Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ντομινίκ for president

από antistachef
της Κουκίδας
από το Ποντίκι

Οι George (δύο είναι) πήραν φόρα από τα βραβεία και έκαναν την Ευρώπη μπάχαλο. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν οι γιουρογκρουπάτοι για να προσπαθήσουν- πάλι -να συμφωνήσουν για τα μέτρα κατά της κρίσης (καλά κρασιά). Όμως ο καλός δάσκαλος Ντομινίκ τους συμβούλεψε (τους Γιώργηδες) να μην αφήσουν την ευκαιρία χαμένη και μες το γενικό αλαλούμ, να ζητήσουν παράταση της αποπληρωμής του δανείου.

Το χάψανε (;) οι δικοί μας και άρχισαν να ορθώνουν -και καλά- ανάστημα κατά των Γερμανών. Σου λένε, μέσα σ' όλα να συμφωνηθεί και αυτό γιατί μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Έλα όμως που ο μεσιέ Ντομινίκ ξέρει ότι η ευρωζώνη δύσκολα θα πει το ναι -από τώρα τουλάχιστον. Έτσι μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και την ευρωζώνη θα διαλύσει και το ΔΝΤ θα έρθει ως από μηχανής θεός να σώσει ό,τι απέμεινε από την Ελλαδάρα.

Στις δημοτικές θα ψηφίσω Ντομινίκ, που φαίνεται πως δεν έρχεται στην Ελλάδα για πικ-νικ.

1 σχόλιο:

  1. Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω
    e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

    Viber: +44 7441 394017

    ΑπάντησηΔιαγραφή