Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Οι ναζί του δρόμου και η Κομαντατούρ των καναλιών

κείμενο και φωτογραφίες

Τα παιδιά των δοσίλογων της κατοχής ανέλαβαν δράση και τα λόγια περιττεύουν. Φυσικά τίποτα δεν θα ήταν αν αστυνομία, ΜΜΕ και κράτος δεν τους είχαν χαϊδέψει τόσο καιρό αποκαλώντας τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα αντί για ναζιστές. Έτσι έχτισαν τη δήθεν μονοφωνία των “κατοίκων” στον Αγ. Παντελεήμονα. 

Εξασφαλίζοντας με τη φίμωση ή τη φυσική βία και απειλή ότι καμία άλλη φωνή δεν θα ακουστεί. Και ανακάλυψαν ξαφνικά στη συναυλία του Ιερώνυμου ακροδεξιούς που έβριζαν αρχιεπίσκοπο και πρόεδρο της δημοκρατίας. Μπα… Τόσο καιρό αυτοί δεν ήταν οι κάτοικοι που δικαίως έβριζαν την αριστερά; (Σχετικά και από jungle-report.blogspot.com)

Αλλά την εποχή του μνημονίου η ανθρωποφαγία είναι στην ημερήσια διάταξη. Κάθε μέρα οι master chef των καναλιών μας σερβίρουν για γεύμα, πότε δημόσιους υπαλλήλους, πότε ελεύθερους επαγγελματίες, πότε υπόπτους για τρομοκρατία, πότε μετανάστες και έχει το ψυγείο τους ότι τραβάει η όρεξη του καθενός. Και ποια εξουσία δεν θέλει να βλέπει τους εξαθλιωμένους να τρώγονται  μεταξύ τους;

Τώρα δήθεν καταδικάζουν το ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δημαρχείο της Αθήνας (για πρώτη φορά φαντάζομαι μετά το 1944) αλλά πριν μόλις δύο εβδομάδες 10 δημοτικοί σύμβουλοι του Καμίνη και οι 11 του Κακλαμάνη ψήφισαν τον Μιχαλολιάκο για μια από τις επιτροπές του Δήμου. Όλα τυχαία; Δεν νομίζω…1 σχόλιο:

  1. Είδα το βίντεο του χαιρετισμού και μου σηκώθηκε η τρίχα!
    Άλλο να το λένε στις ειδήσεις και άλλο να το βλέπεις. Κάποιος πρότεινε να πάει ο ακατονόμαστος να χαιρετίσει έτσι στο... Δίστομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή