Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Γερές κόντρες!

Αυτή είναι μάχη! Μάχη μέχρις εσχάτων! Αυτιάς εναντίον Παπαδάκη! Ποιος είναι πιό γελοίος; Ποιός είναι πιό επικίνδυνος; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Το παλεύουν πάντως στα ίσα (για την πρωινή μάχη μιλάω... την βραδυνή την έχει κερδίσει προ πολλού ο Πρετεντέρης). Ο λαϊκισμός κι η ακροδεξιά σε καθημερινή 4ωρη μετάδοση.

Ο Παπαδάκης -λόγω και της καθημερινής ενασχόλησής του με τα σεξουαλικά εγκλήματα- μπορεί να υστερεί λίγο σε διάρκεια κοασμών των ακροδεξιών καλεσμένων του, αλλά πετάει κάτι "ωραία" που με μιάς καλύπτει το χάντικαπ από τον Αυτιά. Όπως αυτή η απίστευτη αθλιότητα που πέταξε την περασμένη Παρασκευή (κι αφού είχε βγάλει για πολλοστή φορά τον χρυσαυγίτη πρόεδρο των... ελλήνων εφέδρων να βρωμίσει με μίσος οθόνες και ψυχές):

"Βλέπεις κάποιον που είναι άλλου χρώματος και φοβάσαι! Αυτό είναι φυσιολογικό, δεν είναι ρατσισμός! Αυτό είναι καθαρός φόβος!"

"Τάκα-τάκα-τάκα-τάκα-τάκα-τάκα-τάααα..." Γειά σου ρε Τέρυ Χρυσέ, υμνωδέ των τηλεκατίνων... Πόσα χρόνια ήταν μπροστά αυτό το παλικάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου