Σάββατο 7 Μαΐου 2011

God bless America

leonkuhn, CartoonMovement
του Θανάση Καρτερού
από την Αυγή

Πρώτα μας είπαν ότι τον σκότωσαν γιατί ήταν οπλισμένος και αντιστάθηκε. Χρησιμοποίησε μάλιστα τη γυναίκα του ως ζωντανή ασπίδα. Ύστερα μας είπαν ότι δεν ήταν οπλισμένος, και η γυναίκα που δεν ήταν γυναίκα του, μπήκε μπροστά του για να τον προφυλάξει από τα πυρά. Πάντως και στη δεύτερη εκδοχή επέμειναν ότι αντιστάθηκε αν και άοπλος -προφανώς πρόλαβε να φτύσει τους πάνοπλους κομάντος. Τελικά ανέλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να λύσει τον γόρδιο δεσμό από ψέματα επί ψεμάτων: «εθνική αυτοάμυνα» και τα σκυλιά δεμένα.

Εθνική αυτοάμυνα, -αλλά η μικρή κόρη του Οσάμα δηλώνει ότι τον συνέλαβαν και τον σκότωσαν μπροστά στην οικογένειά του. Πακιστανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν έπεσε ούτε ένας πυροβολισμός μέσα από το κτίριο. Ο Ομπάμα δεν δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες γιατί είναι λέει φρικτές -λες και μπορούσαν να είναι ειδυλλιακές. Αλλά... Αλλά ήταν αρχηγός της Αλ Κάιντα, αποφάνθηκε ο Αμερικανός γενικός εισαγγελέας, είχε αναγνωρίσει την εμπλοκή του στο έγκλημα των δίδυμων πύργων, άρα ορθώς εκτελέστηκε. Που πάει να πει ότι αρκεί το ειδεχθές ενός εγκλήματος και η ομολογία κάποιου για να τον πυροβολήσουμε σαν άρρωστο σκυλί στον κρόταφο.

Δεν χρειάζονται συνεπώς ούτε δικαστήρια, ούτε υπερωρίες δικαστών, εισαγγελέων και δικηγόρων. Ούτε βέβαια και οι μπελάδες μας τέτοιας δίκης. Δεν χρειάζεται ούτε καν η άδεια του κράτους στο οποίο γίνεται η επιχείρηση της δολοφονίας. Χρειάζεται μόνο η άδεια του προέδρου, όπως χρειάζονται (ναι, ναι, μας προέκυψε επισήμως κι αυτό!) τα βασανιστήρια των υπόπτων και τα Γκουαντάναμο. Γιατί αν δεν είχε υποστεί ένας ύποπτος το βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού 183 (!) φορές δεν θα είχαν φτάσει στον Οσάμα. Και τα λένε αυτά γερουσιαστές με υπεύθυνες θέσεις στο Κογκρέσο.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι το θέμα δεν είναι μόνο ο θάνατος του Μπιν Λάντεν, που ό,τι κι αν έκανε είχε δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη. Το θέμα είναι η ευκολία με την οποία ο φιλελεύθερος Ομπάμα ακολουθεί τα βήματα του απεχθούς συντηρητικού θιάσου των Τσέινι και Ράμσφελντ. Για να ανεβάσει ενόψει προεδρικών εκλογών τη δημοτικότητά του. Να δείξει σε όλο τον κόσμο ποιος είναι το Αφεντικό. Και να ψέλνουμε όλοι εν χορώ God bless America -είτε του Μπους, είτε του Ομπάμα...

1 σχόλιο:

  1. Hyvä nainen,
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa; Ποιοι είναι οι γενικοί όροι; Τα κράτη μέλη πρέπει να τηρούν τις υποχρεώσεις τους. Το Tunnettu rahoitusyhtiö επί του σκάφους έγκειται στην υγιεινή του εμπορίου που έχει δημιουργηθεί ως αμίαντο. Η Taloudellinen pääomayhtiö tarjoaa rahoitusratkaisuja suurille hankkeille, kuten pintaliikenne, lääketeelliset infrastruktuurit ja niin edelleen. Για τους σκοπούς του παρόντος παραρτήματος, αναφέρετε την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης από τον πελάτη κατά την παράδοση του τιμολογίου. Jacksonloanhelp@gmail.com saadaksesi lisätietoja

    terveisin,

    Σούζαν Σμιθ
    pääsihteeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή