Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Αγανακτισμένοι πρασινοφρουροί και πάλι στις επάλξεις!

Οι πρασινοφρουροί πιάσανε πάλι δουλειά! Θαυμάστε κείμενο κάποιου "αγανακτισμένου" πολίτη στο a-naxios.blogspot.com

"Συγχαρητήρια και πάλι προβοκάτορες που συνεχίζετε να πίνετε στην υγεία των κορόιδων εργαζόμενων.
Έγινε κι αυτό, τι άλλο έχουμε να δούμε...


Στη σημερινή αγωνιστική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ταυτίστηκαν και με «κοινή δράση», έστω κι από διαφορετική αφετηρία, τα καδρόνια μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και η βαρβαρότητα της κρατικής βίας και έστειλαν στο νοσοκομείο τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και τον αγωνιστή Μανόλη Γλέζο.
Συγχαρητήρια προβοκάτορες που αλλάξατε και διαμορφώσατε την πολιτική ατζέντα της επικαιρότητας στα μέτρα του συστήματος.
Τα νέα μέτρα και η πολιτική θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα στην ενημέρωση για να κυριαρχήσουν τα δήθεν φιλήσυχα κηρύγματα των καθεστωτικών μηχανισμών μακριά από τα πραγματικά προβλήματα.
Κι αν για τη δράση των οργάνων του κράτους δεν υπάρχει κανένα ερώτημα, ζητείται απάντηση για τη δράση δήθεν κοινωνικών αγωνιστών.
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάληξη, που όταν δεν υπάρχει πολιτικός λόγος επιλέγεται η εύκολη λύση της στοχοποίησης προσώπων.
Συγχαρητήρια και πάλι προβοκάτορες που συνεχίζετε να πίνετε κι εσείς στην υγεία των κορόιδων εργαζόμενων."


Και η απάντηση που του έγραψα εκεί:

Τελικά είσαστε πάντα αστείοι κι επικίνδυνοι.
Ακολουθώντας όλη την πασοκική προπαγάνδα έκανες κι εσύ το άσπρο μαύρο.
Που τα είδες ρε μεγάλε τα καδρόνια του ΣΥΡΙΖΑ; Αφού δεν ήσουνα εκεί μπες τουλάχιστον στον κόπο να δεις το βίντεο στο in.gr.

Να σου κάνω μια περίληψη; Τρεις διαδηλωτές πετάνε διαδοχικά στον εργατονταβατζή γιαούρτι, νερό και πορτοκαλάδα αποδοκιμάζοντας έτσι τον ρόλο και την στάση του. Και πως αντιδρά ο εργατονταβατζής; Ως γνήσιος τραμπούκος επιτίθεται ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ αυτόν που του πέταξε ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ. Από εκεί και πέρα πιάνονται στα χέρια και δέρνονται σαν παιδάκια του δημοτικού σχολείου...

ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ τα καδρόνια του ΣΥΡΙΖΑ;


Και πως είναι δυνατόν να λες πως προβοκάτορες ψέκασαν τον 88χρονο αγωνιστή Μανώλη Γλέζο; Δεν βλέπεις πως είναι μπάτσοι του Χρυσοχοϊδη; Ο οποίος πάλι μίλησε για ατυχές περιστατικό Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια») ενώ -αντίθετα- οι αστυνομικοί -αφού επισκέφθηκαν τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο- έβγαλαν ανακοίνωση ζητώντας "χίλια συγγνώμη": «Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας. Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη».
Σύγκρινε την ανακοίνωση των αστυνομικών και του Χρυσοχοϊδη και θα καταλάβεις -ίσως- πόσο συγκυβερνάτε με το ΛΑΟΣ με τακτικές Πολύδωρα!

Δεν είχατε, δεν έχετε τσίπα και λεηλατήσατε και λεηλατείτε την Ελλάδα, αλλά να πουλάτε και τόσο ξετσίπωτη προπαγάνδα από πάνω με τέτοιας πασοκικής ξεφτίλας κείμενα πάει πολύ!

Λίγη ντροπή ρε!

  • Υ.Γ. Ελπίζω να είναι όντως πρασινοφρουρός ο παραπάνω "πολίτης" γιατί το κείμενό του μυρίζει και λίγο κολιγιαννισμό... Να μου πεις...

  • Υ.Γ.2 Βέβαια οι επαγγελματίες προβοκάτορες έκαναν πάλι το θαύμα τους. Κοιτώντας το βίντεο από το MEGA τι βλέπουμε;
α) Κάποιος πετάει γιαούρτι στον Παναγόπουλο.
β)Κάποιος άλλος από δεξιά του του πετάει νερό.
γ)Κάποιος τρίτος έρχεται από αριστερά του και του πετάει πορτοκαλάδα.
Υπάρχει μέχρι εδώ κανένας ξυλοδαρμός; Υπάρχει κανείς που τον ξυλοκοπεί; Όχι! Τότε όμως ο Παναγόπουλος τα παίρνει στο κρανίο και ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ σε αυτόν που του πέταξε πορτοκαλάδα κι αρχίζει μια γενική κλωτσοπατινάδα. Δηλαδή, τον ξυλοδαρμό τον ξεκίνησε ο Παναγόπουλος!
Αλλά το καλό μας MEGA έχει πάντα τον τρόπο του να στηρίζει την δική του "αλήθεια", ακόμα κι όταν χρειάζεται να την κατασκευάζει με μοντάζ. Την στιγμή που έχει επιτεθεί και δέρνει ο Παναγόπουλος γίνεται το έλα να δεις και όλοι σπρώχνονται... cut, edit, μοντάζ... και... τσουπ! πάρε μια εμφανώς άσχετη σκηνή όπου βλέπουμε κάτι ξύλα από πανό ανάμεσα σε πόδια κόσμου που κινείται κανονικά και άρα ήταν εκτός κλωτσοπατινάδας, ενώ, πάντα σε αυτή την άσχετη σκηνή, ένα χέρι κλείνει τον φακό. Συνδετικός κρίκος βέβαια για ένα πετυχημένο μοντάζ, το σπικάζ, όπου ακούμε για ξυλοδαρμό (να, σου λέει, και τα ξύλα) και η... προσπάθεια φίμωσης των δημοσιογράφων (να και το χέρι που κλείνει την κάμερα)! Κι ας είναι από άλλο στιγμιότυπο. Χαίρε MEGAλη δημοσιογραφία!
  • Υ.Γ.3 Οι πρασινοφρουροί ξεσαλώνουν! Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ μιλάει για "Ανανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος" (...) "σε μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη" (...) "ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ και αδιακρίτως."
Δολοφονικά εργαλεία το ΓΙΑΟΥΡΤΙ, το ΝΕΡΟ και η ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ!!!
Γέμισε γιάφκες η Ελλάδα! Κάθε ψυγείο και οπλοστάσιο, κάθε περίπτερο-ψιλικατζίδικο-ΕΒΓΑ-φούρνος και άντρο δολοφόνων!
Ζούμε μέρες πρασινοφρουρικής δόξας και πάλι, παιδιά...


  • Υ.Γ.4 Σε περίπτωση που ο καλός μας ο Χρυσοχοϊδης δεν μπορεί να εντοπίσει τον υπαίτιο του "ατυχούς περιστατικού" το athens indymedia του παρέχει όλα τα στοιχεία με αναλυτική σειρά φωτογραφιών: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1139832 Επίσης στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1140251 υπάρχει μια περιγραφή της "δολοφονικής" επίθεσης κατά Παναγόπουλου που ταιριάζει μεν με όσα λέω κι εγώ παραπάνω αλλά με μια βασική διαφορά: στα δολοφονικά εργαλεία του τρίτου... δολοφόνου βάζει στην θέση της ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑΣ που είδα εγώ, το ακόμα χειρότερο όπλο ICE-TEA. Δηλαδή και TEA ΚΑΙ ICE!!! Όχι ρε γαμώτο! Αν είναι έτσι, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου