Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΝΕΤ είναι ιδιοκτησίας Έλλης Στάη;

Η ΝΕΤ είναι ιδιοκτησίας Έλλης Στάη; 

Ρωτάω γιατί μπερδεύτηκα χθες καθώς ζήτησε από τον πρόεδρο ενός κόμματος, τον Τσίπρα, να την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ για την πρόσκληση (!!!) και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ να την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ που τον έβγαλε στον αέρα (!!!). 

Κάποιος να την ενημερώσει πως κάνει την "δημοσιογράφο" στη δημόσια τηλεόραση κι όχι σε κάποιο μαγαζάκι της...

Επιπλέον: 
  •  -  Ο Τσίπρας της είπε ξανά και ξανά πως θέλει να μιλήσει για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και τα νέα μέτρα και όχι μόνο για τους Αγίους Αναργύρους και το Λοβέρδο. Με απαξιωτικό στυλάκι και γελάκι η "μαντάμ των ειδήσεων που δεν επέστρεψαν" τον διαβεβαίωσε πως θα έχει όλο τον χρόνο να το κάνει μόλις τελειώσουν με την αποστολή της.... εεε συγγνώμη με αυτό που θεωρούσε εκείνη θέμα δηλαδή το κράξιμο Λοβέρδου και την νέα στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ (η Στάη βέβαια αλλιώς τα έλεγε...). Και με το που εξάντλησε το θέμα ρωτώντας ξανά και ξανά τα χιλιοειπωμένα της Πασοκικής προπαγάνδας χαιρέτησε τον Τσίπρα γιατί τέλειωσε ο χρόνος της σύνδεσής μας !!!
  • - Κι αν με τον πρόεδρο του ΣΥΝ και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας ακόμα σε διατεταγμένη υπηρεσία παπαγάλος, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη  ήταν χυδαία ξεφτιλίζοντας κάθε όριο δεοντολογίας. Από που να το πιάσεις... Ο Γ. Μιχελάκης τηλεφώνησε για να παρέμβει και να διαμαρτυρηθεί για την -συνηθισμένη βέβαια- στάση της ΝΕΤ που επί 23 λεπτά έδειχνε όλη την Πασοκική προπαγάνδα και μετά αφιέρωσε κάτι δευτερόλεπτα στις αντιδράσεις των άλλων κομμάτων της Βουλής. (φάουλ 1) Κράτησαν λοιπόν τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αναμονή επί ώρα (φάουλ 2) και η "μαντάμ των ειδήσεων που δεν επέστρεψαν" του έδωσε τον λόγο... πότε λέτε; Την ώρα που είχε δώσει τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα που απαντούσε στην Μιλένα Αποστολάκη! (φάουλ3). Μετά το χάσιμο χρόνου στις απαραίτητες διευκρινίσεις πως και γιατί βγήκε να μιλήσει την ώρα που μίλαγε ο Τζαβάρας, άρχισε ο Γ. Μιχελάκης να καταγγέλει την εξωφρενική κατανομή χρόνου στα κόμματα. Με ύφος απίστευτα προκλητικό η "μαντάμ των ειδήσεων που δεν επέστρεψαν" τον διέκοψε λέγοντας εμφανέστατα ψέματα (για όποιον είδε το δελτίο) πως είχαν τον Αντώνη Σαμαρά "3 ολόκληρα λεπτά" (φάουλ 4) [λες κι η αναλογία 25-3 είναι κάτι που είναι δημοσιογραφικά δεοντολογικό και δημοκρατικά σωστό για ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την μαντάμ] Ο. κ. Μιχελάκης επέμενε (και σωστά) και τότε η κυρία Έλλη Στάη έγινε ΧΥΔΑΙΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. (τα φάουλ πέφτανε απανωτά από εδώ και κάτω). Ξεχνώντας ότι δεν μιλάει σε κανέναν υποτακτικό ή φίλο της αλλά στον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρχισε να του συμπεριφέρεται απαξιωτικά λέγοντάς του πως τον είχε στο αυτί της τόσα χρόνια (!) (προφανώς σε κάποιο από τα ιδιωτικοκάναλα που δούλευαν) και ξέρει πως δουλεύει το πράγμα (!), και πως όταν τους πέρνανε από τα κόμματα αυτός της έλεγε να τα αγνοεί κι εκείνη τα αγνοούσε (!) και στο τέλος με εκείνο το χυδαίο ειρωνικό και γεμάτο τουπέ στραβοχαμόγελό της τον απείλησε (!) με το υπονούμενο ε δεν χρειάζεται να πούμε όλα τώρα στον αέρα (!) και ξανά δεν χρειάζεται λέω να τα βγάλουμε όλα στον αέρα (!) Κι έτσι, βγάζοντας άπλυτα της επαγγελματικής παρασιτικής φάρας της, καθάρισε η μαντάμ με την πολιτική διαμαρτυρία!


Αυτά κύριοι της ΝΕΤ και "μαντάμ των ειδήσεων που δεν επέστρεψαν" είναι  δημοσιογραφία αντάξια της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης ή παράσταση χυδαιότητας, αμετροέπειας, καταπάτηση κάθε δεοντολογίας, αντιδημοκρατική και αισχρή συμπεριφορά ιδιωτικού μπουρδελοκάναλου απέναντι σε αρχηγό και εκπρόσωπο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ;

8 σχόλια:

  1. Καλημερα, δεν εχω αποψη περι ΤΣΙΠΡΑ καθως ειχα φυγει , ως προς τον Αρχοντα Πρωτοψαλτη της Ν.Δ μαλλον τον ξεμπροστιασε........ετσι μαθαινουμε και μεις τα οσα γνωριζουμε αλλα αδυνατουμε να τα αποδειξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασούλα, θα μπορούσα ευχαρίστως να συμφωνήσω μαζί σου να η κυρία Στάη τα έλεγε αυτά ασκώντας κριτική και αυτοκριτική για τον βίο και πολιτεία των τηλεαστέρων και των καναλιών της μαζικής λοβοτομής και παραπληροφόρησης.

    Όμως, εδώ η κυρία Στάη χρησιμοποίησε τις επαγγελματικές της εμπειρίες στα μπουρδελοκάναλα για να απαξιώσει - σκεπάσει την διαμαρτυρία του εκπροσώπου ενός κόμματος απέναντι στην καταπάτηση της δεοντολογίας από το δελτίο ειδήσεων της -ξαναθυμίζω- ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης.

    Δεν θέλω να εκχυδαΐσω ακόμα περισσότερο τη στάση της αλλά ως που φτάνουν οι "προσωπικές" αποκαλύψεις της κυρίας Στάη για να καλύψει την αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά κατανομή του χρόνου στο δελτίο της;

    Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτό. Δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το "στο δελτίο της" το λέω ειρωνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω κατ' αρχην που αντιλαμβανεσαι πως δεν υποστηριζω την 'κυρια' που επι πλεον μου ειναι ιδαιτερα 'ενολητικη' sic.
    Απεριφραστα συμφωνω μαζι σου!!!!!!
    Το προβλημα του σφετερισμου της ''ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ'' χρονια τωρα δυστυχως το εχουμε αποδεχθει..............οπως και πολλα αλλα....δεν θα παψω να υποστηριζω πως η ευθυνη μας ως πολιτων ειναι τεραστια για τα οσα εκτρωματα εχουμε κοσμουν τον βιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωστή η κυρία Στάη από το παρελθόν... διέλαθε της προσοχής μου το συγκεκριμένο που αναφέρεις... μπράβο για την δουλειά που κάνεις... σε παρακολουθώ καιρό τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ!

    Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι ο πρώτος που είχες σχολιάσει κάτι στο blog! Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, ένα κείμενο που είχα γράψει περί θρησκείας, οικολογίας με αφορμή το Πάσχα :) http://rigasili.blogspot.com/2010/04/blog-post_7040.html

    Στο λέω γιατί τότε δεν ήξερα πως να εμφανίζονται τα σχόλια κι έτσι το δικό σου είχε μείνει επί μέρες αθέατο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς που η θεαματικότητα του δελτίου της νετ και της "μαντάμ των ειδήσεων που δεν επέστρεψαν" πάει ακάθεκτη για κάτω από 3%.
    τουλάχιστον σιχαμένα και εξοργιστικά όσα περιγράψατε-δεν τα είδα, ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πολιτικοί λούζονται αυτά που εξέθρεφαν τόσον καιρό: δημοσιογράφους-τσογλάνια, που νομίζουν ότι κρατάνε τους πάντες στη χούφτα τους!
    Δεν λυπάμαι καθόλου τον Μιχελάκη. Όπως έστρωσαν, να κοιμηθούν. Ας μην ξεχνάμε τον Παναγόπουλο που μας είχαν κατσικώσει τόσα χρόνια!
    Απλώς λυπάμαι που δεν είναι πια η Χούκλη και ο Προκόπης Δούκας, που είναι αξιοπρεπείς και συμπαθέστατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή