Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

"Φορτηγό" ξεφτιλίζει τα "τανκς του μνημονίου"



Το βιντεάκι το έκανα από ένα από τα χθεσινά δελτία προπαγάνδας των συνεργαζομένων με τις κατοχικές δυνάμεις (ο Mίκης Θεοδωράκης τους είπε έτσι, όχι εγώ...:) )

Ο Λιάρος, με το γνώριμο πρόστυχο κι ειρωνικό υφάκι, χάνει την μπάλα από τις απανωτές σφαλιάρες που τρώει (για την πτώση του τουρισμού, για τον κοινωνικό αυτοματισμό που παράγουν τα ΜΜΕ, για την στάση τους ενάντια σε όλες τις απεργίες, για την τιμή της βενζίνης, για τον ρόλο του ΜΕΓΑ ως τηλεοπτικού μπάτσου κατά απεργών) και εκνευρισμένος παραδέχεται δημοσίως τον ρόλο τους:  
  • "Ο ρόλος μας είναι να βάζουμε τους άλλους που λένε ότι θίγονται να κάνουν ερωτήσεις", 
  • "Εμείς και στην επόμενη απεργία την ίδια στάση θα κρατήσουμε!"
  • "Όταν υπάρξει άλλη απεργία εδώ θα είμαστε και πάλι και θα έχουμε την ίδια στάση, είμαστε με το κοινωνικό σύνολο, μ' αυτούς που υποφέρουν!" (sic!!!)
και κλείνει σε πλήρη σύγχυση με την παραληρηματική ηλιθιότητα: 
  • "Ο ρόλος μας είναι αυτός και θα τον κάνουμε όσο κι αν είστε εσείς αντίθετοι ή όταν αγωνίζονται κάποιοι άλλοι το παρακολουθείτε με ενδιαφέρον είτε με άλλα συναισθήματα"... 
Παρακαλώ, τα παραπάνω να μπουν ως νέο μότο της ΕΣΗΕΑ και της ΜΕΓΑλης "δημοσιογραφίας"...

Το κλου του βίντεο: μετά το παραλήρημα του χυδαίου, πετάγεται και το... Καψή για να φάει το πρώτο -αν δεν κάνω λάθος- κράξιμο σε ζωντανή μετάδοση!  
(Και εις ανώτερα!)


από va8ikokkino

Άλλη μια λαμπρή δημοσιογραφική στιγμή: 

"Όλοι οι πατεράδες κάποια κληρονομιά, ό,τι έχουν το αφήνουν στα παιδιά τους, δεν είναι συζήτηση αυτή", λέει ο Λιάρος αποδεχόμενος δημοσίως την οικογενειοκρατία!!! 

Κι όταν του φωνάζει ο Κλιγκόπουλος "Η κληρονομιά που αφήνουμε εμείς είναι 300 δις χρέος εξαιτίας τους! Αυτούς να επιτάξουνε! Τους κλέφτες! Τα κλεμμένα! Το ΔΝΤ εγώ το έφερα εδώ; Οι κλέφτες δεν το φέρανε; Να επιτάξει τους κλέφτες και να δουλέψω τσάμπα!" ο Λιάρος φοράει το χυδαίο ειρωνικό υφάκι του και το μόνο που βρίσκει να πει είναι πως "πετάτε συνθήματα και δεν κάνετε συζήτηση"...

Ελπίζω μόνο να ισχύουν τα όσα λέει αυτό εδώ το κείμενο:
Για το θέμα της πασοκικής βιασύνης να "απελευθερώσει" τον κλάδο:
Επίσης για την στάση των ΜΜΕ:

2 σχόλια:

  1. Να σαι καλά..
    κατάλαβα για μία ακόμη φορά τι σημαίνει
    "πολιτισμένος διάλογος.."
    όπως ακριβώς τον ζητά ο Λιάρος..
    έτσι..
    στην πολιτισμένη χώρα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή