Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Που 'ναι που 'ναι. η δεοντολογία, ψάξε-ψάξε. δεν θα την βρεις...

«Καθαρά» είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα πιστόλια που βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στην έρευνα σε ρετιρέ πέμπτου ορόφου στην οδό Αιγίνης 8 στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «από τις μέχρι τώρα ενεργηθείσες εργαστηριακές - συγκριτικές εξετάσεις ιχνών των τριών (3) πιστολιών, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κρησφύγετο της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», στη συμβολή των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες. Οι εργαστηριακές εξετάσεις συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε λοιπές εγκληματικές ενέργειες». (Ελευθεροτυπία)
Ωχ, έχουμε διαφωνία εργαστηρίων! Ποιόν να πιστέψω; Τα επίσημα ή τα... ειδικά εργαστήρια του ΑΛΤΕΡ; Αναρωτιέμαι γιατί, είδα στο προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πως είχαν κάνει ήδη τις... εργαστηριακές αναλύσεις τους και λέγανε με τον ανάλογο στόμφο: "Βρέθηκε το "Α" όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην "Χ" επίθεση, το "Β" όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην "Ψ" επίθεση" κ.λπ κ.λπ.  Όλα τα είχαν ταυτοποιήσει με κάποια ενέργεια του "Ε.Α." Τόσο πίσω είναι οι αρχές από τις τηλεκατίνες; 

  .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Και για να μην το ξεχάσω. Άκουσα χθες δημοσιογράφο της Ελευθεροτυπίας να λέει -στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ- πως δεν υπάρχει μέσα στο κατηγορητήριο, κατηγορία για την βόμβα στα Πατήσια,  όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος Χαμί Νατζαφί. Την άκουσα επίσης να λέει, πως, οι συνομιλίες που είχαν βγει στα κανάλια, ήταν όλες ψεύτικες (εκείνες που και καλά "οι τρομοκράτες κάνανε πλάκα" με την βόμβα και τον άτυχο μικρό). Στις κανονικές συνομιλίες, είπε,  ακούγονται να συνομιλούν "στη γλώσσα των νέων", πως "ήταν λυπημένοι για τον θάνατο του παιδιού" και βγαίνει καθαρά πως "την είδηση την είχαν δει στη τηλεόραση"! Τέλος, πως το τηλεφώνημα δεν έγινε καν από εκείνη την περιοχή αφού το νούμερο του τηλεφώνου από όπου έγινε η κλήση αρχίζει από 3! 

Κι όλοι αυτοί οι τηλεπαπαγάλοι που παραπληροφορούσαν; Στο MEGA π.χ. δεν λέγανε επί δύο μέρες πως οι τρομοκράτες βλέπανε τον μικρό με την βόμβα και γελούσανε; Τίποτα; Καμμιά συνέπεια; 

Ό ύμνος των -κατά Σόμπολο- λειτουργών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου