Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ό ύμνος των -κατά Σόμπολο- λειτουργών!

Και οι "λειτουργοί" έχουν ψυχή και δικαίωμα στην αυτοϊκανοποίηση! Ωραία! Και είναι ανάγκη να βλέπουμε τον... "κόπο" τους στους λουτροκαμπινέδες τους; Κι αυτός ο Σόμπολος... βλέπει παντού σαλιωμένες τηλεοράσεις και νομίζει πως τους φτύνουν να μην τους ματιάσουν! Τους λειτουργούς! Το τηλεφώνημα, Δευτέρα, τρεις ώρες πριν και γελάγανε, Τρίτη, μισή ώρα πριν και γελάγανε (πρωί) και δεν γελάγανε (μεσημέρι), Τετάρτη τρεις ώρες μετά, Πέμπτη γαργάρα! "Το 'πε το 'πε, ο παπαγάλος" για την Ελ.ας ρε γαμώτο!

Τα βιντεάκια τα μοντάρισα από την Ελληνοφρένεια του τελευταίου τριημέρου.  Για μουσικό σχολιασμό σκέφτηκα στην αρχή το θέμα του Χένρι Μαντσίνι στον Ροζ Πάνθηρα αλλά μου ταίριαξε... στιχουργικά περισσότερο ο Τέρης Χρυσός :)

Προτεινόμενα αναγνώσματα: 
(επίλογος: Ἐξ οὗ ἕπεται τὸ ἀκλόνητον δόγμα: καὶ ἡ ἀνηθικότης εἶναι ἀποκλειστικὸν προνόμιον τῶν βλακῶν!)
Οπτικοακουστικά συμπληρώματα:

Ιωάννα Μάνδρου 9:20 το πρωί, 2:20 το μεσημέρι!

Ο πιο καλός ο μαθητής, πιάστηκε αδιάβαστος!

Ο κύριος "ό,τι να 'ναι!"

και βεβαίως για εκτόνωση:

Το παιχνίδι του μπουμπούκου! Μην βαράτε τον λαγό!

5 σχόλια:

  1. Φοβερή δουλειά! Όταν ο άνθρωπος ξέρει την τέχνη του μοντάζ κάνει θαύματα! Ολα κολλάνε τέλεια και αναδεικνύεται όλη η λαλακία των δημοσιογράφων που, βεβαίως, όπως γνωρίζουμε, "επιτελούν λειτούργημα"! Είναι λειτούργημα εξάλλου να κάνεις τους άλλους να ψοφάνε στο γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ! Απλά μάζεψα τα βιντεάκια με τους "λειτουργούς", δεν είναι δα και δύσκολο με τόσο υλικό που προσφέρουν!:) Όσο για το μουσικό χαλί, στην αρχή το είχα φτιάξει με το θέμα του Ροζ Πάνθηρα, αλλά μόλις το ανέβασα στο youtube μου ήρθε ο... τρομερός στίχος από το "άσμα ασμάτων" του Τέρη Χρυσού και το έφτιαξα από την αρχή! Νομίζω πως αξίζει να γίνει ο ύμνος των "λειτουργών"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ένα κατάλαβα μετά από αυτό το βιντεάκι: Πάω σπίτι μου να πλύνω τα πιάτα, να στρώσω το κρεββάτι μου, να κάψω τα αριστερά και αναρχικά αναγνώσματα που κοσμούν τη βιβλιοθήκη και να εξαφανίσω και το βιβλιαράκι με τους 300 της Βουλής που είχα πάρει με την Καθημερινή (εκείνη την Καθημερινή θα την κρατήσω, μπορεί να μου χρειαστεί). Ευτυχώς το μόνο όργανο γυμναστικής που έχω είναι ένα που γυμνάζει τα... βλέφαρα!

    Α... επίσης μόλις κατέστρεψα και το τελευταίο mp3 μου (με τόσα που είχα θα με πήγαιναν μέσα για εμπορία). Θα ακούω μουσική από το ραδιόφωνο, είναι πιο ασφαλές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι είμαι σε απόγνωση! Καλά όλα αυτά βρε PANAGIOTIS αλλά εσύ είχες ελαφρύ οπλισμό! Εγώ έχω και τα φονικά wav και avi, έχω και δύο παλιά φτηνά ξυπνητήρια, αλλά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι άλλο! Έχω δύο ΚΡΑΝΗ στο σπίτι μου! Τι να κάνω; Να τα κάψω, θα με γράψει η τροχαία, να μην τα κάψω θα με καταγγείλουν οι λειτουργοί της ενημέρωσης! Άσε που έχω ΚΑΙ όργανα γυμναστικής! Πωπωπω έτσι και ανακαλύψουν την γιάφκα μου οι ματσουκοφόροι την έβαψα!

    Αλλά κι εσύ μην είσαι τόσο ήσυχος! Θυμάσαι την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ενέδρα και επίθεση κατά του προέδρου της; Ε, δεν μπορεί! Κάπου θα έχεις κρυμένο κανένα μπαζούκας ice tea, ή κανένα καλάζνικοφ πορτοκαλάδα! Μολόγα το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή