Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δολοφονία μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα...

Δολοφονία μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα

από SKAI

Νεκρός βρέθηκε αλλοδαπός σε αυλή σπιτιού στην οδό Αγαθουπόλεως, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θύμα, που είναι Πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε σφαγμένο πριν από λίγη ώρα. Τα αίτια της δολοφονίας ερευνούνται, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί και φρουρείται από την Ασφάλεια.


.-.-.-. 


Και μια σχετική είδηση (;) που βρήκα μόνο στο zougla online αλλά δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω πουθενά αλλού:

Σάλος στην Θεσσαλονίκη μετα τον θάνατο νεαρού
από Zougla online 
Ο Ίρντι Κορτσάρι γενημένος την 16/3/1992 απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά απο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και μαχαιριές (σ.σ. 12) στο στήθος και στα πόδια του. Ήταν γνωστή η δράση του σε μπλογκ του διαδυκτίου και σε πληθώρα σελίδων στο Facebook.
Οι τραυματιοφορείς ανακάλυψαν τον άτυχο νεαρό αιμόφυρτο στην περιοχή της Καμάρας ενώ είχαν ειδοποιηθεί απο αγνώστους που πιθανών να είναι και οι ίδιοι οι δράστες.
Δεν είναι γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας όμως μπορούμε να υποθέσουμε πως η διαδικτυακή του δράση σίγουρα είχε δυσαρεστήσει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που από έγκυρη πηγή είχαν φτάσει σε σημείο να απειλούν τον ίδιο και την οικογένεια του.
Απεβίωσε στις 4:16 τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καθώς τελικά υπέκυψε στα πολλαπλά τράυματα που είχε δεχθεί.
Η κηδεία του θα τελεθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βρβάρας στην άνω Τούμπα στις 18:00 σήμερα το απόγευμα. 



- Υ.Γ.  Παρακαλώ αν κάποιος βρει οτιδήποτε για την δεύτερη δολοφονία που λέει το Zougla ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ!

6 σχόλια:

  1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. metaxi tous trogontai kai oi tholokoultourides psahnoun aformi na poun tis malakies tous.fasiste kai h gnosti katamela.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σύννεφα πυκνώνουν, φίλε μου! Σε λίγο καιρό θα ψαχνόμαστε. Από ό,τι φαίνεται, έχουμε πολλούς επίδοξους Μπρέιβικ-όπουλους!
    Πόσο μίσος έχουν συσσωρεύσει ώστε να σφάζουν εν ψυχρώ ανθρώπους; Δεν το χωράει ο νους μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ...

    http://www.youtube.com/watch?v=DMJ_-QLlDZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά η δεύτερη "είδηση" αποδεικνύεται ψεύτικη. Συγγνώμη για την αναπαραγωγή της, έπεσα κι εγώ θύμα της αυτοϊκανοποίησης ορισμένων με τη χρήση πληκτρολογίου...

    Όπως έμαθα τελικά το zougla online είναι χώρος όπου ο καθένας γράγει ό,τι του κατέβει. Ως μη επισκέπτης-αναγνώστης του zougla δεν το γνώριζα. Το μάθαμε κι αυτό. Και πάλι συγγνώμη για την αναπαραγωγή της (2ης) ψεύτικης είδησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Λωτοφάγε κάνε κόμπο το στομάχι σου και άκουσε αυτό που έβαλε από κάτω από εσένα ο ανώνυμος... Εμετός κι ανατριχίλα αλλά και απορία πως αφήνεται να κυκλοφορεί κάτι που προτρέπει σε δολοφονίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή