Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Συνεργασία μπάτσων και κουκουλοφόρων




Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την προβοκάτσια στην Πλατεία Συντάγματος

Καταγγέλλουμε την απόπειρα προβοκάτσιας που κύκλοι του τρομοκρατημένου συστήματος εξουσίας επιχείρησαν και επιχειρούν ανεπιτυχώς στην Πλατεία Συντάγματος.

Καταγγέλλουμε την παρουσία δεκάδων ασφαλιτών με κουκούλες που συνεργαζόμενοι με αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που για άλλη μια φορά κατέκλυσαν ειρηνικά το Σύνταγμα.

Η μαζική ειρηνική πορεία του λαού δεν προβοκάρεται. Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη.

Στο δίλλημα βία ή δημοκρατία, επιλέγει τη βία.

Καλούμε τον κόσμο, που όλες αυτές τις μέρες βρέθηκε ειρηνικά στους δρόμους και στις πλατείες, να περιφρουρήσει την ειρηνική του διαμαρτυρία και να συνεχίσει με τη μαζική του συμμετοχή τον αγώνα του για πραγματική δημοκρατία, τον αγώνα του  κατά των μνημονίων.



.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.


"Είχαμε 20 μέρες ειρηνικές διαμαρτυρίες και μόλις ήρθαν αυτοί της αριστεράς και της προόδου έγιναν επεισόδια! Οι ακροδεξιοί περιφρούρησαν την διαδήλωση! Δεν ξέρω αν είναι του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί αλλά πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ας αφήσουμε τα παραμύθια πως είναι προβοκάτορες" τάδε έφη Πάσχος Μανδραβέλης, "δημοσιογράφος", υπάλληλος ομίλου Αλαφούζου & σία, στον ΣΚΑΪ 
Οι τρεις τηλεδημοσιογράφοι που επί ώρες έβλεπαν και έλεγαν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από ακροδεξιούς και κουκουλοφόρους εσιώπησαν μπροστά στην ΑΛΗΤΕΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου