Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εκ του Φρουραρχείου:

Μετά την σωτηρία της πατρίδος με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, η κυβέρνηση προέβη εις εκστρατεία αληθείας και διαφωτίσεως των ιθαγενών. Έτσι μάθαμε ότι η αστυνομία απέτρεψε σχέδιο ανατροπής της δημοκρατίας εξαφανίζοντας την για λίγες ώρες ώστε οι επίδοξοι πραξικοπηματίες της πλατείας Συντάγματος να μην μπορούν να τη βρουν.



Μάθαμε επίσης ότι η γνωστή επιθεώρηση που έσπασε ταμεία όλο το χειμώνα στα κανάλια με τον τίτλο “Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ” θα συνεχίσει να παίζεται και το καλοκαίρι. Τη θέση του Θεοδώρου στον πρώτο ρόλο θα αναλάβει ο Απόστολος Κακλαμάνης, όσο ο πρώτος θα λείπει διακοπές. Όταν φύγει και ο Απόστολος θα βρεθεί άλλος. Το σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να φταίει καθώς κάθε σωστό παραμύθι χρειάζεται οπωσδήποτε και δράκο για να πουλήσει.


κείμενο και μοντάζ του AntistaChef


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


Επειδή στην γνωστή επιθεώρηση ξαφνικά πρωταγωνιστεί το τελευταίο 48ωρο ένας που η οικογένεια ονόμασε γραμματέα, ας δούμε ένα λαμπρό δείγμα της πολιτικής σκέψης του "γραμματέα" του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη: (αντιγράφω από το χθεσινό "Έθνος"): 

"Και σήμερα, οι ίδιες καιροσκοπικές δυνάμεις, του άκρατου νέο-φιλελευθερισμού, προσπαθούν να πλήξουν τη χώρα μας, με αθέμιτα μέσα και κερδοσκοπικά παιχνίδια. (σ.Ρήγα: φαντάζομαι δεν εννοεί το ΠΑΣΟΚ)  Και σήμερα, βιώνουμε ένα ανελέητο παιχνίδι εντυπώσεων και στιγματισμού. 

Όμως, και πάλι θα βρουν μπροστά τους έναν Παπανδρέου, το γιο τού Ανδρέα, τον Γιώργο Παπανδρέου και θα καταλάβουν πως μπροστά στην πολιτική δύναμη και στην καθαρότητα αυτού του ονόματος, είναι μικροί, λίγοι και ασήμαντοι. Θα καταλάβουν πως η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν αφορίζεται πολιτικά"

Τα παραπάνω, περί πολιτικής δύναμης και καθαρότητας ενός ονόματος, δεν τα λέει η παραδουλεύτρα της οικογένειας, ή ο αυλικός ενός ηγεμόνα, ή ένας άθλιος ρατσιστής που πιστεύει στην ανωτερότητα κάποιου DNA.... Ο γραμματέας κόμματος τα λέει, ο γραμματέας "σοσιαλιστικού" "κόμματος" τα λέει, ο κύριος Καρχιμάκης τα λέει... 

Οι παραπάνω θλιβεροί πρωταγωνιστές και τα δουλικά τους στα ΜΜΕ δίνουν τα ρέστα τους για να ξεχάσουμε Τι ψήφισαν  και το Όργιο Βίας που εξαπέλυσαν κατά Ελλήνων πολιτών. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου