Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στην ελεύθερη αγορά δεν υπάρχουν αδιέξοδα…

από AntistaChef

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας, η κυβέρνηση εξετάζει ανθρωπιστική πρόταση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων για λύση στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών. Ήδη η τρόικα έχει δώσει το πράσινο φως, ενώ ο ίδιος ο σύνδεσμος ξεκίνησε καμπάνια ενημέρωσης του κοινού.

Ο υπουργός εσωτερικών δήλωσε: “H κυβέρνηση εξετάζει θετικά την πρόταση του ΣΕΒ καθώς αυτή εμφορείται από τις σοσιαλιστικές ιδέες της ισότητας και αδελφοσύνης των πολιτών πέρα από έθνη και θρησκείες. Επιπλέον θα λειτουργήσει ως  ένεση για την ανάπτυξη καθώς μαζί με την κατάργηση του αναχρονιστικού θεσμού της ασφάλισης θα εκλείψουν σοβαρά εμπόδια για την απασχόληση.”

Η κυβέρνηση εξετάζει και επιδότηση της μαύρης, αδήλωτης εργασίας, την οποία λόγω του ότι είναι αδήλωτη θα προσδιορίζει με αντικειμενικά κριτήρια. Όσοι τελικά πρώην Έλληνες ή μετανάστες δεν μπορέσουν -παρά την ευνοϊκή πια θέση τους- να εξασφαλίσουν εργασία θα έχουν σιωπηρή ανοχή 6 μηνών μέχρι να απελαθούν. Γιατί πόσους άνεργους μπορεί να φιλοξενήσει αυτή η χώρα; H βάρκα γέμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου