Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Το τελευταίο αντίο...

Η οικογένεια Ναζαφί και η αφγανική κοινότητα, μαζί με φίλους, γνωστούς και όποιον επιθυμεί να παρεβρεθεί, αποχαιρετούν σήμερα τη σορό του 15χρονου Χαμιντουλάν Ναζαφί, που σκοτώθηκε  στην τρομοκρατική ενέργεια της 28ης Μαρτίου στα Πατήσια.

Η σορός του αγοριού θα μεταφερθεί στη συνέχεια στην πατρίδα του, το Αφγανιστάν, όπου και θα ταφεί, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας. Η τελετή θα γίνει στις 10 το πρωί στο Κοιμητήριο Καισαριανής (επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως).

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Χρήστες του facebook αποφάσισαν να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, διοργανώνοντας προβολές της ταινίας Kabuli Kid, λίγες ώρες μετά την κηδεία του άτυχου νεαρού πρόσφυγα, με στόχο να αναδείξουν “αξίες όπως αυτές της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης”,  και την αποστροφή τους προς “την τυφλή βία και τους πολέμους που εξαθλιώνουν και ξεσπιτώνουν τους λαούς”

Οι προβολές θα γίνουν στον κινηματογράφο Φιλίπ (Θάσου 11, περιοχή Πλ. Αμερικής, τηλ.: 210-8612476), σε τρεις παραστάσεις 6.30 μ.μ., 8.30 μ.μ. και 10.30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδοΌποιος επιθυμεί, θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο ποσό που οι διοργανωτές συγκεντρώνουν για την οικονομική συμπαράσταση στην οικογένεια Ναζαφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου