Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Υπατία Vs Υποκρισία


Ο ένας μετά τον άλλο, με θάρρος, φορείς και πολίτες εκδηλώνουν τη συμπαράσταση τους στο αυτονόητο αίτημα των απεργών πείνας, μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα να μπορούν επιτέλους να ζήσουν και να εργαστούν νόμιμα. Το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης έβγαλε ψήφισμα υπέρ των απεργών πείνας. Όμως ο δήμαρχος Αθηναίων δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε. Τελικά ο πιο καλός ο μαθητής είναι αυτός στην τάξη.

Ορθώς εγκατέλειψε τη θέση του συνηγόρου του πολίτη ο κ. Καμίνης και έκανε το “outing” του υποκριτή πολιτικού που έκρυβε καταπιεσμένο μέσα του. Όσο για τις απόψεις του περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φαίνεται πως πήγαιναν πακέτο με τη θέση. Αυτές είναι οι αρχές μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες.


Ο Λοβέρδος έχει ταυτιστεί στα μάτια μου από παλιά με την πιο γελοία, χαμερπή εκδοχή αμοραλιστή πολιτικού γιάπη. Τον θυμάμαι  χαρακτηριστικά, τότε που ήταν στην αντιπολίτευση να γλύφει τον Κυριακού του ΑΝΤ1 και την επαγγελματία “φιλεύσπλαχνη” γυναίκα του. Τώρα ως υπουργός υγείας ασχολείται με την τρομοκράτηση του κοινού, πότε κατα των απεργών πείνας, πότε κατα των απεργών γιατρών. Πάντα για το καλό της δημόσιας υγείας την οποία στο μεταξύ κατεδαφίζει.


Η Άννα Νταλάρα είναι άλλη μία περίπτωση ψώνιου και καριερίστριας πολιτικού συνομοταξίας  Λοβέρδου. Κάθε τόσο κάνει δηλώσεις κενές περιεχομένου που το μόνο τους άγχος είναι να τονίσουν πόσο εξουσία είναι η εξουσία της. Πρέπει να είναι πολύ περήφανη που έγινε κάτι τόσο σπουδαίο όπως υφυπουργός της κυβέρνησης του μνημονίου.  Χαρακτηριστικά σήμερα ανέφερε για τους απεργούς της Υπατίας: “Η κυβέρνηση δείχνει ψυχραιμία και υπομονή. Αυτό, όμως, πρέπει να εκληφθεί ως στάση πολιτικής μεγαθυμίας και όχι να το θεωρήσουμε ως στάση πολιτικής αδυναμίας”. Οι άνθρωποι πλησιάζουν το θάνατο και η Νταλάρα θέλει από την υπόθεση να περάσει και ως μεγάθυμη! Σπουδαία προσωπικότητα η Άννα…

- Η εικόνα κατόπιν αιτήματος αλληλέγγυων της Υπατίας -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου