Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πυρήνες άνοιας...

Στο "Ανεμογκάστρι" (χαρά στο κουράγιο του) υπάρχει μια εκτεταμένη ανάλυση της τελευταίας προκήρυξης των "πυρήνων της φωτιάς" και το "διπλό άνοιγμα: όχι μόνον προς τους αντιεξουσιαστές, όπως παγίως συμβαίνει, αλλά ακόμη και προς όσους ενδέχεται να βλέπουν τη συμμετοχή τους σε νεοναζιστικές ομάδες τύπου Χρυσής Αυγής ως διέξοδο και εργαλείο αμφισβήτησης του συστήματος"!!!

Δύο αποσπάσματα μόνο από την προκήρυξη: 
"Από την άλλη μεριά οι Αλβανοί ως αποδέκτες αυτής της υποτίμησης και ως απάντηση στο ρατσισμό που δέχονται, ξεκινούν να υπερασπίζονται το δικό τους εθνικισμό. Ο νόθος μεγαλοϊδεατισμός για τη μεγάλη Αλβανία, ο δικός τους αλυτρωτισμός με την περιοχή της Τσαμουριάς, ο αμερικάνικης έμπνευσης UCK, μέχρι και οι πανηγυρισμοί με Αλβανικές σημαίες στην Ομόνοια για την ποδοσφαιρική νίκη εναντίον της εθνικής Ελλάδος είναι μερικά παραδείγματα...

"Έτσι η επαναστατική δράση έχει σαν κομμάτι της και την αντιφασιστική κίνηση. Μια κίνηση που προτάσσει την διαρκή επίθεση. Επιθέσεις που διαδέχονται η μία την άλλη μην αφήνοντας σπιθαμή γης σε ασπόνδυλα. Από σβήσιμο φασιστικών συνθημάτων και μαχαιρώματα, από ξυλοδαρμούς και βόμβες, έως αντισυγκεντρώσεις και άλλα μαχαιρώματα, όλα αυτά είναι κομμάτια της ίδιας αντίληψης και δράσης. Διαρκής επίθεση χωρίς κανένα έλεος στους επίσημους ή μη στηριχτές αυτού του καθεστώτος..."

Και αν το τσουβάλιασμα UCK και πανηγυρισμών για ένα γκολ δείχνει πολιτική -και όχι μόνο- ηλιθιότητα, η ανάδειξη του μαχαιρώματος σε... επαναστατική δράση δείχνει πως ο Μυλωνάκης είναι απαραίτητος για την θεραπεία κάποιων... Ο ψυχίατρος ντε! 

Είχα γράψει παλιότερα -για τις εκτελέσεις της Σέχτας- και επαναλαμβάνω, την ρήση του Γ. Κυρίτση στην ΑΥΓΗ:
"Αν θέλουν ντε και καλά να σκοτώσουν κάποιον, ας σκοτώσουν τον μπάτσο που κρύβουν μέσα τους" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου