Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Προσοχή στην υπογράμμιση...

Από ΤΟ ΒΗΜΑ
Στοιχεία που αναμένεται να οδηγήσουν σε συλλήψεις τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων ακόμη για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» έχει αποστείλει με απόλυτη μυστικότητα τα τελευταία 24ωρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών! Τα στοιχεία αυτά, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί πριν από την ανακάλυψη της γιάφκας στην οδό Αιγίνης στην Κυψέλη, αφορούν αποτυπώματα που έχουν εντοπιστεί σε οικήματα ασφαλείας και οχήματα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης.
(...)
Ακόμη, στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. περιέχονται τα ονόματα τριών αντιεξουσιαστών που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Ενας εξ αυτών είχε θεωρηθεί ύποπτος για αρπαγή οπλισμού, ο δεύτερος για σχέσεις με έναν από τους ήδη συλληφθέντες και ο τρίτος για ενδεχόμενη συμμετοχή σε άλλες ένοπλες οργανώσεις. Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. αυτή την περίοδο είναι και ο ρόλος μιας γυναίκας, καθώς και στενού συγγενούς ενός από τους ήδη κατηγορουμένους.

Με απόλυτη μυστικότητα, βεβαιως-βεβαίως!!! Και το τρομοδημοσίευμα για όσους είχαν σχέσεις με τους συλληφθέντες (τι; φιλικές; γηπεδικές; εμπορικές; σεξουαλικές; εχθρικές;) , είναι συγγενείς τους, είναι "μία γυναίκα¨ (!!!) κλπ κλπ να παίζει τι ρόλο άραγε;

Δημοσιογραφία των υπονόμων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου