Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Kαμίνης. Η πιο όμορφη ιστορία…

από AntistaChef

Δεν μου είναι ευχάριστο να τα χώνω στο Καμίνη, μόνο και μόνο για τον γενικά θετικό ρόλο του συνήγορου του πολίτη. Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει συνήγορος του διαβόλου δεν υπάρχει κανένα έλεος. Γιατί όταν εκμεταλλεύεσαι το κύρος που απέκτησες υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των πολιτών, για να ξεπλύνεις μια κυβέρνηση που ποδοπατά και τα πιο στοιχειώδη, τότε είσαι για φτύσιμο. Και είναι ακόμα πιο απατεώνας ο Καμίνης ακριβώς γιατί ξέρει ότι αποδεχόμενος το πλαίσιο του Μνημονίου και του Καλλικράτη δεν θα έχει τα στοιχειώδη που είχαν προηγούμενες δημοτικές αρχές για να κάνει το οτιδήποτε. Γιατί δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξοντώνει τους πολίτες και ταυτοχρόνως να φυτεύει δέντρα, ή να κάνει έργα υπέρ της ποιότητας ζωής!!!. Δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη.

Ο Καμίνης θέλει απλώς, να γίνει Δήμαρχος. Το είπε καθαρά. Θα κατέβω μόνο αν με στηρίξει το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή θα κατέβω μόνο αν είναι πιθανό να βγω. Αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει η Αθήνα; Δηλαδή ότι έκανε και η προηγούμενη παράταξη του Σκανδαλίδη. Αφου δεν πήρε το δήμο δεν πάταγαν καν στο δημοτικό συμβούλιο για να κάνουν αντιπολίτευση, εκτός 1-2 προσωπικών εξαιρέσεων. Και αντιθέτως όποτε ο Κακλαμάνης χρειαζόταν ενισχυμένη πλειοψηφία, την είχε από το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί θα σώσουν το Δήμο; Μην τρελαθούμε…

2 σχόλια:

  1. Ο Καμίνης είναι κατάπτυστος και μαζί του και η Δημοκρατική Αριστερά, αυτοί οι κολαούζοι του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ. Θα έπρεπε να ντρέπονται αλλά που υπάρχει τσίπα στην Ελλάδα. Καλή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμένα με στενοχωρεί η συμπεριφορά του Καμίνη, διότι τον είχα σε εκτίμηση. Αν και ο Συνήγορος του Πολίτη συμπεριφέρεται έτσι, τότε χ%$#ε ψηλά κι αγνάντευε.
    Επίσης, στις δημοτικές ψηφίζω προσωπικότητες και όχι κόμματα.
    Βέβαια, προκύπτει το εύλογο ερώτημα "πού βρίσκω προσωπικότητες;" Ε, λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή