Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η ανθρωπότητα μας (ξανα)προσκύνησε!


Πρώτη είδηση στη ΝΕΤ, αν και το κανάλι δεν έχει σημασία! Παγκοσμίως, όλα τα κανάλια όπου γης, μεταδίδουν τo ίδιo συγκλονιστικό βίντεο... Έκπληκτη και παγωμένη η ανθρωπότητα παρακολουθεί την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε ο έλληνας πρωθυπουργός ΓΑΠ στον ΟΗΕ:

"Οι αγορές δεν έχουν λογική! Δεν έχουν λογική οι αγορές! Κινούνται με τη ψυχολογία του όχλου, είτε σε εποχές ευφορίας, είτε σε εποχές φόβου...", διάβασε από το σκονάκι του ο μικρός Γιωργάκης... (Για την κερδοσκοπία θα του γράψουν όταν πάει σε μεγαλύτερη τάξη). 

Ωωω, τι ρίγη εθνικής συγκίνησης! Από την εποχή του τεστ ΠΑΠ είχε να δώσει τα φώτα της η Ελλάδα στην ανθρωπότητα. Τώρα, με την συγκλονιστική οικονομικοπολιτικοκοινωνική αποκάλυψη του ΓΑΠ όλη η ανθρωπότητα ξαναϋποκλίθηκε! Ειλικρινά, δεν με νοιάζει κι αν δεν θα πάρω σύνταξη, αν το παιδί μου δεν θα έχει δουλειά, αν φάει επτά γκολ η εθνική από την παρέα του Μέσι. Μου φτάνει πως μετά το test PAP ήλθε το result GAP και η μικρή Ελλάς φώτισε και πάλι τον πλανήτη!


Υ.Γ. Την εθνική ευφορία κι ανάτασή μου, αύξησε κι ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ που καλύπτοντας το επόμενο θέμα (εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ) είπε ΤΡΕΙΣ φορές "στο ίδιο μήκος κλίματος"!!! Τα ΓΑΠικά κτήμα όλου του λαού!

1 σχόλιο:

  1. Πολύ εγωκεντρικός ο άτιμος...
    Επειδή δεν το καταλαβαίνει αυτός...
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
    δεν υπάρχει......

    Που και να μην ήταν σοσιαλιστής, φαντάζεσαι????
    Τι ανάλυση θα έκανε????

    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή