Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Δεν ξεχνάμε!

από AntistaChef

7 σχόλια:

 1. Οχι! ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Με τίποτα! Είναι θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα χειρότερα έρχονται, τα καλλίτερα πέρασαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_1088.html


  Με «στρατιωτικό νόμο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση να ανακόψει το ογκούμενο κύμα κοινωνικής οργής και αγανάκτησης που εκδηλώνεται για τα πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά μέτρα λιτότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ Υ.Α.Τ. ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 'ΑΚΡΑΡΙΣΤΕΡΑ', ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΤΑ 'ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ' ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ - ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ - ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΠΑΛΙΑ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΤΡΙΒΟΥΛΙΔΙΑ' ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ... 'ΚΥΡΙΟΥ' ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΚΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ; 'ΟΧΙ' ΒΕΒΑΙΑ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ 'ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ' ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 'ΔΗΘΕΝ' ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ 'ΨΕΜΑΤΑ' ΚΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..., ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν είσαι μπάτσος βρε ανώνυμε, να καταλάβω την γελοιότητα του κειμένου σου, την αγέλη σου υπερασπίζεσαι. Αν όμως δεν είσαι και γράφεις αυτά κάτω από μια τέτοια ανάρτηση, θες ψυχίατρο ρε φίλε. ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή