Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ σε νέες περιπέτειες

(πηγή)

Ο κ. Aνδρέας E. Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Tύπου της Δημοκρατικής Aριστεράς, με άρθρο του στη Ημερησία αφού εξαφανίζει από την λίστα των υπευθύνων για την σημερινή κατάσταση τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ [δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε αυτές(!!!) ενώ αναφερόμενος σε ΜΙΑ μόνο πρόταση στην σημερινή λέει: "Oι παλινωδίες (δηλαδή την θέλει πιο αποφασιστική!!!), οι άδικες (sic!) και αντικοινωνικές (sic!) επιλογές της κυβέρνησης, η αποτυχία του Mνημονίου (σοκ!!!), σε συνδυασμό με τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα"... Προσέξατε; "οι επιλογές της κυβέρνησης", "σε συνδυασμό με τις δυσκολίες" κ.λπ. ως κάτι ξέχωρο το ένα από το άλλο!!!] καταλήγει: 
"Tο χαλί προς την εξουσία στον πρόεδρο της NΔ φαίνεται πως στρώνει και ένα κομμάτι της Aριστεράς. Διάφοροι αφελείς (ή μήπως κουτοπόνηροι;) παίζουν το χαρτί του κ. Σαμαρά, διότι έτσι πιστεύουν ότι θα έχουν μικροκομματικά οφέλη. Σηκώνουν την μπάλα στο φιλέ για να καρφώνει τελικά ο αρχηγός της NΔ, όπως φάνηκε στην τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Xρησιμοποιούν από κοινού ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων της επιρροής τους για τη δημιουργία στιγμιαίων εντυπώσεων. Συνδικαλιστές της NΔ και κάποιων δυνάμεων της Aριστεράς συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις με ακραίες μορφές δράσης, όπως παλαιότερα η κατάληψη του υπουργείου Yγείας και σήμερα τα μπλόκα των ιδιοκτητών ταξί.

H στάση αυτή έχει βέβαια «αντισταθμιστικά οφέλη», με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το συγχωροχάρτι στο ΣYPIZA από το δεξί χέρι του αρχηγού (βλ. Xρύσανθος Λαζαρίδης) για τις αμφίσημες τοποθετήσεις του στις βιαιότητες κατά πολιτικών προσώπων. Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι η NΔ είχε επιτεθεί στο ΣYPIZA το Δεκέμβρη του 2008 για τις σχέσεις του με τους κουκουλοφόρους.

Σήμερα, αντιθέτως, μοιράζει συγχωροχάρτια... Aς αντιληφθούν ότι τις τακτικές αυτές τις αντιλαμβάνεται η κοινωνία. Έχουν κοντά ποδάρια και το κυριότερο καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον της χώρας. Δυστυχώς δεν διδάχτηκαν από τη θητεία Kαραμανλή. Φαίνεται ότι θέλουν να γευτούν και την παρέα από το Δίκτυο 21!"

Kαμαρώστε τον!  

5 σχόλια:

  1. τον καμαρώναμε τόσα χρόνια σαν "ιστορικό" συντάκτη και παπαρολόγο στην Αυγή. και σαν παρουσιαστή του μεσημεριανού δελτίου στο κόκκινο (από όπου -ειρησθω εν παρόδω- δεν έχει βγει ακόμα το όνομά του από το σάιτ).θα μου πεις, αυτόν μόνο καμαρώναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιστορικό συντάκτη; Χαχαχαχαχα... Ε, όχι και ιστορικός συντάκτης! Μήπως την μπερδεύσεις με παλιότερο Παπαδόπουλο που ήταν στην Αυγή? Αυτός είναι μικρός στην ηλικία. Κάποιοι τους καμαρώνανε κι αυτόν και τον Κάρη, και τον Γουσέτη και την Παπαδάκη αλλά για κάποιους άλλους ήταν η αιτία που σταμάτησαν να διαβάζουν την Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι δεν τον μπερδεύω: τον λέω ιστορικό συντάκτη γιατί όταν έγραφε για τον Κύρκο (ιδίως τότε με το δείπνο στην αίγλη) τον έλεγε πάντα ιστορικό ηγέτη. όταν έγραφε για τον Κουβέλη έλεγε πάντα "το ιστορικό στέλεχος" της αριστεράς.
    ¨Οσο για τον Γουσέτη, θα θυμάσαι ένα εξαιρετικό χ.... που του είχε ρίξει η Μπέττυ Βακαλοπούλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όχι-άλλο-κάρβουνο!"2 Αυγούστου 2011 στις 1:25 π.μ.

    Είναι ενδιαφέρον πάντως, πώς κι αυτό το σπάνιο άνθος βλάστησε και μπουμπούκιασε στην "Αυγή". Ήταν τόση η δεξιά ασυναρτησία που καλλιέργησαν οι κουβελο-μαρίες στην ιστορική εφημερίδα, ώστε εκτός από τους παλαίμαχους του είδους αναδεικνύονταν και τα πουλέν. Η πλάκα είναι που οι σοβαροφανείς κοτσάνες και οι αλαζονικές κοινοτοπίες αυτού του τύπου και άλλων παρόμοιων παρουσιάζονταν επί χρόνια ως "δημοσιογραφικό ήθος της ανανεωτικής αριστεράς" (μπουχα-χα-χα-χα-χα-χα!!!). Άντε βρε, καλή καριέρα και μακριά από μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχεχεχεχε πολύ γέλιο η σελίδα! Η φωτογραφία, τα γραφόμενα του Παπαδόπουλου (που γενούν θυμό αλλά και πολύ γέλιο), ο Κουβελοαλλεργικός (θεϊκό ψευδώνυμο!!!!), οι κουβελομαρίες (!!!!) του 'όχι άλλο κάρβουνο', ελάφρυναν το θέμα, αλλά έτσι πρέπει. Απαξίωση. Κι όπως λέει κι ο από πάνω "Άντε βρε, καλή καριέρα και μακριά από μας!" Και σύντομα στο μέγα ή στο σκάι.

    Ανώνυμε 1 Αυγούστου 2011 4:59 μ.μ έχεις κανένα λινκ με το χέσιμο της Βακαλοπούλου στον Γουσέτη; Πολύ θα ήθελα να το διαβάσω τώρα που ο τύπος έχει ξεσαλώσει εντελώς στην Καθημερινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή