Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Πάρτα να μην στα χρωστάω!

Κι άλλο γέλιο με το νέον Πα.Σο.Κ!  Ή κλάμα; Ε, αναλόγως πως το βλέπεις καθένας... Λοιπόν, η είδηση (από ΤΑ ΝΕΑ): 
"ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ Εξακολουθούν τα ψώνια με κρατικά αυτοκίνητα"
διαβάζεις σε τίτλο και υπότιτλο και λες, μπράβο!, επιτέλους! και άλλα τέτοια... "αιθεροβαμονικά"!
Γιατί, διαβάζοντας όλη την είδηση, από το μπράβο ξαναγυρνάς στη μούντζα!

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ περιμένουν τους οδηγούς κρατικών οχημάτων οι οποίοι παρανομούν, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης εμφανίζεται αποφασισμένος να εφαρμόσει κατά γράμμα το νέο καθεστώς για τη χρήση των αυτοκινήτων. 
Με πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις απειλούνται συγκεκριμένα οι οδηγοί των κρατικών οχημάτων, καθώς συνεχίζουν να υπάρχουν καταγγελίες για σοβαρές παραβάσεις κατά τη χρήση. Για τον λόγο αυτό ο υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε χθες εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες με την οποία υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις των οδηγών βάσει των σχετικών νομοθετικών διατάξεων. 
Σύμφωνα με τις καταγγελίες εξακολουθεί να παρατηρείται το φαινόμενο να χρησιμοποιούνται παρανόμως τα κρατικά αυτοκίνητα από πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να τους μεταφέρουν από το σπίτι τους στην υπηρεσία ή και για προσωπικές εξυπηρετήσεις των ιδίων και των οικογενειών τους. Παράλληλα γίνεται χρήση κρατικών οχημάτων από πρόσωπα που δεν δικαιούνται βάσει του νέου νόμου, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρόσωπα τα οποία δικαιούνται χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα υπηρεσιακά αυτοκίνητα παρανόμως.

Αυτά είναι! 'Ετσι! Εύγε!

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες παρανομούν, τους οδηγούς θα τιμωρεί!!!

Το νέον Πα.Σο.Κ. !!! 






Απόσπασμα σχολίου από cynical για το ίδιο θέμα: 
Μάλιστα. Θα τιμωρούνται οι οδηγοί που δεν θα έχουν το θάρρος να σηκώσουν κεφάλι στον Υπουργό για να του πούνε, «Δε γαμιέσαι ρε μαλάκα που θα πάω να σου φέρω τα ρούχα απ’ το καθαριστήριο και την κόρη σου απ' το μπαλέτο!».
Ετσι μπράβο, παλικάρια μου! Τον βρήκατε τον μαλάκα της παρέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου