Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Δεν είναι πολίτες. Αυτοί είναι κομμουνιστές, δεν είναι πολίτες"

"Δεν είναι πολίτες. Αυτοί είναι κομμουνιστές, δεν είναι πολίτες". Αυτόν όρκισε σήμερα υπουργό ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.

...

"Τα χρόνια που ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς πρωθυπουργός ήταν από τα καλύτερα χρόνια της Ελλάδας"

Την 28η Οκτωβρίου, επέτειο έναρξης του αντιφασιστικού αγώνα του Ελληνικού λαού και της υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης την "τίμησε" επισκεπτόμενος το σπίτι του φασίστα δικτάτορα Μεταξά. Αυτόν τον φασίστα επέλεξε ο πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής διεθνούς και παγκόσμιος διανοητής ΓΑΠ ως συνέταιρο για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Τους βουλευτές του κόμματος αυτού του φασίστα όρκισε σήμερα υπουργούς ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.

...


Υπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας του Εθνικού Σωτήρα Λουκά Παπαδήμου είναι ο Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης ανέκαθεν είχε μια αγάπη στις υποδομές και γι’ αυτό κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας με τσεκούρι. Ας μην σπεύσουν οι κακοπροαίρετοι να τον κρίνουν για τις νεανικές του τρέλες – ποιος από εμάς δεν κυκλοφορούσε στα νιάτα του με τσεκούρι στην Ακαδημίας για να ανοίγει κεφάλια; (πιτσιρίκος)

Αυτόν τον φασίστα επέλεξε ο πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής διεθνούς και παγκόσμιος διανοητής ΓΑΠ ως συνέταιρο για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Τους βουλευτές του κόμματος αυτού του φασίστα όρκισε σήμερα υπουργούς ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.




1 σχόλιο:

  1. Και να φανταστείς ότι την πανηγυρίζουμε κιόλας αυτή την κυβέρνηση, την ονομάσαμε και Εθνικής Σωτηρίας... Θα σώσει την χώρα η συμπαιγνία των φασιστών και των νεο-φιλελεύθερων σοσιαλ-ληστών με ηγέτη τον τραπεζίτη που ευθύνεται για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, συνεχίζοντας ενωμένη το έργο του Γιωργάκη!!!

    Σου το έκλεψα:

    http://ep-anastasi.blogspot.com/2011/11/blog-post_9006.html

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή