Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Περί βαρβαρότητας (2)...

Η Στέλλα Πρωτονοτάριου (πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας, συγκρότημα Γκράβας) και η... συνεργός της Αλβανίδα Δασκάλα τελικά θα δικαστούν στις 22/01/10. Προχθές η δίκη τους αναβλήθηκε. Να μην ξεχάσω να είμαι εκεί... Θέλω να δω από κοντά την δασκάλα που ήθελε λέει να είναι Δασκάλα κι όχι υπάλληλος και πήγε να διδάξει, μεταναστόπουλα (τι φρίκη!) στη μητρική τους γλώσσα (τι ύβρις!) και στους γονείς τους ελληνικά (τι αίσχος!).
Άκου να δεις φίλε μου τι άνθρωποι υπάρχουν!
Φυσικά, καταγγέλθηκε από τον λαμπρό συνάδελφό της Γιουτλάκη (εύγε μεγάλε διδάσκαλε!), που πήρε την θέση της μετά την καθαίρεσή της και τώρα είναι μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της!!!
Ποιας κατηγορίας ρε χυδαίε;
Ποιας κατηγορίας ρε βάρβαρε;

Υ.Γ.
Αθώες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας τους δασκάλους Στέλλα Πρωτονοταρίου και Ντενάντα Καρκάλο, που κατηγορούνταν για παράνομη παραχώρηση σχολικού χώρου.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή τους, τονίζοντας: "Δυστυχώς καλούμαι να υποστηρίξω ένα κατηγορητήριο το οποίο δεν υποστηρίζεται από πραγματικά περιστατικά. Δεν διακρίνω την ελάχιστη ένδειξη μη νομιμότητας της πράξης των δύο κατηγορουμένων. Σε βάρος του προσωπικού της χρόνου ξεκίνησε μια δραστηριότητα για τα παιδιά. Αν κάποιος διαχωρίζει τα παιδιά σε ελληνόπουλα και αλβανόπουλα είναι προσωπικό του πρόβλημα".(από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


Τα λόγια του εισαγγελέα είναι κέρδος για την δημοκρατία. Τον ευχαριστώ που τα είπε υπερασπιζόμενος την λογική.
Ευχαριστώ και τις δύο Δασκάλες για την τιμή που έκαναν στο Διδασκαλικό σώμα που πνίγεται από του αδιάφορους δημόσιους υπαλλήλους...
Όσο για τον διευθυντάκο... Ας θυμηθούμε τις τότε δηλώσεις του για να πάρει την θέση της Πρωτονοτάριου... Τα ανθρωπάκια πάντα έτσι κάνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου