Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ξεβράκωμα πράσινων γκεμπελίσκων...


από



Συμπαθάτε με για τις παρακάτω αναφορές σε παλαιότερα γραπτά μου αλλά... 


"Για παράδειγμα, αποτέλεσμα των συνθηκών ήταν η χθεσινή αντιπολιτική διάθεση των πρώην μακάριων, που εξαγριώνονται τώρα που τους αφαιρούν τα ψίχουλα που τους ταΐζανε στο πάτωμα, για να ανέχονται/στηρίζουν το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν επάνω στα τραπέζια (το που μπορεί να φτάσει η αγριότητα του ανασφαλή μικροαστού το έχει περιγράψει θαυμάσια ο Γαβράς στο "Τσεκούρι").
 
Είδα απίθανους τύπους-τύπισσες, "κυρίους και κυρίες", χθες να φωνάζουν επικίνδυνα - απολίτικα συνθήματα. Αυτή η κατά πάντων αγανάκτηση του -γαλουχημένου από τον καθοδηγούμενο, απολίτιστο και αντιαισθητικό "αυριανισμό"- μικροαστού ("που συνηθίζει στη κάθε τη βρωμιά, αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά"), ναι, αυτή είναι σημείο και αποτέλεσμα των καιρών. Και είναι  βέβαιο πως θα διογκωθεί"

"Άκουσα χθες τον κ. Πεταλωτή στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ να ζητάει από τον Τσίπρα και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει... προκαταβολικά τα επεισόδια κατά κυβερνητικών στελεχών που ΘΑ γίνουν στις 25 Μαρτίου. Άκουσα και τον χυδαίο Πάγκαλο να ζητάει την καταδίκη του φασιστικού συνθήματος περί καψίματος της Βουλής!

 
ΡΕ ΖΩΑ! Οι δικοί σας τα φωνάζουν αυτά! Εμείς αλλιώς μάθαμε, αλλιώς γαλουχηθήκαμε, αλλιώς παλεύουμε. Από που κι ως που χρεώνετε στην αριστερά τις δικές σας πρακτικές; 

Εσείς όλοι οι ΠαγκαλοΓΑΠηδες, ΠαπουτσοΠεταλωτήδες, ΔιαμαντοπουλοΛοβέρδοι και το κακό συναπάντημα κτίσατε καριέρες με εργαλείο τον χυδαίο φασισμό του αυριανισμού. Στην αγριότητά του εκπαιδεύσατε τους ψηφοφόρους σας, ο μέγας ηγέτης σας ύψωσε την πατσαβούρα του Κουρή ως λάβαρο στη Βουλή. Τώρα που τον λούζεστε θα τον χρεώσετε και αυτόν σε εμάς;"


- Δυστυχώς οι αντιπολιτικές εκδηλώσεις -και επικίνδυνες για μένα καθώς μέσα από το θολό γιουχάισμα εύκολα μπορεί να ξεπροβάλει το χέρι του προβοκάτορα- θα συνεχιστούν όσο και να τις καταδικάζουν και τις αντιπαλεύουν τα κόμματα της αριστεράς. Όσοι εκπαίδευσαν τους πολίτες στην ανομία και στη "πολιτική" χυδαιότητα, όσοι έσβησαν την έννοια του πολίτη και την αντικατέστησαν με την έννοια του πελάτη-ψηφοφόρου αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί που τώρα οι στρατιές των απελπισμένων αντιδρούν στρεβλά. Και αυτοί δεν είναι στην Αριστερά. Αναζητήστε τους στους θιασώτες της Αυριανής και της τηλελοβοτομής των τηλεπαπαγάλων που όψιμα ανακαλύπτουν τον γκρεμό για λόγους τηλεθέασης και οδηγούν τον κόσμο σε αποπολιτικοποιημένες αντιδράσεις.

Και το "ΡΕ ΖΩΑ" που έγραψα παλιότερα, έχει σήμερα ως παραλήπτες όχι μόνο τους θλιβερούς πασόκους αλλά και όσους υιοθετούν την γκεμπελίστικη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ παρότι έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά ψευδής. Και -δυστυχώς- μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι αριστεροί καλοθελητές που στο όνομα του να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν ίσες αποστάσεις ή υιοθετούν τα ψεύδη της συμμορίας και ξεχνούν πως πρώτο θύμα της πασοκικής ανθρωποφαγίας ήταν η αριστερά...   

Και τι ειρωνία... Η νέα ηχηρή σφαλιάρα διάψευσης έρχεται μέσα από τα κανάλια του Κουρή (την αποκάλυψη της απάτης και της Μερεντίτη έπαιξε χθες και το ΑΛΤΕΡ)! Κάνει πλάκες η ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου