Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τι είναι αριστερά κατά τον σκυλοπνίχτη υπουργό των ροπαλοφόρων κεφαλοθραυστών;

Χθες, ο πολιτευτάκος υπουργός των ροπαλοφόρων κεφαλοθραυστών απείλησε πως δεν θα ξαναπεί αριστερά την αριστερά γιατί δεν είναι η αριστερά που του αρέσει!!! Αλλά τι να περιμένεις από αυτόν; Ποια αξιοπρέπεια να περιμένεις από τον άνθρωπο που ως υπουργός Ναυτιλίας "ξανάπνιξε" τους δεκάδες πνιγμένους του "Σαμίνα"; 

Ο εφοπλιστής αυτοκτόνησε από τύψεις, ο ανάλγητος ΥΕΝ μας διδάσκει τώρα τι είναι αριστερά!
- Γράφει πάντως ιστορία το ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ και βαθύς γνώστης της αριστεράς Χρήστος Παπουτσής. Επί ημερών του για πρώτη φορά αστυνομικοί θα υποβάλουν μήνυση την Τετάρτη κατά... της ηγεσίας τους και κατά παντός υπευθύνου που "αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι με την στοχοποίηση ανθρώπων καλύπτουν τη δική τους παντελή ανεπάρκεια!"  


χαμογελούσε, ναι, γιατί να σκοτιστεί.

Θυμάσαι που βαλάντωνες εκεί στην εξορία
(καλά, αυτό δεν κολλάει αλλά τέλος πάντων)
και διάβαζες και Ρίτσο και αρχαία τραγωδία;
Τώρα κοκορεύεσαι επάνω στον εξώστη
και μιλάς στο πόπολο σαν τον ναυαγοσώστη.

Στη φοιτητριούλα που σ' έχει ερωτευτεί
θα σε καταγγείλω πονηρέ πολιτευτή.
Τζάμπα χαραμίζει θα πάω να της πω
το νεανικό της και αγνό ενθουσιασμό.

Εκείνο που υψώνεται και σε εκμηδενίζει
είναι της καρδούλας μου το φως που ξεχειλίζει
και ό,τι σε γλιτώνει και σου δίνει την αιτία
είναι που χρειάζεται και η γραφειοκρατία.

άλα πολιτευτάκια 



Έβαλα τον "Πολιτευτή" του Διονύση Σαββόπουλου με τον Θ. Λίζο (απ' την τηλεοπτική σειρά του Κώστα Φέρρη "Ονείρου Ελλάς") για να διαφέρει και η φωνή στα παραπάνω και στα παρακάτω:
(- Τι δεν πήγε καλά κύριε Σαββόπουλε;)

- Τι να σας πω. Νομίζω δωροδοκηθήκαμε από τον πολιτικό κόσμο για να τους ψηφίζουμε. Αυτό γινόταν με δανεικά όμως δεν υπήρχαν τα λεφτά και κάποια στιγμή τελειώσαν και τα δανεικά και τώρα είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση(...)Μια φορά κι έναν καιρό τα κάναμε θάλασσα και τώρα πρέπει να συμμαζευτούμε! (Διονύσης Σαββόπουλος webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=njynh_ql_e%2F_z_q%3D ) 



* Με τόσες καταδίκες που έχει καταφέρει να αποσπάσει το ΠΑΣΟΚ από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για το γιαούρτωμα, προφανώς το τραγούδι αυτό εμπίπτει πια στα απαγορευμένα και για την αριστερά :) Σε λίγο θα μπορούμε να το ακούμε μόνο από την Deutche Welle με κατεβασμένα στόρια και φυλώντας τσίλιες μην μας ακούσει κανένας της ΔΗΜΑΡ και μας καταγγείλει για οπαδούς του νόμου του Λυντς

1 σχόλιο: