Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κι αν είναι κι αν δεν είναι της Μπάρμπαρα παιδί...

από το Γρέκι
της Τζένης Κ.
από το Ποντίκι

Το γεγονός ότι ως λαός επιδεικνύουμε τη μέγιστη ανοχή (τόσο μεγάλη ανοχή που αγγίζει τα όρια της προτίμησης) στους γόνους των τζακιών, των πολιτικών και των φραγκάτων οικογενειών, διόλου δε σημαίνει ότι και η Ελληνική Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να βαδίσει πάνω στα ίχνη του συλλογικού μας νεποτισμού. Αντιθέτως… Αποφασισμένοι να πατάξουν την Τρομοκρατία κατά παντός υπευθύνου κι ανευθύνου, οι Αντιτρομοκρατικάριοί μας δεν κάνουν κράτει μπροστά σε γνωστά ονόματα και φυσιογνωμίες… Δε δεσμεύονται από το στάτους των υπόπτων. Είτε είναι επώνυμο το «λαυράκι» είτε όχι, είτε μοιάζει στις φωτογραφίες που έχουν στα αρχεία του είτε όχι, το αλιεύουνε με τον προαποφασισμένο τρόπο και το σερβίρουνε αποστομωτικά διά της τηλεοράσεως στους απανταχού λάτρεις της οικογενειοκρατίας. 

Κάπως έτσι λειτούργησαν και στη περίπτωση της 27χρονης Γερμανίδας αναρχικής που συνέλαβαν τις προάλλες. Παρότι υποψιάστηκαν ότι είχε μητέρα διάσημη, δεν προσάρμοσαν τη συμπεριφορά τους στα δεδομένα, αλλά τα δεδομένα στη συμπεριφορά τους. «Τι κι αν είναι της Μπάρμπαρα Μάγιερ παιδί; Τι κι αν είναι και παιδί της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ; Εμάς μας ενδιαφέρει που υπάρχει περίπτωση να είναι παιδί των Πυρήνων της Φωτιάς …», σκέφτηκαν και της πέρασαν τα βραχιολάκια χωρίς παλινωδίες. Κι ούτε η διάψευση της μητέρας Μάγιερ ούτε η διαπίστωση ότι η συλληφθείσα ήταν αλληνής θυγατέρα μείωσαν το κύρος και την αξιοπιστία της επιλογής τους… Η επιτυχία αυτή άνοιξε μάλιστα το δρόμο και για άλλες ανάλογες ευοδώσεις. Ήδη, εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική οι παρακάτω ύποπτοι:

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, σύζυγος της Σοφίας της Ισπανίας -πιθανότατα ετεροθαλής αδελφός του διαβόητου τρομοκράτη Κάρλος- ενώ πραγματοποιούσε ινκόγκνιτο επίσκεψη μνήμης στο Μον Ρεπό...

Το παιδί των Φαναριών Αμπού Ζεϊάντ Νιντάλ, μικρανιψιός του Αμπού Νιντάλ, ενώ καθάριζε τα τζάμια ξαδέλφης μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χάιντι Μπάιντερ- Μάινχοφ, αριστερόχερη γκαρσόνα στη Μύκονο.

Ο πορνοστάρ Τζέρυ Λάντεν, μελαμψός καλλονός, 25ος πρωτότοκος γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν και του Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, ο οποίος βρισκόταν σε δήθεν διαπραγματεύσεις για το γύρισμα του σήκουελ του dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Η Ηγουμένη της Μονής Χάλιουρα Στεμνίτσας, κατά κόσμον Αγγέλα Πάσσαρη, πρώτη ξαδέλφη θείας του γνωστού κακοποιού.

Η τρίχρονη Μηλίτσα Παλαιοκώστα, συνώνυμη και συνεπώνυμη της γιαγιάς των αδελφών Παλαιοκώστα με μεγάλη έφεση στη συναρμολόγηση playmobile.

Ο Τζόνυ Νταβέλης, παρουσιαστής της γαστρονομικής εκπομπής «Χοιρινό mou» και απόγονος του μυθικού λήσταρχου.

Κατόπιν αυτών, οι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν κληθεί από τον υπουργό της Προστασίας του Πολίτη να χτυπήσουν τατουάζ θαλασσιά χάντρα και να κουβαλάνε πάντα μαζί τους, εκτός από την ταυτότητα του αστυνομικού και ένα κεφάλι σκόρδο, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ, η Σκότλαντ Γυαρντ και η Ιντερπόλ τούς οχτρεύονται επικίνδυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου