Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Θέμος Αναστασιάδης! (όπως λέμε Λαμογιστάν και ΠΑΣΟΚ)

Σάββατο βράδυ άνοιξα την τηλεόραση και για κακή μου τύχη έπεσα πάνω στο τηλεσκουπίδι που λέγεται Θέμος Αναστασιάδης. 
- Γιατί διαμαρτύρονται που πέταξαν κάτοικοι γιαούρτια στον Αλαβάνο, από αυτόν το χώρο τον ανανεωτικό δεν είχαν μπει στην Ελευθεροτυπία και πέταξαν γιαούρτια σε δημοσιογράφους, τι διαφορά έχει, δεν πέταξαν παπούτσι στον Μπους,  τι διαφορά έχει; Γιατί εκείνα είναι καλά κι αυτό κακό; 
Αυτό είπε... Μέσα σε μιά του φράση τόσα ψέμματα αλλά και μια αλήθεια. 

Αλήθεια πως, ναι, από αυτό τον χώρο ήταν (από παλιούς Ρηγάδες) που πήγαν στην Ελευθεροτυπία. Αλλά δεν "έριξαν γιαούρτια σε δημοσιογράφους". Έριξαν γιαούρτι σε αυτόν! Την "μαύρη τρύπα" της Ελευθεροτυπίας, τον Θέμο Αναστασιάδη, αποδοκιμάζοντας έτσι την χυδαιότητα, την αλητεία, τον ρατσισμό, τον αντικομμουνισμό και την λασπολογία του απέναντι στις γυναίκες, στην αριστερά, στους μετανάστες, στους διανοούμενους, αλλά και κάθε πολίτη που αντιστεκόταν στον εκμαυλισμό και την κατρακύλα που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα. 

Αλλά ο Πασοκάνθρωπος δεν βλέπει καμμιά διαφορά. Καμώνεται πως δεν βλέπει καμμιά διαφορά. Εκεί οι διαμαρτυρόμενοι πήγαν ανοιχτά, με τα πρόσωπά τους φανερά και την πολιτική τους ταυτότητα δηλωμένη. Δεν καμουφλαρίστηκαν, δεν φόρεσαν κουκούλες, δεν παρίσταναν τους αγανακτισμένους κατοίκους. Και δεν βλέπει την διαφορά πως εκεί οι διαμαρτυρόμενοι ήταν κατά του εκφασισμού των ΜΜΕ (κορυφαίο χυδαίο δείγμα του ο Θέμος Αναστασιάδης) υπερασπιζόμενοι δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα οι θρασύδειλοι φασίστες επιτέθηκαν (και ξυλοκόπησαν μια κοπέλα) για να υπερασπίσουν το καθεστώς τρομοκρατίας που έχουν επιβάλει καταργώντας δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, εξυμνώντας τον ρατσιμό, υπερασπιζόμενοι το καθεστώς ανομίας, σωματεμπορίας, εμπορίου ναρκωτικών και όλο τον υπόκοσμο που διαφεντεύει την περιοχή και το κέντρο της Αθήνας με το εμπόριο σωμάτων, ψυχών και ουσιών. 

Όπως δεν βλέπει ο Πασοκάνθρωπος καμμιά διαφορά με το παπούτσι που πέταξε ο Ιρακινός δημοσιογράφος στον φασίστα "συνομιλητή του θεού", Τζορτζ Μπους, που επιτέθηκε με τον τσαμπουκά του γκάνγκστερ στη χώρα του, έγραψε στα αχαμνά του τον ΟΗΕ, την κατέστρεψε και -με μια εκατόμβη θυμάτων που φτάνουν στη γενοκτονία και στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας- είχε επιβάλει Κατοχή δια πυρός και ροπάλου, καταληστεύοντας με την ακροδεξιά παρέα του τον πλούτο του Ιράκ. 

Δεν βλέπει καμμιά διαφορά ο ΧΥΔΑΙΟΣ! Και δικαιώνει από τηλεοράσεως τους ακροδεξιούς!

Αυτοί είναι ρε! Αυτοί είναι ό,τι αποκαλώ συμμορία του ΠΑΣΟΚ! Ένας χυδαίος υπάνθρωπος, με μια εκπομπή που ζουμάρει σε ντεκολτέ και ανοίγματα φούστας, που υμνεί ό,τι πιο συντηριτικό και χυδαίο, που η γυναίκα είναι "κάτι γύρω από το εφηβαίο", με εξυπνακισμούς και αστειάκια ανικανοποίητητης εφηβείας, που γλύφει ό,τι μπορεί να του δώσει κάποια μίζα, που προβοκάρει και συκοφαντεί όποιον και ό,τι αντιστέκεται στην πασοκική συμμορία. 

Αυτοί είναι ρε! Αυτοί είναι οι συμμορίτες του ΠΑΣΟΚ! Που από το τίποτα τον πήραν από την δεξιά Καθημερινή των σκανδάλων και του χαρίσανε την τελευταία σελίδα μιας -και καλά- κεντροαριστερής εφημερίδας*. Το όνομα της στήλης του ταιριαστό με τον συντάκτη και το περιεχόμενό της. "Μαύρη τρύπα", στην πίσω μεριά της εφημερίδας. Δηλαδή πρωκτός (για να το πω "κόσμια"...) ή κοινώς κωλοτρυπίδα. Για να βγάζει τα σκατά που έχει για εγκέφαλο και να μολύνει, να εκμαυλίσει, να χυδαιοποιήσει τον δημοκρατικό κόσμο που την διάβαζε. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ! Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ -εκ των υστέρων- ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ! 

Αυτοί είναι ρε! Αυτοί είναι οι αλήτες του ΠΑΣΟΚ! Πιάστηκε να τριγυρνάει από τράπεζα σε τράπεζα του εξωτερικού με σακκούλες γεμάτες μαύρο χρήμα. Ε και; Τι έγινε; Μήπως πήγε φυλακή, καταδικάστηκε, είχε καμμιά ποινή από την ΕΣΗΕΑ, εκδιώχθηκε από τα ΜΜΕ; Μπα! Τίποτα από όλα αυτά. Τίποτα! 

Πιάστηκε να εκβιάζει πολιτικούς με κασέτες με προσωπικές τους στιγμές! Ε και; Τι έγινε; Μήπως πήγε φυλακή, καταδικάστηκε, είχε καμμιά ποινή από την ΕΣΗΕΑ, εκδιώχθηκε από τα ΜΜΕ; Μπα! Τίποτα από όλα αυτά. Τίποτα!

Πιάστηκε να εκβιάζει μια ολόκληρη κυβέρνηση και μάλιστα το γραφείο του προηγούμενου πρωθυπουργού! Τι έγινε; Μήπως πήγε φυλακή, καταδικάστηκε, είχε καμμιά ποινή από την ΕΣΗΕΑ, εκδιώχθηκε από τα ΜΜΕ; Μπα! Τίποτα από όλα αυτά. Τίποτα!

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ! Αυτό είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Ρατσιστικό κοινωνικά, αλήτικο και με μαφιόζικες τεχνικές επιχειρηματικά, ακροδεξιό και με βαθύ μίσος προς την αριστερά πολιτικά, λαϊκίστικο με λατρεία στην υποκουλτούρα, αποστροφή στη διανόηση, συκοφαντικό σε ό,τι αντιστέκεται στον εκμαυλισμό του λαού μας και με πλήρη κατοχή, πρόσβαση, υποστήριξη και προβολή από τα ΜΜΕ. [Αλήθεια παραξενεύει κάποιον στα σοβαρά η -ανοιχτή πια- συνεργασία του με την πολιτική ακροδεξιά τηλετσόντα;] Δεν ξέρω άλλον σαν τον Θέμο Αναστασιάδη να συμπυκνώνει καλύτερα τα χαρακτηριστικά της τιποτένιας πασοκικής συμμορίας.που λεηλατεί πνευματικά, πολιτιστικά, οικονομικά και πολιτικά τη χώρα εδώ και 30 χρόνια.   

Χαρείτε τους! Ψηφίστε τους! Δοξάστε τους! Συνεχίστε να τους επιβραβεύετε και να ενισχύετε με καθημερινή αγορά και θέαση! 

Όσο η αριστερά δεν ορθώνει τείχος απέναντι στην πνευματική -πρώτα από όλα- λοβοτομή που κανει αυτή η συμμορία δεν έχει καμμιά τύχη. Όσο αφήνεται -όχι τώρα, εδώ και δεκαετίες- να εσωματώνει και να μολύνεται από αυτή την ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, δεν θα μπορέσει ποτέ να αρθρώσει δική της πρόταση. Γιατί πρώτα από όλα πρέπει να αρνηθεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και να δημιουργήσει -ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ- αντισώματα σε ό,τι, αυτή η πασοκική συνέχεια της πολιτισμικής έκπτωσης της Χούντας, μολύνει στην καθημερινότητα όλων μας. 



*-Πριν 2-3 Κυριακές πήγα στο καφενείο και έπεσε στα χέρια μου η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Εφημερίδα που δηλώνω υπερήφανα πως ΔΕΝ αγοράζω εδώ και 20+ χρόνια. Την ξεφύλλισα ολόκληρη ψάχνοντας εις μάτην. Ούτε ΜΙΑ λέξη, ΠΟΥΘΕΝΑ, για έναν οποιονδήποτε υποψήφιο της αριστεράς. Ούτε ΜΙΑ ΛΕΞΗ. Και υπάρχουν χιλιάδες αριστεροί που την αγοράζουν καθημερινά και αφήνουν στα αζήτητα εφημερίδες της Αριστεράς που ΔΕΝ έχουν επιχειρηματικά συμφέροντα από πίσω τους... Χθες είχαν ως άλλοθι τον Βότση, σήμερα τον Στάθη ή τον Καλαϊτζή και το βήμα που δίνει σποραδικά για δόλωμα σε κάποιους αξιόλογους συνεργάτες της. Και ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ εκμαυλισμός, αποπροσανατολισμός και παραπληροφόρηση δουλεύει υποδόρεια... Με αριστερούς "πληροφορημένους" από "ελευθεροτυπίες' -και άλλους παρόμοιους τελάληδες των νταβατζήδων- και τα τηλεοπτικά πολυβολεία του ΠΑΣΟΚ, πως να παράξεις αριστερή πολιτική; 

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν είναι στη φυλακή όπως του έπρεπε για τα περίεργα εκατομμύρια σε μαύρες σακούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή