Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Δυστυχώς το εξαφάνισαν!

Μόλις ο Τυχαίος βρήκε αυτό το διαμάντι, φρόντισαν στον ΟΑΕΔ να το εξαφανίσουν! Κρίμα! 


Ευτυχώς Τυχαίος και Ανεμογκάστρι το διέσωσαν για να έχουμε να γελάμε (ή να κλαίμε;)!  


Επάγγελμα... βουλευτής!
από το blog Τυχαίος

Δεν το συνηθίζω. Δεν μου αρέσει, ρε παιδί μου, να ψάχνω στα site του Δημοσίου και να βρίσκω «χαζά». Αλλά τούτο 'δώ νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον! Θα το δεις και μόνος σου. Μπαίνεις λοιπόν στο portal του ΟΑΕΔ. Ναι, ναι, αυτού του οργανισμού που σου βρίσκει δουλίτσα.

Κάπου μέσα στο χαμό λοιπόν έχει ένα οδηγό επαγγελμάτων. Τι θες να γίνεις άμα μεγαλώσεις και τέτοια. Ψάχνεις, ψάχνεις λοιπόν και καταλήγεις - που αλλού! - στο Δημόσιο... Στρατιωτικά λέει, αστυνομικά λέει και άλλα του ευρύτερου δημόσιου τομέα επαγγέλματα λέει. Αν δεν ξέρεις το link, να στο δώκω: http://epagelmata.oaed.gr/categories_list.php?catID=16

Μέχρι δω καλά; Τόχεις; Ντάξει. Για κατέβα λίγο. Τι βλέπεις; Ααααα γεια σου! Φαρδιά πλατιά: βουλευτής!!!

Εδώ είμαστε... Επάγγελμα, λοιπόν, κατά ΟΑΕΔ!. Σούπερ. Κάμνεις τικ στο κουτάκι, κάμνεις κλικ και να σου τα προσόντα που χρειάζονται, και νάσου οι συνθήκες εργασίας με καλό φωτισμό λέει! Και το πιο φοβερό στο αντιγράφω εδώ έτσι να υπάρχει:

«Ο φόρτος εργασίας και οι μετακινήσεις εντός και εκτός Ελλάδας είναι συνηθισμένο φαινόμενο για το βουλευτή, αλλά οι σχετικά καλές αποδοχές του και κυρίως η αναγνώριση της προσφοράς του και η κοινωνική καταξίωση αντισταθμίζουν την ένταση, το άγχος και την κόπωσή του».

Όλα τα λεφτά, ε; Μη γελάς. Επάγγελμα είναι. Έφυγα για ΟΑΕΔ. Πού ξέρεις...

ΥΓ.: Επειδή μπορεί και να το βγάλουνε, αποκόβω τη σελίδα και την ανεβάζω, να γελάω εγώ, να γελάς κι εσύ με τα εγγόνια σου μετά από χρόνια! Άρπα το link να το κάνεις κορνίζα... εδώ! Με τις υγείες μας!


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Το Ανεμογκάστρι, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την... ανακάλυψη του Τυχαίου, και για να μη χαθεί το αριστούργημα, όπως ο ίδιος ανησυχεί, παραθέτει ολόκληρο το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας στον κόμβο του ΟΑΕΔ!

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι αναλυτές και οι οικονομικοί συντάκτες αναφέρουν ξανά και ξανά ότι ο κ Παπανδρέου μετά τις δημοτικές εκλογές και εάν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά για αυτόν, θα πάρει νέα σειρά αντιεργατικών μέτρων πολύ πιο ακραίων από αυτά που έχει πάρει μέχρι τώρα. Νέοι φόροι, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κλπ. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τον Ελληνικό λαό σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις που υποστηρίζουν το Μνημόνιο. Όχι λοιπόν στους ΚΟΜΙΝΗ στην Αθήνα και ΜΠΟΥΤΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη κλ. Μην αμελείτε έρχονται κρίσιμες μέρες. Τα μπλογκς πρέπει να αναλάβουν δράση για την ενημέρωση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή