Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Περιμένοντας τα φυσεκλίκια...


Ο "επαναστατικός" χώρος αντί να βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια του κόσμου για υποτυπώδη αυτοοργάνωση έχει σκαρφαλώσει στο καλάμι του ναρκισσισμού του ως ντίβα μακιγιαρισμένη με μαλόξ και αμολάει ειρωνείες. 

ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ρε σύντροφοι αν δεν γουστάρετε αλλά ΜΗ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ρε πούστη μου... 

Υ.Γ. Εάν η σημερινή μάζωξη δεν συμπίπτει με κάλεσμα για τα δικαιώματα των γκέι βεδουίνων της υποσαχάριας, ας κατέβουν οι σύντροφοι στην ανοιχτή συνέλευση του Συντάγματος στις 9 και παίρνοντας το μικρόφωνο ας δώσουν τη δικιά τους προοπτική... Στοκ από αιφνίδια επιφοίτηση στο μυαλό του κόσμου για το τι πρέπει να γίνει δεν θα υπάρξει ποτέ

- πηγή φωτογραφίας και σχολίων: Soulis Gioras

2 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΣΗΜΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Α) ΠΟΥ ΣΤΟ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ , ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ " ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ " ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΕΝΟΙΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ! Β) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ! Γ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ , ΑΞΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ( Π.Χ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ), ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ , ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ , ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ( ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ).Δ) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ , ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης πραγματικός αριστερός είναι αυτός που δεν παιδεύει τους συντρόφους του με το να τους βάζει να διαβάζουν κεφαλαία γράμματα σε ένα κείμενο 25 αράδων...

    Επί της ουσία τώρα: ότι είναι αυθόρμητο (ή "κινδυνεύει" να γίνει, για να προλάβω τους εξυπνάκηδες) είναι και επικίνδυνο.
    Δεν έχω καταλήξει αν αυτό είναι κακό ή καλό. Μπορεί να είναι και τα δύο (διαβάζω τελευταία κβαντομηχανική, αυτό θα φταίει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή