Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Το "λάθος" του δελτίου του ALPHA

Ένα ακόμα δείγμα "υψηλής δημοσιογραφίας", αποκαλύφθηκε χθες στο "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ". Συγκεκριμένα στο δελτίο "ειδήσεων" του ALPHA έπαιξε βίντεο με τις δηλώσεις της Άγκελα Μέρκελ με τoν ακόλουθο υποτιτλισμό-μετάφραση:
"Σήμερα, 6 εβδομάδες μετά, μπορούμε να λάβουμε μια πρώτη ενδιάμεση απόφαση, Ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα λεπτό δεν θα δοθεί για την στήριξη της Ελλάδας, αφού μέχρι στιγμής, είναι ανίκανη να ανταποκριθεί στις οφειλές της"  

Κατά σύμπτωση, η κοπέλα που παρακολουθούσε το δελτίο του ALPHA για το "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ", γνωρίζει άπταιστα γερμανικά κι έτσι ανέδειξε μια ακόμα διαστρέβλωση της αλήθειας από τα δελτία παραπληροφόρησης. Δείτε τι είπε στα αλήθεια η Άγκελα Μέρκελ:
 "Σήμερα, 6 εβδομάδες μετά, μπορούμε να λάβουμε μια ενδιάμεση απόφαση, Ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα λεπτό δεν έχει δοθεί ακόμα για την στήριξη της Ελλάδας, αφού μέχρι στιγμής, μπορεί να ανταποκριθεί στις οφειλές της


Εδώ και το βιντεάκι από "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" (από GEOMELITINI)


!!!
Αύριο βέβαια θα ισχυρισθούν στον ALPHA πως η μετάδοση χαλκευμένων ειδήσεων, ήταν ένα, τόσο δα μικρούλι, μεταφραστικό λάθος... Ε, δεν είναι δυνατόν! 
ΕΣΗΕΑ, ΕΡΣ το είδατε; Καλά, καλά... Πλάκα κάνω!!!  Η κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών "εχθρών" για να σκεπάζουμε τα δικά μας σκατά, είναι άλλωστε δημοφιλέστατο σπορ των απανταχού ΜΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου