Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αναβαθμίζεται η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με νέο αστέρι...


Η πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου μπορεί να απομακρύνθηκε από την Περιφέρεια όταν κατηγορήθηκε για την έκδοση τιμολογίων 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα, όμως αναβαθμίζεται, καθώς θα μπει στη Βουλή ως βουλευτίνα. Η κ. Αλεξανδρίδου θα καταλάβει τη θέση του παραιτηθέντος βουλευτή Λαρίσης κ. Έκτορα Νασιώκα, καθώς ήταν πρώτη επιλαχούσα στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. (πηγή: the best 17/6/11)
---

Παραιτήθηκε τελικά ύστερα από έντονο παρασκήνιο φημών και καταγγελιών σε βάρος της η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Βάσω Αλεξανδρίδου.

Ειδικότερα, ποικίλα δημοσιεύματα την έφεραν να έχει καταθέσει στην Περιφέρεια τιμολόγιο 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα. Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν πριν από λίγο καιρό από το Ελεγκτικό Συνέδριο επιστράφηκαν ως απαράδεκτα τιμολόγια με έξοδα από επίσκεψή της στο Φανάρι προκειμένου να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα τιμολόγια παραιτήθηκαν δύο ταμίες της περιφέρειας, καθώς τα θεώρησαν υπέρογκα και αρνήθηκαν να τα υπογράψουν, προκειμένου να μη συμμετάσχουν σε οικονομικές ατασθαλίες.

Επίσης, της καταλογίζουν αδράνεια και έλλειψη προγραμματισμού και σχεδιασμού της υπηρεσίας, με συνέπεια να υποβαθμιστούν επιχειρήσεις και να αποκλειστούν από διάφορα προγράμματα και το ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα, πάντως, με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών, η ίδια επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου τηλεφωνικώς. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν της ζητήθηκε επίσημα να παραιτηθεί, αλλά αφέθηκε να εννοηθεί ότι την πρωτοβουλία θα κληθεί να την πάρει η ίδια.

Η επίσημη ανακοίνωση της αποδοχής της παραίτησής της από τον υπουργό Εσωτερικών ίσως καθυστερήσει μία ημέρα, καθώς η κ. Αλεξανδρίδου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει επίκληση λόγων υγείας.  (Καθημερινή 28/4/2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου