Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Εθνική αποστολή

σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ από την Αυγή
Αριθ. Πρωτ. 431
Προς
Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Χρήστο Παπουτσή
Θέμα : Επισκευή στρατοπέδων για υποδοχή μεταναστών.
Κύριε υπουργέ,
Η Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) μετά τις αναγγελίες σας για την άμεση ανάγκη επισκευής στρατοπέδων για την υποδοχή μεταναστών, καθώς και για την κατασκευή τείχους προστασίας συνόρων, λόγω του επείγοντος της κατάστασης, επιθυμεί να θέσει τα μέλη της, μικρές και μεγάλες εργοληπτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στην υπηρεσία της Πολιτείας προκειμένου να συνδράμουν με όσα μέσα μπορούν στην επίτευξη του δύσκολου αυτού έργου.
Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, η Διοίκηση της Ένωσης καθώς και τα μέλη της, με την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που διαθέτουν (μηχανικό εξοπλισμό - έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό) τίθενται στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουν στους στόχους του Υπουργείου σας για την καλύτερη και ταχύτερη ολοκλήρωση των ως άνω έργων.
Με εκτίμηση,
Για την ΠΕΔΜΕΔΕ,
Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας

- Οι εργολάβοι στρατεύονται αφιλοκερδώς (;) στην εθνική προσπάθεια να μαντρώσουμε τους μετανάστες. Όσες φορές έχουν βοηθήσει -αφιλοκερδώς- στις πυρκαγιές, έχουν αποζημιωθεί μαζεύοντας τζάμπα αμμοχάλικο από τα καμένα. Τώρα; Το ύφος παραπέμπει απευθείας στις επιστολές που διαβάζαμε  στα πληρωμένα των εφημερίδων επί Χούντας.

πηγή: Η Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου