Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αισχρή δήλωση της Άννας Νταλάρα!

Η κυρία Άννα Νταλάρα, εξαδέλφη του υπουργού εσωτερικών κ. Ραγκούση και σύζυγος του κ. Νταλάρα ("με τραγούδια για την φτώχεια και την ξενιτιά, ρετιρέ παίρνω στην Κηφισιά"), βρέθηκε από το πουθενά βουλευτής και μετά με υπουργείο! Υφυπουργός Εργασίας, υπεύθυνη για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, παρακαλώ! Και τι δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash; Το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν το πιστεύω! 

"Διαφωνώ απόλυτα με την άποψη νομιμοποίηση εδώ και τώρα. Εκτός του ότι δε γίνεται να γίνει, είναι και μία πολύ εύκολη και επιπόλαιη τακτική αντιμετώπισης σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κουλτούρα, είναι διαφορετικοί...

Και είναι ακόμα στη θέση της; Είναι ακόμα στην κυβέρνηση; Είναι ακόμα "υπεύθυνη για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής";

Μα τι ρωτάω; Ξεχάστηκα. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΓΑΠ δεν έχουμε; Τι πιο φυσικό η μαντάμ με την τσάντα των 6.000 ευρώ (το δικό τους ΒΗΜΑ το έγραψε, όχι κανένα βρωμοαριστερό έντυπο) να είναι υπεύθυνη για τους φτωχοδιάβολους. Ταιριάζει! 

Υπόνομος...


 

7 σχόλια:

  1. το να τοποθετεις την εν λογω κυρια σ' αυτο το υπουργειο,σαν την πιο καταλληλη από ολους τους καταλληλους, μπορει να σημαινει
    1) οτι ολη η προ της πρωθυπουργιας "ευαισθησια" ήταν κιβδηλη και ανερματιστη,
    2) οτι περα απο τα αλλα, δεν ξερουν τι τους γινεται
    3) οτι στην κυβερνηση υπάρχει "τρικυμια εν κρανιω", που αντανακλα και τον τροπο που χειριζονται τα αλλα θεματα της χωρας.

    Καπου ειχα διαβασει/ακουσει οτι σε συνεντευξη την πιεσαν να τους πει ποσοι ειναι οι νομιμοι μεταναστες, (οχι οι παρανομοι ) και δεν ηξερε να απαντησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σημαίνει "δεν έχω κουλτούρα";
    μήπως εννοούσε "έχουν άλλη κουλτούρα" και απλά δεν ξέρει καλά ελληνικά;

    λέω τώρα...

    γιατί όλη η τοποθέτηση, άν υπήρχε ως πρόταση σε έκθεση μαθητή του γυμνασίου ίσως να έπαιρνε και θαθμό κάτω από τη βάση...

    λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντεχουμε αλλους στην Ελλαδα. Αν τοσο πολυ συμπαθειτε τους μεταναστες βαλτε τους στα σπιτια σας οχι ομως στους δρομους που κυκλοφορω, ποσο μαλλον σε μια Ελλαδα που δεν εχει θεσεις εργασιας και μετα τα σκυλια και τα γατια θα φανε και εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, δίκιο έχεις... Ό,τι που ήσουνα έτοιμος να πας να σκάψεις σε χωράφια, να λιώσεις στα θερμοκήπια, να ψηθείς στις οικοδομές, να ξεσκατώνεις ηλικιωμένους, να πλένεις σκάλες, δρόμους και διαδρόμους κι όλα αυτά για το μισό μεροκάματο από το κανονικό, ανασφαλιστος κι άμα γουστάρει το αφεντικό στα δίνει, αν όχι χαλάλι του... Πάνω που το είχες αποφασίσει σου πήρανε τη θέση εργασίας...

    Είναι δυνατόν να μην βλέπεις ποιοι σου παίρνουν την ελπίδα; Εκεί πάνω δεξιά στο blog, τους έχω φάτσα κάρτα να σου λένε "εσύ θα πληρώσεις την κρίση που εμείς δημιουργήσαμε"

    Τους είδες; Ωραία! Σου μοιάζουν για μετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ cynical συμβαίνουν και τα τρία και άλλα πολλά τραγικά (για εμάς...)

    @ logia Kοίτα για κάτι τέτοιους τύπους η κουλτούρα, είναι ό,τι τους κάνει να νοιώθουν υπέρτερα όντα από την υπόλοιπη μιαρή ανθρωπότητα. Έτσι αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό, έτσι βλέπουν εμάς τους υπόλοιπους κοιτώντας μας από τον πανύψηλο θρόνο του Εκλεκτού που αυτοπαρκάρουν το μεγαλείο τους.

    Και μπορεί να την βγάζουν χρόνια έτσι, ακόμα και γενιές ολόκληρες. Μην τύχει μόνο και πέσουν στις χρονιές της κατεδάφισης γιατί μαύρο φίδι που τους έφαγε από την οργή των "απολίτιστων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμέναμε κάτι περισσότερο από την κ.Νταλάρα και από αυτή την κυβέρνηση; Οχι, βεβαια. Πέρα από βαθιά χυδαίοι είναι και βαθιά αμόρφωτοι όπως πχ είναι η Νταλάρα! Συμφωνώ με τον/την logia. Προφανώς, δεν ξέρει ελληνικά. Έχουν διαφορετική κουλτούρα εννοούσε, αλλά ας όψεται η αγραμματοσύνη και η ασχετοσύνη... Και για να το ελαφρύνω, θα θυμίσω το επίκαιρο τώρα: "Δε μας χέζεις, ρε Νταλάρα..."
    Όσο για το σχόλιο του "ανώνυμου" (πού να τους βάλουμε κλπ κλπ), προτείνω να ξαναδιαβάσει την απάντησή σου.
    Πράγματι, αν οι Έλληνες έκαναν όλες αυτές τις σκατοδουλειές που κάνουν οι μετανάστες, με μαύρα λεφτά και μισό μεροκάματο, τότε αφενός, θα ζούσαν οι νέοι στην επαρχία (την οποία εγκατέλειψαν τρέχοντας στην Αθήνα μπας και βολευτούν πουθενά...)και δεν θα είχαν ερημώσει τα χωριά και αφετέρου, θα συνειδητοποιούσαμε ότι δεν είναι ότι δεν υπάρχουν δουλειές αλλά υπάρχουν σκληρές και κακοπληρωμένες δουλειές για τις οποίες έχουμε τους ξένους-δούλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα τη δήλωσή της και θαύμασα ελληνικά, ζήλεψα κουλτούρα και χάρηκα που βρίσκεται στο σωστό χώρο: την κυβέρνηση του ΓΑΠ!
    Θαυμάστε την κι εσείς: http://www.lifo.gr/now/news/1456

    ΑπάντησηΔιαγραφή