Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ τα ΜΑΤ"

Κατέβασε τη γραμμή την Πέμπτη το τρίο βαμπίρ του ΜΕΓΑ και ανέλαβε την...  ανάλυσή της ο δημοσιογράφος Υπηρεσίας χθες με "πληροφορίες από την ΕΥΠ". Για όλα φταίει το ότι έμεινε ο σταθμός του Μετρό ανοιχτός, ανέκραξαν οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ και "οι πηγές τους". Κι από κοντά ο θλιβερός Λοβέρδος να σκίζει τα Ξανθοπούλια ιμάτιά του πως τίποτα δεν έγινε και δεν υπήρχαν τραυματίες στο Μετρό, κι ο Κοκαλάκης (της ΕΛΑΣ) να αρνείται ότι έριξαν χημικά μέσα στο Μετρό διαψεύδοντας... χιλιάδες μαρτυρίες που δυστυχώς για αυτόν υποστηρίζονται από φωτογραφίες και βίντεο. 



Οι εργαζόμενοι του Μετρό εχθές έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στην αντιμετώπιση όλων των έκτακτων περιστατικών (εκατοντάδες τραυματίες με ανοιγμένα κεφάλια, αναπνευστικά προβλήματα ευπαθών ομάδων κ.α.). Συγχαρητήρια στην Υπηρεσία Έκτακτων Αναγκών του Μετρό, στον Ερυθρό Σταυρό, στους εθελοντές ιατρούς καθώς και σε όλο το προσωπικό βάρδιας.

Καταγγέλλουμε οποιονδήποτε διακινεί ασύστολα ψεύδη στα ΜΜΕ σχετικά με τις εγκληματικές ενέργειες των Ματ στον υπόγειο σταθμό του Συντάγματος. Η αλήθεια είναι μία και αυταπόδεικτη:

Τα Ματ και η αστυνομία σαν σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες.

Ακόμη και ένστολοι συνάδελφοί μας δέχθηκαν την άγρια επίθεση των Ματ σε ώρα εργασίας. Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της αστυνομίας.

ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ

Οι ένστολοι αλήτες του Παπουτσή ρίχνουν κυνηγούν πολίτες και ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

από

Οι ένστολοι αλήτες του Παπουτσή κυνηγούν πολίτες και ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 

από dailymotion


Οι ένστολοι αλήτες του Παπουτσή ρίχνουν κυνηγούν πολίτες και ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (20:45)

από




Μετά τα παραπάνω είναι κανείς που δεν πιστεύει τον Ξανθόπουλο, εεε συγγνώμη, τον Λοβέρδο και τον Κοκκαλάκη; Ή μήπως έμεινε κανείς να βάζει στο νου του πως σκυλιάσανε που έμεινε ανοιχτός ο σταθμός του Μετρό το τρίο βαμπίρ του ΜΕΓΑ και ο δημοσιογράφος με τις "πληροφορίες από την υπηρεσία" και πως στόχος τους είναι να παραμείνει κλειστός σε επόμενες κινητοποιήσεις; Απαπαπαπα. Κανείς!

Το γιατί το εξηγεί και αυτή η παράγραφος από το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης Συντάγματος (την παραθέτω παρακάτω) To  τρίο βαμπίρ και ο δημοσιογράφος της υπηρεσίας ουδόλως βέβαια ενδιαφέρονται για το πρώτο μέρος. Με εκείνο που βγάζουν αφρούς είναι το δεύτερο:  "Χωρίς τους ανθρώπους του μετρό, θα είχαμε αμέτρητους σοβαρά τραυματίες και πιθανότατα νεκρούς, και σίγουρα θα μετράγαμε πολλές δεκάδες συλλήψεις. Χωρίς το ανοιχτό μετρό θα είχαμε χάσει την Πλατεία Συντάγματος από νωρίς."




(απόσπασμα)
Ευγνωμοσύνη στους εργαζόμενους του Μετρό τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και κάθε συμπαραστάτη στον αγώνα μας.

Κάθε φορά που δίνουμε μια μεγάλη μάχη, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, μέσα μας ότι η αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλο τον αγωνιζόμενο λαό είναι ίσως το πιο σημαντικό και πολύτιμο χαρακτηριστικό του αγώνα μας. 

Γιαυτό και θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους του μετρό και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ, το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ και ζαχαροπλαστείο Παναθήναιο και Τερκενλής και κάθε άλλον που μας συμπαραστάθηκε στο δύσκολο 48ωρο.

Ειδικά οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ έδωσαν μια απίστευτη μάχη στο πλάι μας. Πρώτα απ' όλα πάλεψαν για να μείνει ανοιχτό, το μετρό αντί να απεργήσουν. Έτσι η συγκέντρωση μας μπόρεσε να είναι μεγαλειώδης. Κυρίως όμως πρόσφεραν φιλοξενία και ένα ουσιαστικό άσυλο σε κάθε τραυματισμένο και κυνηγημένο στη πλατεία. Φρόντιζαν τους πάντες και ακόμη έδειξαν και ανοχή σε υπερβολές. Χωρίς τους ανθρώπους του μετρό, θα είχαμε αμέτρητους σοβαρά τραυματίες και πιθανότατα νεκρούς, και σίγουρα θα μετράγαμε πολλές δεκάδες συλλήψεις. Χωρίς το ανοιχτό μετρό θα είχαμε χάσει την Πλατεία Συντάγματος από νωρίς.

Φίλοι εργαζόμενοι του μετρό, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, συμπαραστάτες μας στην πλατεία και τους γύρω δρόμους δεν θα ξεχάσουμε την αγκαλιά που μας προσφέρατε. Είστε κομμάτι αυτού του υπέροχου αγώνα, που μας ενώνει όλο και περισσότερο, ξεγυμνώνει το βάρβαρο καθεστώς που καταρρέει και μας φέρνει κάθε μέρα πιο κοντά στην τελική νίκη.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλημέρα , δίχως περιττά σχόλια
    Για ένα χαμόγελο μονάχα
    δες ..

    http://oladeka.blogspot.com/2011/01/blog-post_8135.html

    και .. αποποιούμαι πάσα ευθύνη συνειρμών.. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα.... θεϊκό!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    Θα αρχίσω να πιστεύω σε λίγο! Του Αγίου Μνημονίου γεννήθηκε ο ΓΑΠ τον άγιο των αρχιδιών έχουν για άγιο οι μπάτσοι... χαχαχαχαχαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γελάω κι εγώ ..
    έτσι, για να μην ξαναπεί κανείς πως όποιος ή ό,τι είναι πίσω από κάθε μας "πραγματικότητα"
    δεν έχει χιούμορ ..

    "Τα πάντα εν σοφία .. " Ρήγα μου ,
    τα πάντα όμως :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή