Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αθήνα Κανθαρή


σκίτσο & κείμενο του Σπύρου Δερβενιώτη 

Αποφασισμένος φέρεται ο Δήμαρχος των “κούλ, σκεπτόμενων ΑθηναίωνΓ. Καμίνης να καθαρίσει το Σύνταγμα από τα κακόγουστα τσαντίρια που έχουν στήσει οι πολίτες της χώρας, προκειμένου να αποδοθεί εκ νέου άσπιλη στους τουρίστες.

Η όλη διαδικασία εντάσσεται στις fast track επενδύσεις που έχουν ως κεντρική φιλοσοφία η Ελλάδα σ’ αυτούς που έχουν τα μπικικίνια, κι όχι στους βρωμοέλληνες που δεν έχουν βρακί στον κώλο τους”. 

Ήδη προωθείται από τον πρωθυπουργό Ευφράδειο Βενιζέλο η νομική φόρμουλα αναθεώρησης του Συντάγματος ως “η Πλατεία που δεν δεν μπορεί να αποτελεί χώρο διαδηλώσεων”. Ή σύνταξη της νομικής φόρμουλας έχει ανατεθεί ήδη σε γνωστό δικηγορικό γραφείο που έχει υπερασπιστεί πολλάκις το δικαίωμα του εκάστοτε ισχυρού απέναντι στα αυθάδη μυρμήγκια. 

Το σχέδιο ενδέχεται να τορπιλίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιέςμαμ Παπανδρέου, του οποίου το επενδυτικό σχέδιο “γή και κώλο και καλή καρδιά” προβλέπει την προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων Ισραηλινών τουριστών, οι οποίοι ευφραίνονται μόνο στη θέα καταυλισμών εξαθλιωμένου και καταπιεσμένου πληθυσμού κάτω από μίζερους φοίνικες και τεθωρακισμένα κοινοβούλια.



.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


- Το σκίτσο του Σπύρου Δερβενιώτη πρέπει να γίνει η νέα διαφημιστική αφίσα του ΕΟΤ στη σειρά "live your myth in Greece". Θα έχει μεγάλο σουξέ στα άλλα "σοσιαλιστικά" καθεστώτα όπως π.χ Ισραήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου