Σάββατο 14 Μαΐου 2011

"Τα παιδιά" έχουν νεύρα...

από την Αυγή (13/5)

Για «παιδιά που συγκρούονται μεταξύ τους” μίλησε χθες στο Σκάι, ερμηνεύοντας τα προχθεσινά επεισόδια, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης. Και συνέχισε λέγοντας: “Οι αστυνομικοί ήταν επί 4 μήνες σε συγκρούσεις στην Κερατέα δεχόμενοι μολότοφ, είναι άνθρωποι και αυτοί, που έχουν αντοχές».

Ανατριχιαστικές δηλώσεις από έναν συνήθως μετρημένο και εύστοχο πολιτικό, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει και υπουργός Δικαιοσύνης. “Παιδιά που συγκρούονται μεταξύ τους” βλέπει ο κ. Καστανίδης και όχι κρατικούς λειτουργούς οπλισμένους και εξοπλισμένους με δημόσια εξουσία, οι οποίοι πληρώνονται κιόλας για να πηγαίνουν και στην Κερατέα επί τετράμηνο και όπου αλλού τους στείλει η υπηρεσία τους. Δεν πήγαν στην Αστυνομία με το ζόρι. Ούτε στα ΜΑΤ πήγαν με το ζόρι. Ούτε είναι συμμορίες χουλιγκάνων που δίνουν ραντεβού θανάτου.

Ακόμη πιο προβληματική, όμως, είναι η ερμηνεία της Κερατέας. Από πού κι ώς πού, άμα έχεις φάει μολότοφ στην Κερατέα για τη χωματερή, εκδικείσαι μετά από ένα μήνα στην Πανεπιστημίου όποιους βρεις μπροστά σου στη γενική απεργία; Πάλι καλά που δεν εκδικήθηκαν και για του Μακρυγιάννη το '44...

Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου