Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Οι εμίρηδες

σκίτσο του Στάθη από την Ελευθεροτυπία
από την Αυγή

Με απευθείας ανάθεση (αυτό είναι το φαστ τρακ, άλλωστε) ή με διακρατική συμφωνία (που είναι απευθείας ανάθεση) προσπαθούσαν -και αν κρίνουμε από τις χθεσινές δηλώσεις Πεταλωτή συνεχίζουν να προσπαθούν- να σπρώξουν το Ελληνικό στο Κατάρ τα καμάρια μας.  

Αυτή ακριβώς, όμως, δεν ήταν και η υπόθεση και με τη σύμβαση των υποβρυχίων για την οποία συστήθηκε Προανακριτική επιτροπή και τραβιέται ο Τσοχατζόπουλος; 

Όχι, δεν είναι ακριβώς το ίδιο, διότι το Ελληνικό είναι γνωστό τσιφλίκι της οικογένειας Παπανδρέου (γνωστό από παλαιά ως Χασάνι ή Παμπουκέικα), γι' αυτό και το διαπραγματευόταν ο εκπρόσωπος της οικογένειας αδερφός Νίκος με την οικογένεια - κράτος του Κατάρ. Μεταξύ εμιράτων, δηλαδή... Μόνον ο Βουτσάς με κελεμπία έλειπε. 

Η δουλειά στράβωσε όταν οι εμίρηδες είδαν ότι, τσουπ, στο πρότζεκτ είχε χωθεί και ο "φίλος του ΓΑΠ" Αθεμπίγιο και όταν και οι "επικυρίαρχοι" Γερμανοί στράβωσαν βλέποντας ότι η δημόσια περιουσία κατευθύνεται αλλού. 

Τι δουλειά κάνει ο Αθεμπίγιο; 

Ο αρμόδιος υπουργός Παμπούκης είπε χθες πως, "απ' όσο γνωρίζει, ο κ. Αθεμπίγιο είναι υπάλληλος" μιας εταιρείας που κάνει σχεδιασμό. Αν πιστέψουμε το σάιτ της εταιρείας, ο κ. Αθεμπίγιο είναι κάπως αναβαθμισμένος υπάλληλος. Για την ακρίβεια, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου