Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!

"Η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας δεν μπορεί να αντικαθίσταται ή και να υποκαθίσταται από επιλογές μεμονωμένων ομάδων ή προσώπων, όπως συνέβη στη Νομική Σχολή σήμερα από καταληψίες μετανάστες και στενόμυαλους «συμπαραστάτες» τους και χθες στον Άγιο Παντελεήμονα από αυτόκλητους ακροδεξιούς «σωτήρες»."
 
Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι αυτή! (ολόκληρη εδώ)
Που τσουβαλιάζει μαζί μετανάστες, φοιτητικούς συλλόγους, αντιρατσιστικές κινήσεις και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και τους ως χθες συντρόφους τους, με τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής!
 
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!



Υ.Γ. Ξαναδιαβάζοντας ολόκληρη την ανακοίνωση, κατάλαβα την φοβερή πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την εξαφάνιση του ρατσισμού. Απλό! Οι μετανάστες δεν πρέπει να φαίνονται πουθενά γιατί άμα τη εμφανίσει τους "εγείρουν συντηρητικά ανακλαστικά" και αν είναι μάλιστα μέσα σε πανεπιστημιακά κτήρια "επαναφέρουν με αρνητικό τρόπο το θέμα του ασύλου"
Και η ειρηνική κίνηση αυτοθυσίας τους, η απεργία πείνας, είναι "κινήσεις εντυπωσιασμού που οδηγούν σε περιθωριοποίηση τα μεταναστευτικά αιτήματα και σε απαξίωση την έννοια του ακαδημαϊκού ασύλου."
 
ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου