Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ζωντανή μετάδοση από ΕΡΤ, ΕΤ3, ΕΡΑ, ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΖΟΥΓΚΛΑ


ΒΟΥΛΗ

ERTOPEN
ΕΡΤ

μέσω EBU





ΕΡΑ - Αναμετάδοση από το ThePressProject.gr
ET3 - Αναμετάδοση από το ThePressProject.gr
ET3 δείτε & ert3live



ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ


ΖΟΥΓΚΛΑ



23 σχόλια:

  1. entaksi kseroume p phgan ta lefta p edine olos o ellinikos laos gia ert.....stous mis8ous sas....exei vromisi auto to kratos alloi douleuoun gia 10 xiliarika k alloi gia 60 to 5 mhno ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσος Μαργαρίτης12 Ιουνίου 2013 στις 12:10 μ.μ.

    Και αύριο ή και τώρα, βρε ΑΓΕΛΑΙΕ ΠΑΠΑΡΑ, να ζητήσεις ή να συνηγορήσεις και στο κλείσιμο νοσοκομείων εφ' όσον δεν τα χρησιμοποιείς ή επειδή οι γιατροί παίρνουν φακελάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να μην αναπαράγουμε αμάσητη την προπαγάνδα της διαπλοκής...
    Για τους όποιους κομματικούς αργόμισθους φταίνε οι συμμορίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Οι μισθοί των εργαζομένων στην ΕΡΤ είναι εναρμονισμένοι με το εννιαίο μισθολόγιο, π.χ. με 25ετία παίρνεις 1200 ευρώ.
    Αν μιλάμε για κάποια διορισμένα από τις κυβερνήσεις στελέχη, ή μεγαλοπαπαγάλους που ασκούν και ασκούσαν κυβερνητική προπαγάνδα, ή λαμόγια του δικομματισμού με τις πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές στις οποίες το προσωπικό της ΕΤ πεταγόταν στην απέξω, για αυτή τη διασπάθηση του δημοσίου χρήματος δεν φέρουν ευθύνη οι εργαζόμενοι που εδώ και χρόνια ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ και οι συμμορίες κάνανε πως δεν καταλαβαίνανε (μεταξύ των "κινέζων" και ο Καθίκογλου), για το πλιάτσικο λοιπόν την ευθύνη είχαν και έχουν οι κυβερνήσεις της πασοκικής και της δεξιάς συμμορίας.

    Η ΕΡΤ δεν είναι οι 20 κυβερνητικοί παπαγάλοι που κάνανε την προπαγάνδα και απέκρυπταν την αλήθεια. Η ΕΡΤ είναι βασικός φορέας πολιτισμού και πυλώνας της δημοκρατίας, δίαυλος επικοινωνίας όλων όσων μοιραζόμαστε αυτή τη γλώσσα όπου κι αν κατοικούμε. Και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται, ως τέτοια απειλή πρέπει να αντιμετωπίζεται το κλείσιμό της. Απειλή για τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό αυτής της χώρας. Ο κοινωνικός αυτοματισμός, ο κοινωνικός κανιβαλισμός και η ταξική αχρωματοψία τους μόνους που εξυπηρετούν είναι τις συμμορίες που λυμαίνονται αυτή τη χώρα και την οδήγησαν στον γκρεμό.

    Εξάλλου, αν θες να διορθώσεις έναν κερδοφόρο φορέα, - και η ΕΡΤ έφερνε έσοδα πάνω από 300 εκατομμύρια ετησίως πια- κάνεις αναδιάρθρωση, δεν τον κλείνεις για να κάνεις δωράκι στους τηλεβόθρους της διαπλοκής διαφημιστική πίττα και πρόγραμμα τσαμπέ, πρ'ογραμμα που ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει από την τσέπη του.

    Όσο για όποιον τον πειράζει να πληρώνει την ΕΡΤ ενώ δεν πληρώνει τα ιδιωτικά...

    Από το 89 κατέχουν δημόσια συχνότητα για την οποία θα έπρεπε να πληρώνουν και δεν έχουν δώσει ένα ευρώ. Μάντεψε ποιος τα πληρώνει αυτά που δεν πληρώνει η συμμορία της διαπλοκής. Σωστά μάντεψες. εσύ, εγώ κι ο διπλανός μας.

    Τα κανάλια των νταβατζήδων 24 χρόνια τώρα παίρνουν και αναμεταδίδουν εικόνες από την ΕΤ χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ ΠΟΤΕ. Μάντεψε ποιος τα πληρώνει αυτά που δεν πληρώνουν οι νταβατζήδες. Σωστά μάντεψες. εσύ, εγώ κι ο διπλανός μας.

    Πριν τρία χρόνια η τρόικα προϋπολόγισε 300 εκατομμύρια ευρώ από τα νοίκια των δημόσιων συχνοτήτων. Δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ καθώς οι υπηρέτες της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ ΝΔ αναβάλανε την είσπραξη για μετά το 2014. Μάντεψε ποιος τα πληρώνει αυτά που δεν πληρώνει η συμμορία της διαπλοκής. Σωστά μάντεψες. εσύ, εγώ κι ο διπλανός μας.

    Οι εθνικοί νταβατζ'ηδες έχοντας όλα τα ΜΜΕ στα χέρια τους εκβιάζουν και παίρνουν υπερκοστολογημένα δημόσια έργα. Μάντεψε ποιος πληρώνει τον κούκο αηδόνι. Σωστά μάντεψες. εσύ, εγώ κι ο διπλανός μας.

    Επιμένεις να πιστεύεις νεοέλληνα λωτοφάγε πως δεν πληρώνεις τους νταβατζήδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή