Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Νέο βίντεο από την παρέλαση της ντροπής

Το καινούργιο βίντεο με τα ρατσιστικά συνθήματα προβλήθηκε στη σημερινή πρωινή εκπομπή του MEGA.Δυστυχώς δεν έχει ανέβει κάπου μόνο του. Εδώ είναι στα 5:55'':


Για άλλη μια φορά ο Αναγνωστάκης ήταν απερίγραπτος. Θα γέλαγε, είπε, αν άκουγε τα συνθήματα, ρώτησε τον δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας που τράβηξε το πρώτο βίντεο Αγγελίδη, αν έχει πάει στρατό, επειδή όσοι έχουν πάει έχουν εξοικειωθεί με τέτοια συνθήματα (θυμίζω... τους λένε Αλβανούς, θα ράψουμε τα ρούχα μας με δέρματα απ' αυτούς)... Άξιος ο μισθός του... 

Ο άνθρωπος που τράβηξε το δεύτερο βίντεο βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή και είπε πως αισθάνθηκε ντροπή για τα συνθήματα, πως δεν δίνει το όνομά του γιατί φοβάται την αντίδραση ανθρώπων με την ιδεολογία του Γεωργιάδη  και πως εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι οι άνδρες του Λιμενικού φώναζαν τα συνθήματα σαν να μην φοβόνταν για κάποιες συνέπειες...

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ένας ακόμα του Λιμενικού που είπε πως όλο το σώμα αισθάνεται ντροπή για τα συνθήματα, αλλά δεν ξέρει τίποτα για θύλακες της ακροδεξιάς στα ειδικά σώματα, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει λίγο πριν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας. Ο κ. Δρίτσας είπε πως είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό καθώς δεν είναι δυνατόν, σε τέτοια μονάδα με απόλυτη πειθαρχία, να μιλάμε για τυχαίο γεγονός.

Στην εκπομπή ήταν (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA;) και ο γνωστός μεταναστοκυνηγός Πατίκιος πρόεδρος της... ένωσης εφέδρων, ένωση που ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε ως παρακρατική ομάδα. Τέλος ο υστερικός μπουλούκος, υπερασπίσθηκε φυσικά τους ένστολους που φώναζαν φασιστικά συνθήματα, λέγοντας την γελοιότητα "και τι θέλετε να λένε, το αμπεμπαμπλόμ;" !!!

Άλλωστε και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ δήλωσε «Αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της πατρίδας, διώκονται γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους»!!!

...

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της Ελευθεροτυπίας, δέχθηκε 24ωρη επίθεση από χάκερ μετά την δημοσίευση του πρώτου βίντεο. 


Επίθεση που όπως αποδεικνύει και η φωτο από το blog ANemos οργανώθηκε από φασιστική ιστοσελίδα


Ιδού και το λινκ των φασιστών με τις οδηγίες για το χτύπημα (ΠΡΟΣΟΧΗ κίνδυνος πρόκλησης εμετού!)

Εδώ δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα
Φασιστο-φωλιά στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ (ANemos)   με πολλά λινκ για διάβασμα...
Όταν επίορκοι βατραχάνθρωποι φασίστες κραυγάζουν παρελαύνοντας…(feleki)

Για το αίσχος κατέθεσαν ερώτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας, Διώτη και Μουλόπουλος, ενώ ανακοινώσεις έβγαλαν ΚΚΕ και ΔΡΑΣΗ (που τονίζει πως "Τα συνθήματα αυτά, όχι μόνο παραβιάζουν ευθέως τον Ν.927/1979 περί κολασµού των πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές και άλλες διακρίσεις, αλλά διαστρεβλώνουν το εθνικό φρόνημα των στρατευμένων, που είναι η άμυνα της χώρας).

1 σχόλιο: