Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Αφιερωμένα εξαιρετικά...

"Την επομένη των ευρωεκλογών το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη πήρε 7,1% και όχι 4,5% που θα έπαιρνε, αν η συμμετοχή ήταν παρόμοια με εκείνη των εθνικών εκλογών.
Την επομένη των ευρωεκλογών ο Καρατζαφέρης αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ ως ο μέγας νικητής, ως ο διορατικός ηγέτης που τους κατατρόπωσε όλους, επειδή είχε το θάρρος, αυτός και μόνο, να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της μετανάστευσης.
Την επομένη των ευρωεκλογών η Ν.Δ. του Καραμανλή υιοθέτησε αύτανδρη την ατζέντα του Καρατζαφέρη, υποσχέθηκε ότι θα απαλλάξει το ιστορικό κέντρο από τα αποβράσματα και έδωσε εντολή να ανοίξουν «στρατόπεδα συγκέντρωσης». Ναι, έτσι ακριβώς τα αποκαλούν οι τηλεστάρ, χωρίς να καίγεται το στόμα τους από την Ιστορία.
Την επομένη των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου μίλησε για «μηδενική ανοχή απέναντι στους λαθρομετανάστες», χαρακτήρισε την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» και ζήτησε να μην ξαναπεράσει τα σύνορα κανένας λαθραίος.
Την επομένη των ευρωεκλογών τα κανάλια σήκωσαν την παντιέρα του κοινωνικού φασισμού, ο Πρετεντέρης και η Τρέμη, ομιλώντας με όρους βιολογικού καθαρισμού, ζητούσαν από τον Μαρκογιαννάκη, που μπροστά τους έμοιαζε σαν εκπρόσωπος του Δικτύου, «να απαλλάξει το κέντρο από αυτούς!».
Την επομένη των ευρωεκλογών οι οθόνες γέμισαν από ανθρώπους με μάτια γεμάτα μίσος για συνανθρώπους τους που έχουν διαφορετικό χρώμα, διαφορετική γλώσσα και διαφορετική θρησκεία, από ανθρώπους που πήγαν και κλείδωσαν την παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα για να μην μπαίνουν μέσα τα μολυσμένα παιδάκια των Ασιατών και των Αφρικανών.
Την επομένη των ευρωεκλογών οι χρυσαυγίτες μπούκαραν στην προαναφερθείσα παιδική χαρά και προπηλάκισαν έναν Έλληνα που βρισκόταν εκεί με το παιδάκι του. Η αστυνομία παρενέβη πάραυτα και συνέλαβε τον Έλληνα και το παιδάκι του, για να τον προστατεύσει από τους χρυσαυγίτες που πετούσαν πέτρες ανενόχλητοι.
Την επομένη των ευρωεκλογών το κέντρο της Αθήνας γέμισε από διμοιρίες των ΜΑΤ που τσουβάλιαζαν αδιακρίτως όποιον είχε μελαψό χρώμα, για να τον ξαποστείλουν από κει που ήρθε. Εκεί όπου ο μελαψός θα βρει βέβαιο θάνατο, είτε από τους βομβαρδισμούς των Αμερικάνων και των συμμάχων τους είτε από την κρεμάλα του καθεστώτος είτε από την πείνα, τη δίψα και τις αρρώστιες.
ΥΓ.: Τα προαναφερθέντα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα σε όσους απείχαν από τις ευρωεκλογές για να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ."

Κείμενο του Γ. Ανανδρανιστάκη στην ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου