Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΑΡΙ, ΔΗΜΑΡ, όπως και να το πεις, ξεφτίλα είναι!

η εικόνα, από Γιάννη Ανδρουλιδάκη
Ψιτ μπαρμπα-Κουβέλη... Όταν σε άκουγα πριν 13 μήνες στην εκπομπή του Κοττάκη στη ΝΕΤ να λες πως "είμαι πολύ νέος για να εγκαταλείψω τις ηγετικές φιλοδοξίες μου", το έπιασα το νόημα. Και φωτίστηκε όλη εκείνη η εκστρατεία διάλυσης που ξεκίνησε η ομάδα σου τον Γενάρη του 09. ΕΠΡΕΠΕ βλέπεις να βγει ο ΓΑΠ... Το νόημα το έπιασα. Την ξεφτίλα δεν φαντάστηκα... 

Κι όσο για την σύμπραξη ΚΑΙ με την Ντόρα για "διαδικαστικούς λόγους" πάρε ένα μάθημα πολιτικού ήθους από την Σοφία Σακοράφα:
"Η λειτουργία μου στη Βουλή έχει πολλά προβλήματα, ακριβώς γιατί είμαι εκτός κάποιας ΚοινοβουλευτικήςΟμάδας (Κ.Ο.) και για τους ανεξάρτητους δεν προβλέπονται από τον Κανονισμό αυτά που προβλέπονται για τις Κ.Ο. Τονίζω, όμως, ότι αυτή η τεχνική δυσκολία δεν πρέπει να οδηγήσει στη σύσταση Κ.Ο. από τους ανεξάρτητους. Ακόμη κι εάν αυτό εξυπηρετεί τη μορφή, τη διαδικασία δηλαδή, υπονομεύει το περιεχόμενο, την πολιτική δηλαδή. Θεωρώ εγκληματικό για να έχω κάποιες διευκολύνσεις παραπάνω, να συμπράξω με πολιτικούς που μας χωρίζει η άβυσσος.
 
Θεωρώ, ταυτόχρονα, εξαιρετικά επικίνδυνο στις μέρες μας, με πρόσχημα διαδικαστικά θέματα να καταλύονται διαχωριστικές γραμμές. Εκτός κι αν αυτό για κάποιους είναι ένας πιλότος για τα μελλούμενα. Τότε δεν είναι απλώς επικίνδυνο, αλλά και πολιτικά χυδαίο."


Υ.Γ. Ανησυχώ! Ο Λεωνίδας είναι καλά; Δεν τον είδα χθες στην Όλγα και προβληματίστηκα για τα αντανακλαστικά του συστήματος...

Υ.Γ.2 Επειδή δεν υπάρχει... φίλτρο αποκοπής φίλων του Κουβελοκόμματος κι επειδή δεν είμαι πια σε θέση για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβέντα με ανθρώπους που δεν ένοιωσαν ντροπή με την χθεσινή ανακοίνωσή τους, παρακαλώ όσοι ενοχλούνται να κάνουν διαγραφή φιλίας είτε εδώ είτε στο fb. Με άθλια εξαπτέρυγα που δεν σέβονται ούτε την ιστορία τους τέλος! Ή μήπως θέλουν κάποια στελέχη να θυμηθούν τι έλεγαν για το δικαίωμα του ασύλου από ΜΗ φοιτητές πριν κάααμποσα χρόνια στα δικαστήρια... Κακό πράγμα να θυμάσαι! Αλλά τώρα... Καμίνης! Καλό σας ταξίδι και να ΜΗΝ μας γράφετε! Πάπαλα!

1 σχόλιο: