Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Βραβείο “κορακάκης”


του spi_der
από Εκτός Καρέ  

Το βραβείο θεσπίστηκε στα σχόλια του post “R.I.P. Ελληνική Μουσική” και όπως είπαμε θα απονέμεται στα ορνεότερα απ΄τα κοράκια που θα εφορμήσουν πρίν κι απ΄το νεκροθάφτη σε επώνυμες αποδημήσασες σάρκες.

Το μεγάλο βραβείο “κορακάκης” για αυτή τη δόση απονέμεται δικαιωματικά στην εφημερίδα “Νέα“, που πρώτα σπεύσανε να δώσουν προσφορά CD Παπάζογλου με τη Σαββατιάτικη έκδοσή τους της Μεγάλης Παρασκευής. Παράγοντες που έδωσαν έξτρα ώθηση στην υποψηφιότητα είναι το ότι το παζάρι έλαβε χώρα Πασχαλιάτικα, συν ο ομοσταυλισμός του “μαγαζιού” με το Μέγαρο Μουσικής, το οποίο αν μπορούσε, τους Παπάζογλου θα τους κρέμαγε στο παραπλεύρως καταπατηθέν πάρκο του Βενιζέλου.

Τιμητικό βραβείο ωστόσο κερδίζει επάξια και το Lifo site, για την ανάρτηση της “αδημοσίευτης συνέντευξης” του πρόωρα χαμένου Αντρεά “Λεκτικού” Μαρνέζου, συνέντευξη η οποία είχε πάει κουβά λόγω “ρατσιστικών σχόλιων” του μακαρίτη, τα οποία δεν έκαναν τη χάρη να εξαφανιστούν ενδιάμεσα, αλλά στα @@ μας  τώρα να μείνουμε πιστοί στις αρχές και τα κριτήριά μας, αρκεί να δείξουμε ότι είμαστε κι εμείς (και σ’ αυτό) το κόλπο. Σεβασμός στον Άνθρωπο και στον Αναγνώστη πάνω απ’ όλα!

Σας ευχαριστούμε που είσασταν μαζί μας στα εγκαίνια ενός θεσμού που δεν τρέφουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα μακροημερεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου