Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο (Εθνικο)σοσιαλιστικός θίασος απαντά

Τα παπούτσια και τα αντικείμενα στο δρόμο, ένα δείγμα της μανιώδους χθεσινής επίθεσης των ΜΑΤ στην πιο ειρηνική διαδήλωση των τελευταίων ετών.
Την επόμενη της δολοφονικής επίθεσης στον Γιάννη Καυκά, βγήκε ο θίασος της (Εθνικο)Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης να κάνει δηλώσεις.
Άλλος δεν είδε το συμβάν. Άλλος είδε μόνο “προπηλακισμένους αστυνομικούς” στο Γ.Ν. Νικαίας. Άλλος ανακαλύπτει ευθύνες στην Κερατέα! Ο μόνος έγκυρος εκείνος που ισχυρίζεται ότι οι δολοφόνοι υπερέβαλαν εαυτό.

“Εθνικός” Εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής στο press room

 

Ποιος χτυπήθηκε; Μα ο αρχιασφαλίτης στο Γ.Ν. Νικαίας από “εισβολείς του Σύριζα” (σημ. ούτε καν η είδηση του προπυλακισμού αστυνομικών στο νοσοκομείο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη). 

από Βαθύ Κόκκινο
 

Υπουργός “Εθνικής Δικαιοσύνης” Χ. Καστανίδης στο Σκάι 

 

«Όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Με πολύ μεγάλη προσοχή πρέπει να συμπεριφερθούμε για να μην πυροδοτηθεί ένταση» τόνισε. Για τα επεισόδια της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, έκανε λόγο για «παιδιά που συγκρούονται μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί ήταν επί 4 μήνες σε συγκρούσεις στην Κερατέα δεχόμενοι μολότοφ, είναι άνθρωποι και αυτοί που έχουν αντοχές» τόνισε.

Όπως επισήμανε ο κ. Καστανίδης, υπάρχουν ομάδες που πιστεύουν στην τυφλή βία και αρκετές φορές θύματα είναι απλοί άνθρωποι. Τόνισε ότι ο σχεδιασμός της αστυνομίας έχει αποδώσει αποτελέσματα 

Αναπληρωτής Υπουργός “Εθνικού Στρατού”Π. Μπεγλίτης στη Βουλή

Ο κ. Μπεγλίτης από την πλευρά του απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι προβληματίζουν οι πτυχές των διαδηλώσεων και των τραυματισμών, αλλά «είναι επικίνδυνος και ανεύθυνος ο λόγος του κ. Λαφαζάνη να καταγγέλλει δολοφονικές επιθέσεις». Και πρόσθεσε: «Είναι άξιο απορίας αν έχει συναίσθηση αυτών που λέει ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά ή αν εύχεται να έχουμε νεκρούς για να δικαιωθεί ένα κομμάτι της Αριστεράς… Θα ήθελα με πολλή αγάπη και ευαισθησία να μην αναπαράγετε αυτό το αδιέξοδο γιατί η χώρα βρίσκεται μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις… Το πρόβλημα δεν είναι της κυβέρνησης, είναι της Ελλάδας και αυτό κ. Λαφαζάνη δείχνετε να μην το καταλαβαίνετε».

Στην αντίδραση Λαφαζάνη για την κατηγορία ότι “η Αριστερά θέλει νεκρό”, ο κ. Μπεγλίτης απάντησε: «Επειδή έχω γνώση της προπαγάνδας θα πω στον κ. Λαφαζάνη να δει τα πρακτικά… Το είπε γενικά ως πολιτική θέση».

 

Εκπρόσωπος Τύπου της “Εθνικής Χωροφυλακής” Θ. Κοκκαλάκης στο Βήμα FM


Οι χθεσινοί δολοφόνοι “υπερέβαλαν εαυτόν” (…στην προσπάθειά τους να σκοτώσουν. Το αντιληφθήκαμε κύριε Κοκκαλάκη)

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θ. Κοκκαλάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αμέσως μετά το τέλος (της πορείας), κάποιοι που είχαν παρεισφρήσει στο μπλοκ των διαδηλωτών, την ώρα που αποχωρούσαν, επιτέθηκαν με σφοδρότητα κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Εκεί υπήρξε αρχικά άμυνα. Αφετέρου δε, αποκατάσταση της τάξης από αστυνομικούς. Φαίνεται, σε ό,τι αφορά τα επεισόδια, κάποιοι αστυνομικοί υπερέβαλαν εαυτόν. Στο δεύτερο κομμάτι που μας εγνώσθη αρκετή ώρα μετά, τουλάχιστον μετά από 2,5 ώρες, και μετά από δική μας πρωτοβουλία, επειδή επικοινωνήσαμε με το ΕΚΑΒ και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε σε ποια νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί τυχόν τραυματισμένοι ιδιώτες, μας αναφέρθηκε και το συγκεκριμένο (σ.σ.: το Γενικό Κρατικό Νίκαιας).

Αμέσως ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας, με εντολή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, παρουσία ισχυρής συνοδείας και εισαγγελικών λειτουργών πήγαν σε όλα τα νοσοκομεία και στο συγκεκριμένο για να αρχίσουν έρευνα. Έτσι όπως φαίνεται, ο τραυματισμός (του διαδηλωτή) προκλήθηκε εκεί κοντά στα επεισόδια. Το ποιος τον προκάλεσε, αυτή τη στιγμή είναι ένα ζητούμενο. Χθες προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε μια έρευνα και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο εισαγγελέας που βρέθηκαν εκεί προπηλακίστηκαν»

Ο επικεφαλής της “Εθνικής Χωροφυλακής” Χ. Παπουτσής αγνοείται…

Ο δε αρχηγός του (Εθνικο)Σοσιαλιστικού Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, σε μία ακόμη κωμικοτραγική συγκυρία, βρίσκεται σήμερα σε Συνδιάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση (!!!) στο Όσλο.

Υ.Γ. Υπενθυμίζεται ότι το 2008, όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος, ο τότε υπουργός παιδείας τα έσπαγε σε σκυλάδικο και δε σηκώθηκε καν από την καρέκλα του όταν έμαθε το συμβάν.
Zaphod

.-.-.-.-.-.-.


από Γραφείο τύπου του Συνασπισμού


Δήλωση της Ηρούς Διώτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου
Η απαράδεκτη επίθεση με ψευδολογίες και αδιανόητες συκοφαντίες - αποκυήματα της φαντασίας νοσηρών εγκεφάλων - που εξαπέλυσε ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν χρειάζεται καν απάντηση. Άλλωστε, υπάρχουν οι σχετικές τοποθετήσεις του διοικητικού και ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου Νίκαιας. Χρειάζεται, όμως, όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας με τρόμο να αναλογιστούν σε τι βάθος ανηθικότητας μπορούν να φτάσουν οι κυβερνώντες για να επιβάλουν την αντιλαϊκή, καταστροφική και απονομιμοποιημένη πολιτική τους. Δεν τους σταματά τίποτα στον κατήφορό τους; Ούτε ένας νέος άνθρωπος που δίνει μάχη για τη ζωή του;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του και ο κόσμος του θα είναι πάντα εκεί που πρέπει. Δεν θα τους εμποδίσει κανείς. Ούτε οι απόπειρες τρομοκράτησης από τους κυβερνώντες και πολύ περισσότερο τα ψεύδη της ανόητης προπαγάνδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου