου σε αυτή την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έλαβαν δάνεια εκεί, ένας από τους φίλους μου έλαβε δάνειο 25.000,00 Ευρώ και ο άλλος φίλος μου έλαβε το ποσό των 15.000,00 Ευρώ, ώστε όποιος χρειάζεται ένα online δάνειο από αυτήν την εταιρεία και θα είστε ευτυχείς χωρίς καμία αμφιβολία γι 'αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα δάνειο. Αν χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό δάνειο, απευθυνθείτε στην εταιρία αυτή και επικοινωνήστε μαζί της μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης patriciakingsman.loans2016@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω του Whatsapp +1 (903) 378-6704. Χάρη σε όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλημέρα σε όλους

    Το όνομά μου είναι Abiezer Petit Homme είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Αθήνας. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μικρό χρόνο που έχω να μιλήσω στο διαδίκτυο ότι εάν χρειάζεστε ένα πραγματικό και νόμιμο δάνειο Patricia Kingsman είναι η σωστή εταιρεία να υποβάλει αίτηση από ήμουν εξαπατημένος από 2 εταιρείες που υπέβαλα αίτηση για δάνειο από και Patricia Kingsman ήταν η τρίτη εταιρεία που υπέβαλα αίτηση από έχω λάβει το δάνειό μου από την εταιρεία δανείου Patricia Kingsman σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο όπως η εταιρεία μου είπε έτσι ο καθένας που χρειάζεται ένα online δάνειο χωρίς να πάρει scammed ισχύουν από την Patricia Kingsman και να είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με αυτή την εταιρεία μέσω ταχυδρομείου ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου whatsapp είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Χαιρετίζει όποιον διαβάζει αυτό το μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Θεωρεί ο καθένας το όνομά μου είναι Kojonka Moe και είμαι από την Ελλάδα έχω ακούσει για τους ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman και αυτή είναι η πρώτη μου φορά που υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο σε απευθείας σύνδεση φοβόμουν να υποβάλουν αίτηση για online δανείου λόγω της απάτης που βλέπω στο διαδίκτυο αλλά μετά από να διαβάσω τόσες πολλές μαρτυρίες για αυτήν την εταιρεία αποφάσισα να το δοκιμάσω και να υποβάλω αίτηση για ένα δάνειο από αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία χρειαζόμουν χρήματα και χρειαζόμουν δάνειο 60.000,00 Ευρώ. Έτσι έχω εφαρμόσει και μου είπαν τι να κάνω φοβόμουν αλλά έδωσα στην εταιρεία την ευκαιρία να με βοηθήσει και με διαβεβαίωσαν ότι σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο θα λάβω το δάνειό μου στο λογαριασμό μου. Ποτέ δεν πίστευα, αλλά περιμένω σε λιγότερο από 8 ώρες όταν έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι ποσό 60.000,00 Ευρώ ήταν στο λογαριασμό μου και αμέσως η τράπεζά μου με τηλεφώνησε επικοινωνώντας με την εταιρεία και ενημερώνομαι ότι έχω λάβει το δάνειό μου και σήμερα είμαι χαρούμενος. Έτσι αν βρεθεί το μήνυμά μου και το διαβάσετε και χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο ισχύστε από αυτή την εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την εταιρεία Πιστεύω ότι αυτή η εταιρεία είναι ο Θεός έστειλε και προσεύχομαι ότι διαρκούν και συνεχίζουν να βοηθούν τους ανθρώπους . Επικοινωνήστε με την εταιρεία μέσω της διεύθυνσης ταχυδρομείου patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γεια σας Αγαπητοί φίλοι,

    Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για να χρηματοδοτήσετε το έργο σας; έχετε σκεφτεί πώς μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να την πάρετε σε ένα νέο επίπεδο όπου μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας; αν ναι τότε εδώ είναι η σωστή λύση για εσάς σήμερα, διότι η διοίκηση της Dino Marco Lenders Plc είναι πρόθυμη να σας προσφέρει την οικονομική υποστήριξη που σας αξίζει, επικοινωνήστε μαζί μας στο: dinomarcolenders220@gmail.com για εύκολο και αξιόπιστο δάνειο, προσφέρουμε τα δάνεια μας με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες και εταιρείες που χρειάζονται οικονομική υποστήριξη ..... Η υποστήριξή σας είναι η μέριμνά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Здрастуйте,

    Вам потрібна термінова позика для вирішення ваших фінансових потреб? Ми пропонуємо кредити в межах від 2,000.00 до 100,000,000.00, ми є надійними, потужними, швидкими та динамічними, без перевірки кредиту і пропонуємо 100% гарантію іноземних кредитів протягом періоду цієї передачі.

        Ми також видали кредит на всю валюту з 3% процентними ставками за всі кредити і без передоплати .... Якщо ви зацікавлені, поверніться до нас через цей лист.


    Будь ласка, поверніться до нас, якщо Вас зацікавить: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                    zekoceanfinance@gmail.com



    З повагою,

    Пан Ланлазар Маркус

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

    Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. γεια σας

    Χρειάζεστε δάνειο, προσωπικό δάνειο ή επιχειρηματικό δάνειο; Είμαστε ένας νόμιμος και διαπιστευμένος δανειστής με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

    Περίοδος πληρωμής 1 - 25 έτη.
    Ελάχιστο ποσό δανείου από 1000 έως 100.000.000,00 ευρώ
    2% ετήσιο επιτόκιο.

    Για περισσότερες πληροφορίες και επεξεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    Email: ecofinance2020@gmail.com

    Σχέση
    Κύριε οσκαρ
    Στείλτε μας email στο: ecofinance2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  96. Φίλιπ Μέρκ.

    Ο προσωπικός μου στρατιώτης. Βι
    Ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος.
    Ο Hvert år. Το κέντρο της πόλης.
    Κομερσίαιδέες για την οργάνωση του ιστότοπου
    Er.

    VI. Φ. Φ. ΦΥΒ
    * Το προσωπικό του lern *
    * Φοιτητικό δάνειο * εστιατόριο

    Ο Hvis du ER να κάνει το ίδιο και το δικό του.
    Η Følgende Πληροφορίασον μέχρι το λέντελσεν μέσω e-Post:
    Philipmarkloanfirm8420@gmail.com
    ΝΑΒ
    Γη
    Telefon
    * Δεν έχω.
    * Το Lllnet:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αγαπητοί αιτούντες δανείων

    Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια σπουδαστών, δάνεια εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου κλπ. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαι η Michelle Silva, ένας ιδιωτικός δανειστής, δανείζοντας επιχειρήσεις και ιδιώτες σε χαμηλό και προσιτό επιτόκιο με επιτόκιο 3%. αν ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (bobrichard318@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή έργο ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον Marcus & Millichap στο (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com) για να λάβετε το γρήγορο σας δάνειο
     
    Το Pinnacle Finance Group είναι ένας παγκόσμιος δανειοδοτικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή ταχείας εξασφάλισης και ακάλυπτων δανείων σε μετρητά σε ιδιώτες και εταιρείες με επιτόκιο 3%. Έχουμε βοηθήσει πολλούς αριθμούς ατόμων και οργανισμών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα σας φροντίσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία.

    Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ?

    * ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
    * ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
    * ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

    Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 1.000 έως 10 εκατομμυρίων δολαρίων και διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου (ασφαλές και ακάλυπτο).

    Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

    Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email παρακάτω:
    Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)
    (Whatsapp: +17722073517)

    Με εκτίμηση,
    Marcus & Millichap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλημέρα Κύριε / Κυρία

    Προσφέρουμε Δάνεια σε Ιδιωτικούς και Εμπορικούς Οργανισμούς με πολύ χαμηλό ετήσιο επιτόκιο 3%, αποπληρωμή 1 έτους έως 25 ετών. Δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από 5.000 έως 500.000.000. Αυτό είναι να εξαλείψει την αυξανόμενη ιστορία της κακής πίστωσης, αλλά και να φέρει σταθερό κέρδος τόσο στην εταιρεία μας όσο και στους πελάτες μας.

    Αδυνατίζετε να κοιμάστε τις νύχτες ανησυχώντας πώς να πάρετε ένα δάνειο; Επικοινωνία: Το γραφείο του Paul Loan τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: paulhelpfund@yahoo.com ή WhatsApp: +91 733 787 3110

    Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και, προσφέρουμε.

    *Προσωπικά δάνεια
    * Δάνεια ενοποίησης χρέους
    *Επιχειρηματικών κεφαλαίων
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Δάνεια για την εκπαίδευση
    * Εγχώρια δάνεια
    * Δάνεια για οποιονδήποτε λόγο

    Για πιο επείγουσες πληροφορίες Επιστρέψτε σε μας αμέσως. paulhelpfund@yahoo.com ή WhatsApp: +91 733 787 3110
    Χαιρετισμοί
    Κ. Paul Moritz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Hi Viewers Αποκτήστε την κενή κάρτα σας ATM που λειτουργεί σε όλες τις μηχανές ATM σε όλο τον κόσμο .. Διαθέτουμε ειδικά προγραμματισμένες κάρτες ATM που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιστάθμιση μηχανών ATM, οι κάρτες ATM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσυρθούν στο ATM ή να πετάξουν, στα καταστήματα και POS. Πωλούμε τα χαρτιά αυτά σε όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης € 10.000 σε ΑΤΜ και μέχρι € 30.000 όριο δαπανών στα καταστήματα ανάλογα με το είδος της κάρτας που παραγγείλατε, είμαστε εδώ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα . ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; (blankatm002@gmail.com) Είμαι ευγνώμων στον Marcell γιατί άλλαξε ξαφνικά την ιστορία μου. Η κάρτα λειτουργεί σε όλες τις χώρες εκτός από την επικοινωνία μαζί της τώρα (blankatm002@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλή μέρα

    Αν είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Αν είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για
    να εξοφλήσει το χρέος ή να πληρώσει τους λογαριασμούς; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ένα δάνειο ή χρηματοδότηση όπως:

    α) προσωπικό δάνειο

    β) εκπαίδευση,

    γ) Ενίσχυση του χρέους,

    δ) επέκταση,

    ε) κ.λπ.

    Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και συνεργάτες με επιτόκιο 3% ανά έτος. Το Ελάχιστο ποσό που μπορείτε να δανειστείτε είναι 2.000,00 δολάρια ΗΠΑ έως το μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ: trustfirm2010@gmail.com
    Whatsapp: +1 (512) 399-6036

    ΟΝΟΜΑ: ο κ. Andy Cole


    Γρήγορο και εύκολο διαθέσιμο δάνειο

    trustfirm2010@gmail.com
    trustfirm2010@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρει 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς.

        Έχουμε επίσης εκδώσει ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Εάν σας ενδιαφέρει να μας επιστρέψετε μέσω της εταιρείας WhatsApp number: (+79037106753)


    Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Επισκεφθείτε μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω: zekoceanfinance1@gmail.com
                                                                     zekoceanfinance@gmail.com



    Χαιρετισμοί,

    Κ. Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  105. Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω
    e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

    Viber: +44 7441 394017

    WhatsApp: +44 7411 577012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, να αγοράσετε ένα νέο σπίτι, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό που είναι πιο γνωστό σε εσάς, επικοινωνήστε μαζί μου τώρα, καθώς βοηθώ αυτήν τη στιγμή όσους έχουν ανάγκη από κεφάλαια σε χαμηλά επίπεδα επιτόκιο 2%. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου τώρα privateloancompanies@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι Γερμανός και είμαι ο γενικός διευθυντής της Moon Light Loan Company. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με email στο (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Επιδιώκετε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 10.000.000 Ευρώ.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Παρακαλώ, αν ενδιαφέρεστε, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (moonlightloanfirm@gmail.com)

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
    Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Θερμές
    Κα. Charlotte Müller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Είμαι ο Βασίλειος Πετρόπουλος. Θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο 500.000 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω της επένδυσης πιστωτικών καρτών ELENA NINO. αν ενδιαφέρεστε για μια επαφή δανείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα euridikeaminta.greekloans@gmail.com Στόχος μας είναι η παροχή Εξαιρετικής Επαγγελματικής Υπηρεσίας.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;.

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό - από τις διακοπές, μέχρι την εκπαίδευση, έως τις μοναδικές αγορές

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, ενυπόθηκων δανείων, ακάλυπτων δανείων, ενυπόθηκων δανείων, payday δάνεια, δάνεια σπουδαστών, εμπορικά δάνεια, Δάνεια Ανάπτυξης, Δάνεια Απόκτησης, Κατασκευαστικά Δάνεια, με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας.

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

    1) Πλήρη ονόματα:
    2) Χώρα:
    3) διεύθυνση:
    4) Κράτος:
    5) Φύλο:
    6) Οικογενειακή κατάσταση:
    7) Επάγγελμα:
    8) Αριθμός τηλεφώνου:
    9) Μηνιαίο εισόδημα:
    10) Next of Kin:
    11) Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    12) Διάρκεια δανείου:
    13) Σκοπός του δανείου:
    14) Συγκεκριμένη ημερομηνία που χρειάζεστε το δάνειο:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου.
    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Με εκτίμηση,
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Το όνομά μου είναι η κ. Evridike Aminta είμαστε νέοι δανειστές νόμιμων δανείων του 2020 και θέλουμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε όργανο που χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από $ 500.000,00 και $ 5.000.000,00 και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, έτσι εάν χρειάζεστε βοήθεια ευγενικά στείλτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: euridikeaminta.greekloans@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να μπορεί να πραγματοποιηθεί τώρα θα είναι με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καθυστέρηση. Έτσι, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: euridikeaminta.greekloans@gmail.com αν ενδιαφέρεστε

    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Βρίσκεστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία Small Scale και μεσαίες επιχειρήσεις; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στο μηνιαίο σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, στην εκπαίδευση, σε μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενοποίησης Δανείων, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια με Αναχρηματοδότηση στο Σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2,00% ανά ακυρότητα για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΥΣ - ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Παρακαλούμε γράψτε μας πίσω με τις πληροφορίες δανείου.
    - Πλήρες όνομα:
    - Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    - Διάρκεια δανείου:
    - Σκοπός του δανείου:
    - Πόλη / Χώρα:
    - Τηλέφωνο:
    - Πως άκουσες για εμάς:

    Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε ένα δάνειο, στη συνέχεια πληκτρολογήστε μας ευγενικά με την απαίτηση δανείου. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Με εκτίμηση,
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα

    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας ASAP

    Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: euridikeaminta.greekloans@gmail.com\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Χαιρετίσματα..
    Επικοινωνήστε μαζί μας για το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειό σας με επιτόκιο 2%
    ........................................

    Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαι η κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα, ιδιοκτήτρια δανειστικής εταιρείας Προσφέρουμε ασφαλή και ασφαλή δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Είσαι οικονομικά συμπιεσμένο;
    * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

    Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%.

    * Δανειστείτε τίποτα μέχρι 95.000.000 Ευρώ.
    * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 20 ετών για να επιστρέψετε.
    * Επιλέξτε ανάμεσα στο Σχέδιο μηνιαίων και ετήσιων αποπληρωμών.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.
    Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Υποσχόμαστε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου. Δεν υπάρχει έλεγχος ασφαλείας, δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος

    Χαιρετισμοί
    ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Προσοχή

    Είμαστε οικονομικός σύμβουλος που διαχειρίζεται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Έχουμε την πρόσβαση / επαφές για να αυξήσουμε από 10 χιλιάδες ευρώ σε 500 εκατομμύρια ευρώ, με την εταιρεία μας (ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta) και άλλες ΤΡΑΠΕΖΕΣ TOP PRIME AA όπως η Universal Bank Πειραιώς AE, HSBC Ελλάδα, Citibank Ελλάς, Eurobank Ergasias SA, Καλύτερες τράπεζες για Δάνεια SBA κλπ.

    Μη διστάσετε να εμπλακείτε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας σε εμπορικά προγράμματα, χρηματοδότηση σχεδίων, ενίσχυση πιστωτικών γραμμών, εταιρικά δάνεια (επιχειρηματικά δάνεια εκκίνησης ή επιχειρηματικά δάνεια επέκτασης) και πολλά άλλα.

    Έχουμε παράσχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 17.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ελάχιστο εύρος 10.000 ευρώ έως 500 εκατ. Ευρώ κατ 'ανώτατο όριο.

    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Patricia Kingsman δάνειο εταιρεία είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail (euridikeaminta.greekloans@gmail.com)

    Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
    Στείλτε μας email μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Χαιρετισμοί
    Κ. ΕΥΡΙΔΙΚΗ Αμιντα
    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com
    Motto: Προσφέρουμε τις πιο γρήγορες και αξιόπιστες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Γεια σε όλους,

    Καλώς ήλθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε ευκολότερη με τα δάνεια της Evridike Aminta.

    Έχετε ψάξει για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επιχειρηματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για ένα δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Έχετε απορριφθεί από τις τράπεζές σας; Ευρυδίκη Αμίντα ελληνικά δάνεια. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες εξαγοράς δανείων

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

    * Δάνειο αυτοκινήτου
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο φορτηγών
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Επιχειρηματικό δάνειο
    * Προσωπικό δάνειο
    * Δάνειο σπουδαστών.

    Με τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
    Email: euridikeaminta.greekloans@gmail.com

    Χαιρετισμοί,
    Κ. Evridike Aminta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι που χειρίζονται τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών μέσων. Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων έτσι ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Είναι η απάντηση τα ελληνικά δάνεια της Evridike Aminta (euridikeaminta.greekloans@gmail.com). Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Μη διστάσετε να συμμετάσχετε στις μισθωμένες εγκαταστάσεις μας, καθώς έχουμε παράσχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 25.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας καθορισμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 8 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή.

    * Προσωπικά δάνεια
    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
    * Φοιτητικό δάνειο,
    * Τα δάνεια φορτηγών
    * Δάνεια αυτοκινήτων
    * Δάνεια ακινήτων
    * Αναχρηματοδότηση δανείων
    * Δάνεια ενοποίησης χρέους
    * Εκπαιδευτικά Δάνεια
    * Αγροτικά δάνεια
    * Εταιρικά δάνεια
    * Δάνεια εκκίνησης για επιχειρήσεις

    Προσφέρουμε δάνεια από το ελάχιστο εύρος των 5.000 μέχρι το μέγιστο των 500 εκατομμυρίων ευρώ, υπηρεσίες Evridike Aminta σε ελληνικά δάνεια θα σας δώσουν δάνειο με προσιτό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου (ασφαλές και ακάλυπτο ). Στόχος μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Οι Διαμεσολαβητές / Σύμβουλοι / Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και είναι 100% προστατευμένοι. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών. Μην κρατάτε τα οικονομικά σας προβλήματα στον εαυτό σας για να μην είστε κύριος του χρέους ή οικονομικό άγχος, γι 'αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα είναι μεγάλη χαρά για μας όταν είστε οικονομικά σταθεροί.
    Στείλτε μας μήνυμα μέσω euridikeaminta.greekloans@gmail.com.

    Με εκτίμηση,
    Κ. Evridike Aminta

    Είμαστε πιστοποιημένοι και προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Πηνελόπη Αναστασία Μπαρανέτσε3 Φεβρουαρίου 2020 στις 2:59 μ.μ.

    Όλοι ευχαριστούμε τον Euridike Aminta για τη βοήθειά μου με το δάνειό μου μετά από εξαπάτηση 6 φορές από ψεύτικους ανθρώπους που δουλεύουν ως δανειστές δανείων.

    Ονομάζομαι Πηνελόπη Αναστασία Μπαρανέτσε, είμαι από την Ελλάδα και μένω στην πόλη του Πειραιά. Πριν από ένα μήνα έψαχνα για ένα δάνειο στο διαδίκτυο και είδα διαφορετικό δανειστή δανείου στο διαδίκτυο και με μερικές ψεύτικες μαρτυρίες και εγώ εφαρμόζω από αυτούς και όλα πήρα ήταν απατεώνες έχω εφαρμόσει περισσότερες από 6 εταιρείες και ήμουν εξαπατημένη σε όλη τη διαδρομή. Έτσι λοιπόν έδωσα ελπίδα έως ότου αποφάσισα να ελέγξω και πάλι αν θα βρω βοήθεια καθώς έψαχνα και εγκατέστησα κάτω για να ψάξω για μια νόμιμη εταιρεία δανείων βρήκα αυτή την εταιρεία με το όνομα Euridike Aminta ελληνικά δάνεια έχω δει πολλές μαρτυρίες ότι οι άνθρωποι σχολιάζουν της, αλλά γιατί ήμουν μπερδεμένος ξεχωριστά Νόμιζα ότι ήταν μια απάτη, αλλά έκανα αυτό που μου ζητήθηκε να κάνω και περίμενα το δάνειό μου και η κ. Euridike Aminta μου είπε σε λιγότερο από 8 ώρες χρόνο είστε με το δάνειό μου με ασφάλεια δεν πίστευα γιατί σκέφτηκα ότι ήταν επίσης μια απάτη, έτσι εκείνη τη μέρα ήταν νύχτα στην Ελλάδα και έχω κοιμηθεί από το πρωί φωλιά όπως εγώ ξύπνησα έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου ότι υπάρχουν χρήματα για λογαριασμό μου και αμέσως καλούσα την τράπεζά μου για να επιβεβαιώσω και ο διευθυντής της τράπεζας μου είπε να έρθω αμέσως στην τράπεζα και πήγα αμέσως την τράπεζα άνοιξε καθώς ο διαχειριστής της τράπεζας έλεγξε το λογαριασμό μου είδαμε ποσό 135.000,00 Ευρώ και εξήγησα στον διευθυντή μου ότι υπέβαλα αίτηση για δανεισμό στο διαδίκτυο και η τράπεζά μου ο διευθυντής ήταν συγκλονισμένος εάν υπήρχε ακόμα α πραγματική και νόμιμη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση Είμαι τόσο ευτυχισμένη χάρη στην Euridike Aminta αποφάσισα να γράψω στο διαδίκτυο επειδή είδα άλλους ανθρώπους να το κάνουν και να καταθέσει σχετικά με αυτήν την εταιρεία γι 'αυτό είμαι απόσπαση αυτό το μήνυμα σε απευθείας σύνδεση σε οποιονδήποτε που χρειάζεται ένα δάνειο ακόμα αν έχετε εξαπατηθεί πριν από την υποβολή αίτησης από αυτήν την εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι αυτή η εταιρεία δεν θα σας αφήσει κάτω. Με σεβασμό σε όποιον διαβάζει το μήνυμά μου και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου euridikeaminta.greekloans@gmail.com χρησιμοποιούν επίσης το Whatsapp που ο αριθμός είναι +1 (575) 655-0066. Για άλλη μια φορά οι ευχαριστίες μου σε όποιον διαβάζει το μήνυμά μου και προσεύχομαι ότι είστε ευχαριστημένοι όπως είμαι σήμερα με αυτή την εταιρεία επειδή είμαι φέρει περισσότερους ανθρώπους σε αυτή την εταιρεία για να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Χαιρετισμούς όλοι ή οποιοσδήποτε το όνομά μου είναι ο Ανατόλιο Βαλδημάρ από τη Θεσσαλονίκη Έχω ακούσει για αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta ότι βοηθούν ανθρώπους με δάνεια σε όλο τον κόσμο ήμουν κάποτε ψάχνα για online δάνειο και ήμουν εξαπατημένος από 2 εταιρείες που ήταν ψεύτικο και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ποτέ δεν πίστευα ότι καλή εταιρεία δανείου θα μπορούσε να έρθει από το διαδίκτυο σκέφτηκα ότι όλα αυτά ήταν απάτη μέχρι να βρω αυτή την εταιρεία που ονομάζεται Euridike Aminta ελληνικά δάνεια βρήκα τους ανθρώπους να μαρτυρούν για αυτή την εταιρεία και ήμουν έκπληκτος γιατί να μην βρεθεί αυτή η εταιρεία εγκαίρως. Ποτέ δεν πίστευα τι είπαν οι άνθρωποι για την εταιρεία μέχρι να εφαρμόσω και το έκανα μια δοκιμή το ποσό που έψαχνα ήταν μεγάλο και ήταν για μια ακίνητη περιουσία το ποσό του δανείου ήταν 1,5 εκατομμύρια ευρώ και έτσι έχω εφαρμόσει και η κυρία Euridike Aminta μίλησε για μένα αλλά δεδομένου ότι το δάνειό μου ήταν μεγάλο χρειάστηκαν μόλις 15 ώρες για να λάβω το δάνειο μου γιατί μου είπαν ότι εκεί η δάνειο ήταν 8 ώρες για να λάβεις δάνειο. Το μόνο πράγμα που μου είπε να κάνω ήταν να καταθέσω την αμοιβή τραπεζικής μεταφοράς την οποία η τράπεζα επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει το δάνειό μου στον τραπεζικό λογαριασμό μου όταν μου είπε ότι μόλις φοβόμουν ότι ήταν απάτη αλλά είπα να επιτρέψω να της δώσω μια προσπάθεια που κατέθεσα το τέλος μεταφοράς που αναφέρθηκε και αυτό ήταν όλο εγώ καταθέτω ιδέ σε λιγότερο από 15 ώρες φορά έλαβα ένα μήνυμα από την τράπεζά μου ότι το ποσό χρημάτων που ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ έχει πιστωθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό και τα πάντα για τα χρήματα τα στοιχεία και από ποιον ήρθε από εκεί ήταν εκεί ήταν Euridike Aminta που με βοήθησε όταν το είδε για πρώτη φορά ήταν έκπληξη ποτέ δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά ήταν αλήθεια. Έτσι, είπα στον εαυτό μου από άλλους ανθρώπους ότι η εταιρεία βοήθησε να καταθέσει ότι υπάρχουν καλές πράξεις επιτρέψτε μου να κάνει αιτία μου να μην είναι εύκολο να δείτε μια νόμιμη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση αυτές τις μέρες έτσι ο καθένας από οπουδήποτε που χρειάζεται ένα online δάνειο χωρίς να πάρει εξαπατημένοι ισχύουν από αυτή την εταιρεία γιατί μόνο αυτά που μπορούν να βοηθήσουν το έχω επιβεβαιώσει και είναι αλήθεια ότι είμαι τόσο χαρούμενος και ξέρω ότι αυτή η εταιρεία θα κάνει τους άλλους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους από μένα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Whatsapp bt που χρησιμοποίησα για το Whatsapp ήταν ταχύτερη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας euridikeaminta.greekloans@gmail.com και Whatsapp είναι +1 (575) 655-0066. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του Ανατόλιου Βαλδημάρ από τη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Hi everyone. My name is Jadwiga Rain Mackenzie i am from Athens i saw people testified about this company called Euridike Aminta greek loans and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Euridike Aminta loan greek loans God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350,000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Euridike Aminta last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is euridikeaminta.greekloans@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. προσφέρω
      επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. προσφέρω
      επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Προσφέρω βοήθεια -
      επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Greetings all and welcome to Avants Loan INC, We are a financial support team thathandles international finances for any amount of banking tools. Our servicesare fast and reliable. loans are approved within 24-48 hours of successfulapplication. We offer loans from a minimum range of $ 2,000 to a maximumof $ 50 million with an affordable 3% interest rate for a loan duration of 1 to30 years to repay the loan. The aim of Avant Group is to provide you withexcellent professional financial services. Applying for a loan is stress freewith us, for more information about our loan process {avants.loan@gmail.com}{av_ant@outlook.com} 

    With Avant personal and businessloan you can count on a legacy of service and reliability, helping you turn dreaminginto doing. Apply and get a decision quickly without being bothered about yourcredit score or the financial crisis you have found yourself in.  Contact us today to get a loan. Thank You 
    Email us at: av_ant@outlook.com
    Email us at avants.loan@gmail.com
    Call / Whatsapp +1 (409) 2062954
    We would be happy to assist you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Θέλετε να δανειστείτε και δεν ξέρετε πού να πάρετε ένα πραγματικό δάνειο;
    Θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αλλά δεν έχετε κεφάλαιο;
    Χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για δάνειο για οποιονδήποτε λόγο;

    Η ελπίδα σας είναι τελικά εδώ, καθώς παρέχουμε γρήγορα και αξιόπιστα δάνεια, η υπηρεσία μας είναι 100% γνήσια και σας εγγυάται να λάβετε το δάνειό σας κατά την υποβολή αίτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εγκρίνετε σήμερα στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Προσοχή! Προσοχή!! Προσοχή!!! ,

    Οι ενδιαφερόμενοι δανειστές θα πρέπει να με στείλουν μέσω email ή WhatsApp:

    Όνομα δανειστή: Δρ. Paul John
    Email δανειστών: dr.paulloanlender@hotmail.com
    WhatsApp +1 (506) 268-2838.

    Ο δρ. Paul John δάνεια εταιρεία έχει έρθει να παρέχει ιδιωτικά, εμπορικά και προσωπικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια έτους τόσο χαμηλά όσο 2% εντός ενός έτους έως 33 ετών Διάρκεια αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

    Δίνουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 2.000 έως $ 50.000.000. Τα δάνεια μας είναι ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Ο Δρ Paul John είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς παρόχους χρηματοδότησης.

    Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ενοποίησης, έχουμε πολλά ευέλικτα σχέδια στον πίνακα δανεισμού μας για να σας δώσουμε την αποδέσμευση των ιδίων κεφαλαίων στο σπίτι σας. Μπορούμε ακόμη και να βοηθήσουμε στην εταιρική χρηματοδότηση!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ονομα:
    Χώρα:
    Αριθμός φαξ:
    Προσωπικός αριθμός:
    Κατοχή:
    Φύλο:
    Απαιτούμενη ποσότητα:
    Διάρκεια δανείου:
    Μηνιαίο εισόδημα:

    Χαιρετισμοί
    Δρ. Paul John
    Διαδικτυακός διαφημιζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αγαπητοί αναζητητές δανείου.

    Είστε σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τα άτομα με οικονομικές δυσκολίες στη ζωή. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία email: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. * Χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου;
    Χρειάζεστε επείγον δάνειο για να ενοποιήσετε το χρέος σας;
    Χρειάζεστε αυτοκίνητο, επιχείρηση ή δάνειο για να πληρώσετε λογαριασμούς;
    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και λάβετε το δάνειο που χρειάζεστε. *
    * Email επικοινωνίας: tffinance01@gmail.com
    ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα:
    Διεύθυνση:
    Τηλεφωνικό νούμερο:
    Απαιτούμενο ποσό:
    Διάρκεια:
    Ηλικία:
    Φύλο:*
    email επικοινωνίας: tffinance01@gmail.com
    τι εφαρμογή: +14093591901

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χαίρετε; Είμαι η Eliza Rivera, είμαι υπεύθυνος δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοοικονομικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα με την εταιρεία μου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δανεισμού μου. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email
    (financialmarketservice@gmail.com).

    Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί μας; Τώρα πρέπει να ξέρετε ότι το πρόγραμμα Online Capital μας είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο. Εδώ είναι λίγο αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίου κίνησης διαφορετικό.

    -ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
    - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣ 24 ΩΡΕΣ
    - ΛΗΨΗ έως 500.000 €
    - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
    -ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ
    - ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
    -ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.


    Καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνουν απρόσμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
    Είτε θέλετε να ενοποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απροσδόκητα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλώς θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, ανεξάρτητα από τους λόγους σας, καταλαβαίνουμε.

    Στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοοικονομικής Αγοράς είναι να παρέχουμε πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια με προσιτά επιτόκια 2%, εγκαίρως,

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω email

    financialmarketservice@gmail.com

    με εκτιμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείου, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείου, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ (R.M.L.C)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Νικόλαος Αθανάσιος, θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτη από 5 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και ανέρχονταν χωρίς θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 17.000,00 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόμουν απογοητευμένοι όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομών δανείου που ονομάζεται Χρηματοοικονομική υπηρεσία Betty Mabel Loan και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, γι 'αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανεισμού και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 5 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά φυσικά με περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου 250.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Χρηματοοικονομική υπηρεσία Betty Mabel Loan) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel μια γυναίκα που φοβάται τον Θεό και εδώ Είμαι σήμερα χαρούμενος γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com είναι ευγενική. παραμένω Νικόλαος Αθανάσιος ........... Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Το όνομά μου είναι Μαρία Ελένη Ζω στην πόλη της Αθήνας και είμαι ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; Είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής δανείου που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτούς. Εάν χρειάζεστε δάνειο και είστε 100% σίγουροι ότι θα εξοφλήσετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους ότι η Μαρία Ελένη σας παραπέμπει σε αυτά. στείλτε email στην κυρία Betty Mabel μέσω: (betty.mabel227@gmail.com) Τηλέφωνο Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Κατερίνα Βασιλική. Θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτησαν από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 15.000 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόταν απογοητευμένος όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου σχετικά με το πώς έχω απάτη από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά για να με κάνουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και, με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 65.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel God φοβισμένη γυναίκα και εδώ εγώ Είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενική. Καλή τύχη. Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟΥ

    Το όνομά μου είναι Γιώργος Γιάννης, πολίτης της Αθήνας. Έχω απάτη από 4 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με έκαναν να πληρώσω αρκετά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο με δάκρυα στα μάτια μου, συνάντησα μια μαρτυρία για έναν άνθρωπο που επίσης ήταν απάτης και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL (betty.mabel227@gmail.com) όπου Πήρε τελικά το δάνειο του, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 4 διαφορετικούς δανειστές δανείων που δεν έκαναν τίποτα παρά να με προκαλέσουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 270.000,00 ευρώ από αυτήν τη μεγάλη εταιρεία (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL) που διαχειρίζεται ο κ. Gary Mark και εδώ είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL μου έδωσαν ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να μαρτυρώ στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε τώρα με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ BETTY MABEL
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: betty.mabel227@gmail.com
    Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (929) 267-7281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείων, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε το όνειρό σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείων, προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Βασιστείτε σε εμάς σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός κλήσης / Whatsapp: +2347061892843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη δανείου για κεφάλαιο κίνησης από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Αυτή η υπηρεσία προορίζεται να παρέχει οικονομική υποστήριξη σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και γυναίκες σε επιχειρήσεις. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω email: robertokennety@gmail.com Ή καλέστε στο +1(518)219-0838.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε τύπου και οποιουδήποτε ποσού για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας ή για να ζήσετε σε ένα καλύτερο μέρος, χρειάζεστε κάποιο από τα ακόλουθα δάνεια .....
    * Φοιτητικά δάνεια.
    * Δάνεια αυτοκινήτων.
    * Στεγαστικά δάνεια.
    * Δάνεια υποθηκών.
    * Αυτόματα δάνεια.
    * Προσωπικά δάνεια.
    * Δάνεια για βετεράνους.
    * Δάνεια μικρών επιχειρήσεων.
    * Επιχειρηματικά Δάνεια.
    * Payday δάνεια.
    * Δανεισμός από συνταξιοδότηση και ασφάλιση ζωής. Όλα αυτά τα δάνεια δίνονται τόσο χαμηλά όσο 2% επιτόκιο
    Αν ενδιαφέρεσαι
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης email μας στη διεύθυνση:
    apexquickloanfinance09@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εκφραστικό δάνειο


    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, γεωργικό δάνειο ή χρηματοδότηση έργου; Έχουμε καλά νέα για εσάς, Αυτή η εταιρεία είναι πιστοποιημένη και ρυθμισμένη για να παρέχει υποστήριξη σε δημόσιους, εταιρικούς τομείς, αλλά και σε ιδιώτες. Αυτό είναι για την υποστήριξη της οικονομικής κατάστασης σε όλο τον κόσμο, υποβάλλετε αίτηση για δάνειο σήμερα, σας διαβεβαιώνουμε την καλύτερη προσφορά Η ευτυχία είναι οι προτεραιότητές μας, Προσφέρουμε δάνειο σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ασία, Αυστραλία / Ωκεανία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και Αφρική, Ανταρκτική. με επιτόκιο 2%, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω του email μας

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Εκφραστικό δάνειο


    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, γεωργικό δάνειο ή χρηματοδότηση έργου; Έχουμε καλά νέα για εσάς, Αυτή η εταιρεία είναι πιστοποιημένη και ρυθμισμένη για να παρέχει υποστήριξη σε δημόσιους, εταιρικούς τομείς, αλλά και σε ιδιώτες. Αυτό είναι για την υποστήριξη της οικονομικής κατάστασης σε όλο τον κόσμο, υποβάλλετε αίτηση για δάνειο σήμερα, σας διαβεβαιώνουμε την καλύτερη προσφορά Η ευτυχία είναι οι προτεραιότητές μας, Προσφέρουμε δάνειο σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ασία, Αυστραλία / Ωκεανία, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και Αφρική, Ανταρκτική. με επιτόκιο 2%, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω του email μας

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    (kimberlyfinancegroup@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Σας προσφέρω το μόνο χρηματοοικονομικό δάνειο από έναν άμεσο επενδυτή από 50.000 σε 60.000.000 ευρώ. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλη την Ελλάδα και για όλους τους πολίτες. Η λήξη αυτού του δανείου μπορεί να οριστεί σε 240 μήνες με δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής σε οποιαδήποτε τιμή και χωρίς αύξηση. Θα λάβετε ολόκληρο το δάνειο και θα πληρώσετε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. Αν θέλετε να δανειστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας: freeloanservice069@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σας προσφέρω το μόνο χρηματοοικονομικό δάνειο από έναν άμεσο επενδυτή από 50.000 σε 60.000.000 ευρώ. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλη την Ελλάδα και για όλους τους πολίτες. Η λήξη αυτού του δανείου μπορεί να οριστεί σε 240 μήνες με δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής σε οποιαδήποτε τιμή και χωρίς αύξηση. Θα λάβετε ολόκληρο το δάνειο και θα πληρώσετε τα χρήματά σας εντός 24 ωρών. Αν θέλετε να δανειστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας: freeloanservice069@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς. Έχουμε επίσης δημοσιεύσει ένα daThis email: Επισκεφθείτε μας αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Freeloanservice069@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Είμαστε πιστοποιημένος ιδιωτικός δανειστής και προσφέρω τοπικές και διεθνείς πιστωτικές υπηρεσίες για να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες, όπως Β. Στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, διεθνή δάνεια, προσωπικά δάνεια, δημόσια αναχρηματοδότηση και ενοποίηση χρεών σε προσιτή τιμή τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email: challotloan@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα μέσω Whatsapp. +1 (765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Προσφορά δανείου @ ποσοστό 2% !!!

    Η εταιρεία μας είναι μια νομική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως οικονομική βοήθεια. είμαστε χρηματοοικονομική εταιρεία με έδρα την Ελλάδα.
    Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες σε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση ή έχετε δανειστεί δυσκολίες σε τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Email: ekotlewska609@gmail.com


    Kotlewska Edyta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Προσφέρουμε δάνεια από το εύρος των $ 5k USD- $ 100M USD, παρέχουμε κάθε είδους δάνειο όπως επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, γεωργικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, αυτόματο δάνειο και άλλο καλό λόγο.

    Δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%.

    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα Στείλτε μας email:
    inforamzanloan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Χωρίς προκαταβολή δάνειο Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για την παιδική σας εκπαίδευση; Χρειάζεστε δάνειο για αγορά ακινήτου ή για δημιουργία έργου; Χρειάζεστε δάνειο για γεωργικούς σκοπούς ή για κατασκευές; Χρειάζεστε δάνειο για επέκταση ή εκκίνηση επιχειρήσεων; Έχετε απορριφθεί από την τράπεζά σας ή άλλους δανειστές λόγω της πιστωτικής σας διευκόλυνσης; μέσω email: georgenicolaslink@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  149. --
    Καλή μέρα.

    Κυρία Monica Hutchens, μια πιστοποιημένη εταιρεία δανεισμού δανείων, παρέχουμε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια με χαμηλά επιτόκια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Εάν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; επικοινωνήστε μαζί μας τώρα: monicaloanfundsinvestment@gmail.com


    • Δανεισμός από £ / Euro / Euro 10.000 έως £ / Euro / Euro 1.000.000,00

    Ονομα:
    Ηλικία:
    Γένος:
    Χώρα:
    Κατάσταση:
    Τηλ:
    Ποσο δανειου:
    Διάρκεια δανείου:
    Μηνιαίο εσωτερικό:
    Σκοπός των κεφαλαίων:

    Όλες οι πληροφορίες σας στο email της εταιρείας: monicaloanfundsinvestment@gmail.com

    Ευχαριστώ
    Κα Μόνικα Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Χρειάζομαι επείγον δάνειο στη διεύθυνση fredlarryloanfirm@gmail.com

    Εδώ είμαστε έτοιμοι να επεξεργαστούμε το δάνειο σας

    Καλή μέρα,

    Είστε επαγγελματίας άντρας ή γυναίκα; Ήρθε η ώρα να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία δανείων, προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3%, σε άτομα και εταιρείες σε όλο τον κόσμο, σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλετε, λίρες, δολάριο, ευρώ κ.λπ.

    Εμπιστευτείτε μας σήμερα για ένα γρήγορο και εγγυημένο δάνειο
    επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)
    Αριθμός Whatsapp: +967737371424

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε τις υπηρεσίες σας και τον πλούτο σας μαζί μας
    επιχορήγηση δανείου από 5.000 έως 1.750.000 $. Το προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση για να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή.
    Υπάρχουν δάνεια μεταξύ ατόμων, οπότε μην χάνετε χρόνο.
    στείλτε μας email μέσω: wangleetitleloanservice355@gmail.com για να ξεκινήσετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Δημιουργήστε τις υπηρεσίες σας και τον πλούτο σας μαζί μας
    επιχορήγηση δανείου από 5.000 έως 1.750.000 $. Το προσφέρουμε αυτό
    δάνειο για να επιτρέψει σε όλους όσους βρίσκονται σε οικονομική κατάσταση
    δύσκολο και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση για να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή.
    Υπάρχουν δάνεια μεταξύ ατόμων, οπότε μην χάνετε χρόνο.
    στείλτε μας email μέσω: wangleetitleloanservice355@gmail.com για να ξεκινήσετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Λάβετε μια κενή κάρτα ATM και μετρητά Καλά χρήματα / χρήματα Πληρώστε το χρέος σας απευθείας σήμερα σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM γύρω σας οπουδήποτε στον κόσμο. επικοινωνήστε με το blankatm156@gmail.com .. Είναι 100% εγγυημένο ασφαλές, χωρίς να ανησυχείτε για να πιάσετε, επειδή η κενή κάρτα είναι ήδη προγραμματισμένη και φορτωμένη με καλά χρήματα σε αυτό, με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ανιχνεύσιμο και έχει επίσης μια τεχνική που το καθιστά αδύνατο για να σας εντοπίσει η CCTV, δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος που θα βγω στο κοινό και θα αρχίσω να λέω τι δεν έχει κάνει κάποιος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike και επίσης για το πώς θα λάβετε την κάρτα σας, παραγγείλετε τη δική σας σήμερα μέσω email: blankatm156@gmail.com

    WhatsApp +17657050044

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Είστε επιχειρηματίας, βιομηχανικός, έμπορος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο με οικονομικά προβλήματα. Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, έχετε χρέη για αποπληρωμή, τότε, η υπηρεσία Wang Lee Loan Service είναι η απάντηση στις ερωτήσεις σας, Έχετε πλέον το μόνο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός είναι ο άντρας κ. Wang Lee., Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: wangleetitleloanservice355@gmail.com και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Είστε επιχειρηματίας, βιομηχανικός, έμπορος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο με οικονομικά προβλήματα. Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, έχετε χρέη για αποπληρωμή, τότε, η υπηρεσία Wang Lee Loan Service είναι η απάντηση στις ερωτήσεις σας, Έχετε πλέον το μόνο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός είναι ο άντρας κ. Wang Lee., Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: wangleetitleloanservice355@gmail.com και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ (R.M.L.C)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Νικόλαος Αθανάσιος, θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτη από 5 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές του Διαδικτύου, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και ανέρχονταν χωρίς θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 17.000,00 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόμουν απογοητευμένοι όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομών δανείου που ονομάζεται Χρηματοοικονομική υπηρεσία Δάνειο Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, γι 'αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανεισμού και μετά τους είπα την ιστορία μου για το πώς έχω απάτη από 5 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα, αλλά φυσικά με περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου 250.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Χρηματοοικονομική υπηρεσία Δάνειο Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel μια γυναίκα που φοβάται τον Θεό και εδώ Είμαι σήμερα χαρούμενος γιατί αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: betty.mabel227@gmail.com είναι ευγενική. παραμένω Νικόλαος Αθανάσιος ........... Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μαρτυρία για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή μου (betty.mabel227@gmail.com)

    Γεια σας φίλοι!!! Το όνομά μου είναι Κατερίνα Βασιλική. Θέλω να καταθέσω τον καλό δανειστή δανείου που μου έδειξε φως αφού απάτησαν από 2 διαφορετικούς διεθνείς δανειστές στο Διαδίκτυο, όλοι υπόσχονται να μου δώσουν ένα δάνειο αφού με κάνουν να πληρώσω πολλά τέλη που δεν απέδωσαν τίποτα και δεν ισοδυναμούσαν με κανένα θετικό αποτέλεσμα. έχασα τα σκληρά κέρδη μου και ήταν συνολικά 15.000 ευρώ. Μια μέρα καθώς έκανα περιήγηση στο Διαδίκτυο φαινόταν απογοητευμένος όταν συνάντησα μια γυναίκα μαρτυρίας που επίσης απάτη και τελικά συνδέθηκε με μια εταιρεία νομικών δανείων που ονομάζεται Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel και email (betty.mabel227@gmail.com) όπου τελικά πήρα το δάνειο της, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την ίδια εταιρεία δανείου και μετά τους είπα την ιστορία μου σχετικά με το πώς έχω απάτη από 2 διαφορετικούς δανειστές που δεν έκαναν τίποτα παρά για να με κάνουν περισσότερο πόνο. Εξηγώ στην εταιρεία μέσω ταχυδρομείου και το μόνο που μου είπαν ήταν να μην κλάψω πια γιατί θα πάρω το δάνειο μου στην εταιρεία τους και επίσης έχω κάνει τη σωστή επιλογή να επικοινωνήσω μαζί τους. συμπλήρωσα το έντυπο αίτησης δανείου και προχώρησα σε όλα όσα μου ζητήθηκαν και, με έκπληξη, μου δόθηκε ένα ποσό δανείου ύψους 65.000,00 ευρώ από αυτήν την υπέροχη εταιρεία (Υπηρεσία χρηματοοικονομικού δανείου της Betty Mabel) που διαχειρίζεται η κυρία Betty Mabel God φοβισμένη γυναίκα και εδώ εγώ Είμαι σήμερα χαρούμενος επειδή αυτή η εταιρεία μου έχει δώσει ένα δάνειο, οπότε έκανα έναν όρκο στον εαυτό μου ότι θα συνεχίσω να καταθέτω στο Διαδίκτυο για το πώς πήρα το δάνειο μου. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο; ευγενικά και γρήγορα επικοινωνήστε με αυτήν την υπέροχη εταιρεία τώρα για το δάνειο σας μέσω email: (betty.mabel227@gmail.com) είναι ευγενική. Καλή τύχη. Αριθμός τηλεφώνου Whatsapp της: +1 (305) 771-0689

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, ειλικρινές, αξιόπιστο και επείγον δάνειο; Η αναζήτησή σας για νόμιμο δάνειο τελειώνει εδώ σήμερα γιατί είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Εάν σας έχει αρνηθεί δάνειο από τράπεζες ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο, μην ανησυχείτε πια σχετικά με τα οικονομικά σας προβλήματα, διότι είμαστε η λύση στην οικονομική σας ατυχία. Έχουμε δώσει δισεκατομμύρια (διαφορετικά νομίσματα) σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 32.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Χρησιμοποιούμε τη δική μας τεχνολογία κινδύνου για να σας παρέχουμε το σωστό επιχειρηματικό δάνειο, ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε την επιχείρησή σας. προσφέρουμε δάνειο όλων των τύπων με χαμηλό επιτόκιο και επίσης διάρκεια για την αποπληρωμή του δανείου Έχετε κακή πίστωση; Χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε λογαριασμούς; ή πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση; Έχετε ένα ημιτελές έργο λόγω κακής χρηματοδότησης; Χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε σε κάποια ειδικότητα που θα σας ωφελήσει; ISLAMIC REINANCING LOAN COMPANY
    Στόχος είναι η παροχή εξαιρετικών επαγγελματικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών e_mail: [islamicrefinancing@gmail.com]
    Whatsapp; +15716666386

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και τον Αλλάχ φοβούμενο άνθρωπο δανειστή δανείου που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα......
    Μεσαίο όνομα.....
    2) Φύλο: .........
    3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
    4) Διάρκεια δανείου: .........
    5) Χώρα: .........
    6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
    7) Αριθμός κινητού: .........
    8) Διεύθυνση email ..........
    9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
    10) Επάγγελμα: ...........................
    11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
    Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
    Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Καλή μέρα,

    Είμαι φοιτητής και έπρεπε να πληρώσω για τα δίδακτρα μου, προσπάθησα να αναζητήσω ένα προσωπικό δάνειο, αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι που ένας στενός φίλος μου με εισήγαγε σε έναν δανειστή που την βοήθησε να συγκεντρώσει κεφάλαια για μια επιχείρηση.

    Έκανα επαφή με τον κ. Henri Martin για αίτηση δανείου 8.000 ευρώ και με μεγάλη μου έκπληξη, μου δόθηκε ένα δάνειο σήμερα.

    Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να παροτρύνω όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει δάνειο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Henri Martin χρησιμοποιώντας το email του για μια αίτηση δανείου: henrimartin227@gmail.com

    Ο κ. Henri Martin προσφέρει όλους τους τύπους δανείων και είναι καλύτεροι στο δανεισμό. Στείλτε e-mail στον κ. Henri Martin για δάνειο σήμερα.

    Ευχαριστώ
    Κ. Henri Martin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Καλημέρα, το όνομά μου είναι Philip Ramirez Jannko από το Πουέρτο Ρίκο. Ευχαριστώ τη Leyla Rodriguez που με βοήθησε με δάνειο 25000 $. Μετά από τόσες αμφιβολίες, πήρα τελικά το δάνειο μου από αυτήν την αξιόπιστη εταιρεία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο δάνειο στη διεύθυνση: leylarodriguez9499@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Αναζητάτε κεφάλαια για να εξοφλήσετε πιστώσεις και χρέη ή επιχειρηματικά δάνεια;
    {jameskelvine28@gmail.com}. Τότε ο James Kelvin Loan Firm είναι
    η απάντηση. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείου, δίνουμε δάνειο με ένα
    εκκρεμές επιτόκιο Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {jameskelvine28@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Καλημέρα, το όνομά μου είναι Andrew Pérez Rodríguez και είμαι από τον Ισημερινό. Πήρα το εμπορικό μου δάνειο ύψους 177.000,00 δολαρίων, με επιτόκιο 2% από την Leyla Rodríguez Prestamo Prestamista Plc. Για όλους τους αιτούντες δάνειο, επικοινωνήστε με έναν έμπιστο δανειστή. Σας παραπέμπω όλους: ( leylarodriguez9499@gmail.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Γεια σας, δίνουμε οποιοδήποτε είδος δανείου όπως φοιτητικό δάνειο, δάνειο χρέους, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο και άλλα. Ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο δάνειο ή απάτη στο παρελθόν; Εάν ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος όπου μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο με επιτυχία χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Σημείωση: Όλοι οι αιτούντες δάνειο θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email για περισσότερες πληροφορίες: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Καλημέρα, το όνομά μου είναι Andrew Pérez Rodríguez και είμαι από τον Ισημερινό. Πήρα το εμπορικό μου δάνειο ύψους 177.000,00 δολαρίων, με επιτόκιο 2% από την Leyla Rodríguez Prestamo Prestamista Plc. Για όλους τους αιτούντες δάνειο, επικοινωνήστε με έναν έμπιστο δανειστή. Σας παραπέμπω όλους: leylarodriguez9499@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Χρειάζεστε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο Έχετε κακή ή καθόλου πίστωση; Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο αυτοκινήτου; Θέλετε να υποθηκεύσετε ξανά το σπίτι σας; Χρειάζεστε μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε μια εταιρεία μεγάλης κλίμακας. επικοινωνήστε μαζί μας στο: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Επείγουσα προσφορά δανείου.

    χρειάζεσαι δάνειο; Είστε χρεωμένος και επιθυμείτε να είστε απαλλαγμένοι από χρέη, χρειάζεστε δωρεάν στεγαστικό, επιχειρηματικό ή προσωπικό δάνειο; Τότε είστε στο σωστό μέρος. Χρειάζεστε δάνειο με λογικό χαμηλό επιτόκιο; Σας ενδιαφέρει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας χωρίς άγχος; επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω email: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Προσοχή, ονομάζομαι Gomez Alex Perez Ortiz από την Παραγουάη, έλαβα το δάνειό μου 37000 χθες Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 από την LEYLA RODRIGUEZ PRESTAMO PRESTAMISTA PLC. Ο καλύτερος και αξιόπιστος δανειστής στον κόσμο. σας παραπέμπω σε αυτήν την αξιόπιστη επαφή δανειστή μέσω του email της εταιρείας τους: leylarodriguez9499@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Συνιστώ έναν επαληθευμένο και αξιόπιστο έμπορο για όσους θέλουν να κερδίζουν επιπλέον χρήματα εβδομαδιαίως, φέτος το νέο έτος, στο Crypto, με μια επένδυση αξίας 200 $ BITCOIN μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin αξίας $ 2.500 στο πορτοφόλι σας μετά από 24 ώρες

    Οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται όταν οφείλονται

    100% γνήσιο και νόμιμο

    Για να δημιουργήσετε μια επενδυτική επαφή στο

    Whatsapp ;+351920285542
    Email επικοινωνίας: williamslogan.436@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Καλή μέρα,

    Ονομάζομαι Leyla Rodriguez, η C.E.O της Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc. εδώ στη Γερμανία. Προσφέρουμε προσωπικά και επαγγελματικά δάνεια σε ιδιώτες με επιτόκιο 2%... Από 1000 ευρώ έως 10.500.000,00 ευρώ. Χρειάζεστε επείγοντα αξιόπιστο δάνειο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email της εταιρείας μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

    Ευχαριστώ και ο Θεός να ευλογεί.

    Τις καλύτερες ευχές.
    Η κυρία Leyla Rodriguez.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Αγαπητέ Αξιότημε Πελάτη,

    Χρειάζεστε προσωπικό δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο διακοπών, επιχειρηματικό δάνειο, φοιτητικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή οποιοδήποτε είδος δανείου; Προσφέρουμε δάνεια με επιτόκιο 2%. Προσφέρουμε οικονομικά δάνεια από 2.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας email: (dakany.endre@gmail.com) Για περισσότερες πληροφορίες

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία μέσω email; (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Προσφέρουμε δάνειο σε προσιτές τιμές, Απαντήστε μέσω ιδιωτικού email για περισσότερες λεπτομέρειες: (dakany.endre@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Χαίρετε,

    Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Προσφέρουμε εκπαιδευτικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αγροτικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου και άλλους καλούς λόγους στο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας: (richardcosmos5@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Είμαι ο Rezek Ahmad από το Κατάρ. αλλά ζω στην Αθήνα, Πρωτεύουσα της Ελλάδας, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν απατεώνες παντού. Πριν από λίγους μήνες ήμουν οικονομικά πιεσμένος και λόγω της απελπισίας μου με απάτησαν αρκετοί διαδικτυακοί δανειστές. Σχεδόν είχα χάσει την ελπίδα μου μέχρι που ένας φίλος μου με παρέπεμψε σε μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία που φοβάται τον Θεό, που ονομάζεται Loan Credit Institutes, η οποία μου δανείζει ένα ακάλυπτο δάνειο 350.000 ευρώ κάτω από 72 ώρες εργασίας χωρίς άγχος. Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email. (loancreditinstitutions00@gmail.com) ή Whatsapp: +393509811524.. Χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο λόγω της κόλασης που πέρασα στα χέρια αυτών των δόλιων δανειστών. Και δεν εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να περάσει από τέτοια κόλαση που πέρασα στα χέρια αυτών των απατηλών δανειστών στο διαδίκτυο, θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε να περάσω αυτές τις πληροφορίες σε άλλους που έχουν επίσης ανάγκη από δάνειο μόλις έχω λάβει επίσης το δάνειό σας από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου, προσεύχομαι ο Θεός να τους ευλογεί για πάντα για τα καλά πράγματα που έχουν κάνει στη ζωή μου. μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp +393509811524.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω το δικό μου σπίτι. Ονομάζομαι Christopher Nissan, από τη Δανία, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοήθησαν με ένα δάνειο 100.000,00 $ να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2%, μετά την απόρριψή μου τράπεζα και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς που επισκέφτηκα. Θέλω επίσης να απευθυνθώ στο ευρύ κοινό, καθώς συνιστώ σε όποιον χρειάζεται οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσει με αυτήν την εταιρεία για να μην πέσουν σε λάθος χέρια αναζητώντας υπεύθυνο δάνειο μέσω της διεύθυνσης email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή Whatsapp : +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Καλά νέα, το όνομά μου είναι Angela Guevara Ramos, πήρα το δάνειό μου 20000 με επιτυχία εδώ: leylarodriguez9499@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Γεια σε όλους, είμαι η Mariam μια ανύπαντρη μητέρα από την πόλη του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου όταν μας έδιωξαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα πληρώνω περισσότερο τους λογαριασμούς μου. , αφού με έκλεψαν διάφορες διαδικτυακές εταιρείες και μου αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου τα πρόσεχε ο οικοδεσπότης, ήμουν μόνος στο δρόμο. Ώσπου μια μέρα είδα έναν παλιό συνάδελφο που με σύστησε στα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην αρχή της είπα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο να δανειστώ άλλο δάνειο στο Διαδίκτυο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει το δάνειό της για αυτούς. Με δεύτερη σκέψη, έκανα λόγω της εργασίας μου, έκανα ένα τεστ και έκανα αίτηση για το δάνειο, για καλή μου τύχη, έλαβα ένα δάνειο 50.000,00 $ από το (loancreditinstitutions00@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω το ρίσκο και να κάνω αίτηση για το δάνειο. Μου επέστρεψαν τα παιδιά μου και τώρα έχω σπίτι και επιχείρηση. Όλες μου οι ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού που έδωσαν νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Είμαι χαρούμενος εδώ γιατί πήρα δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ από Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Εάν είστε αλαζονικοί για το δάνειο? Στείλτε της ένα email στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp του πράκτορα: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Ονομάζομαι Maria Filip από τη Σλοβακία. Πήρα το ποσό του δανείου μου των 35000 ευρώ από μια αξιόπιστη δανειοδότη Leyla Rodriguez ( leylarodriguez09499@gmail.com ) στην οποία αναφέρθηκα στο διαδίκτυο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά πήρα το δάνειό μου για την επιχείρησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ασφαλή και ακάλυπά δάνεια είναι διαθέσιμα. Δανείστε οτιδήποτε από 5.000 έως 500.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για ένα εύκολο δάνειο. δίνουμε δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό, Θα σας παρέχουμε τη χρηματοδότηση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Μια δίκη θα σας πείσει. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:.. Athenapantazis8@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Προσφορά δανείου Προσφορά δανείου Ψάχνετε ένα δάνειο για να αναβιώσετε τις δραστηριότητές σας, είτε πρόκειται για την υλοποίηση ενός έργου, είτε χρειάζεστε χρήματα για οποιονδήποτε άλλο λόγο ή για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε δάνειο σε οποιονδήποτε μπορεί να πληροί τους όρους για επιστροφή χρημάτων. Ενημερώστε μας για το ύψος της αίτησης δανείου σας και τη διάρκεια. Παρακαλώ - Οικονομική βοήθεια, - Δανείσου αμέσως - μη τραπεζικά δάνεια, - δάνεια ενοποίησης, - δάνεια για τα έργα σας, - Δάνεια οικογενειακής βοήθειας - Δάνεια για την εκπαίδευση των παιδιών σας. - Ένα δάνειο για τις ανάγκες σας. Επικοινωνία EMAIL: Athenapantazis8@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή