Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Υβριστής του λαού, Γκεμπελίσκος και Χυδαίος.

(πηγή)
από ΕΡΤ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε και νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «κόμμα των τραμπούκων». 

Αφορμή για την αναφορά του οι αποδοκιμασίες και οι προπηλακισμοί πολιτικών, που τις χαρακτήρισε πράξεις βίας και αθλιότητας, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους, αντί να ενισχύει την λογική αυτής της πολιτικής. 

σκίτσο του Τάσου Αναστασίου από την Αυγή
«Δεν μου έχει ξανατύχει ένα πολιτικό κόμμα να υποστηρίζει από πίσω τακτικές τραμπουκισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των τραμπούκων. Ο Τσίπρας και η εφημερίδα του εμπνέουν τους τραμπούκους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε αυτούς που επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη. Δεν τους κατήγγειλε. Βρίσκομαι σε τερατώδη θέση όταν πρέπει να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος. Θίγει την αξιοπρέπεια μου.», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.

.-.-.-.-.--.-.-.-. 

- Η ιστοσελίδα της καλής μας ΕΡΤ εξαφάνισε τα όσα άλλα απίστευτα γελοία είπε  -κρατώντας από αυτά μόνο τα κατά του ΣΥΡΙΖΑ- οπότε συνεχίζω με τις αθλιότητές του από διάφορες αναρτήσεις στην prionokordela:


Απειλεί και λέει πως στα νιάτα του ήταν τραμπούκος  
(γιατί τώρα τι είναι;)


«Ξέρω και εγώ από παρόμοιες καταστάσεις, όπως αυτές που συμβαίνουν τώρα με τους Αγανακτισμένους, τις έχω ζήσει στα φοιτητικά μου χρόνια. Με τη μόνη διαφορά, ότι τότε επιτρεπόταν να χτυπήσουμε και εμείς. Και εγώ δέρνω άσχημα». 

(πηγή)
«Έχουμε το δικαίωμα κυκλοφορίας και ελεύθερης έκφρασης και εμείς. Και θα το εξασφαλίσουμε με κάθε μέσο…!»
 
(πηγή)
 
Θα βγάλει και βιβλίο με το "Μαζί τα φάγαμε" 

Σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη από τον Ελεύθερο Τύπο (πηγή)
Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η περιβόητη φράση του «μαζί τα φάγαμε», δεν έμεινε μόνο εκεί… Όπως ανακοίνωσε σήμερα στη ΝΕΤ, θα βγάλει και βιβλίο το Σεπτέμβρη, με τίτλο «Μαζί τα φάγαμε», στο οποίο, μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα αναφέρει  αναλυτικά και «ποιοι από εμάς, πότε και γιατί τα φάγαμε»…

"Στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερα σήμερα χάρις στην πολιτική μας" 


από

Σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη (Ελεύθερος Τύπος, πηγή)
Το ρεσιτάλ υποκριτικής δεινότητας του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου συνεχίστηκε αμείωτο στη ΝΕΤ. «Μη δίνουμε τη λάθος εντύπωση ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει στην Ελλάδα. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σήμερα, χάρη στην πολιτική μας»  


από

5-10 άτομα μαζεύονται στις πλατείες και είναι τραμπούκοι


από

Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, πιο προκλητικός από ποτέ, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, χαρακτήρισε «τραμπούκους» τους αγανακτισμένους πολίτες και «αθλιότητες» τα όσα πράττουν έξω από τη Βουλή, ενώ υπέδειξε για ακόμη μία φορά το ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις μεγάλες συγκεντρώσεις στις πλατείες.


από

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «5 και 10 άτομα, που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, δεν αποτελούν το σύνολο των πολιτών».



από
σκίτσο του Πέτρου Ζερβού από την Ελευθεροτυπία
του AntistaChef
σκίτσο του Στάθη από την Ελευθεροτυπία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου