Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Μαξ Κάιζερ για οικονομικούς τρομοκράτες.

Ο Μάξ Κάιζερ στο Αλ Τζαζίρα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Το βίντεο είναι παλιό (τέλη  Φλεβάρη) αλλά όχι ανεπίκαιρο. Εδώ, όπως το έδειξαν στο "Ράδιο αρβύλα" την Μ. Δευτέρα (από seattle4truth)

Διευκρίνιση: ο Κάιζερ σχολιάζε τα της ελληνικής κρίσης, μαζί με δύο έλληνες αναλυτές. Οι οποίοι, φυσικά, παπαγάλισαν και στο Αλ Τζαζίρα, ότι παπαγαλίζει όλη η συμμορία τους και στα ελληνικά τηλεπλυντήρια εγκεφάλων. Για όποιον/α θέλεις να τους... θαυμάσει, μπορεί να δει το παρακάτω που είναι ολόκληρο το βίντεο του θέματος (από omadeon)

Και σε μια πιο πρόσφατη (2/4/10) συνέντευξη του Κάιζερ στην Ελευθεροτυπία υπό τον τίτλο "Οικονομική υποδούλωση» γράφει η σημαία του ΔΝΤ":
Δημοσιογράφος: Δεν θα υπάρξουν συνέπειες εάν η Ελλάδα διώξει τους παράγοντες που αναφέρετε; Ποιες θα είναι αυτές;
Μαξ Κάιζερ: "Θα υπάρχουν συνέπειες, αλλά η ερώτηση είναι "θέλετε να ζήσετε σαν ελεύθεροι άνθρωποι ή σαν υπόδουλοι;" Εάν θέλεις να ζήσεις ελεύθερος, θα πρέπει να πολεμήσεις για την ελευθερία σου και θα υπάρξουν συνέπειες. Ή μπορείς να παραδώσεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στο ΔΝΤ ως δούλους. Αυτές είναι οι επιλογές. Παίρνεις ένα σκληρό φάρμακο τώρα ή εκπορνεύεις τα παιδιά σου στο ΔΝΤ..." (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ)

Προτείνω την ανάγνωση του άρθρου του Κώστα Βεργόπουλου που εξηγούσε αναλυτικά το πως φτάσαμε εδώ και κατέληγε:
"Τα πρόσφατα ελληνικά μέτρα δεν σκοπεύουν την τόνωση της οικονομίας, αλλά τον εφησυχασμό των κερδοσκόπων. Ομως αυτά βαθαίνουν την ύφεση και συνεπώς δυσχεραίνουν την ικανότητα απορρόφησης του δημόσιου ελλείμματος. Αυτά δεν οδηγούν σε καμία εξυγίανση, αλλά σε όξυνση της χρόνιας παθογένειας. Στο εξής, η χώρα θα είναι περισσότερο εξαρτημένη από τη διεθνή στήριξη και ιδίως εκείνη των εταίρων της, από ό,τι μέχρι πρόσφατα. Η εγχείρηση επέτυχε, όμως ο ασθενής πνέει τα λοίσθια. Από την προαγγελλόμενη «σύγκρουση» με τα κατεστημένα διεθνή συμφέροντα η χώρα βγαίνει κατά κράτος ηττημένη: παραδόθηκε εκ προοιμίου σε αυτά, πριν καν αλέκτορα φωνήσαι, έστω και άπαξ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου