Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Η κατάργηση της Ελληνικής Δημοκρατίας (video)

Ο αναπληρωτής καθηγητής θεσμών της ΕΕ Νότης Μαριάς εξηγεί αναλυτικά την ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ από το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, καταγγέλει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκχώρηση της διακυβέρνησης της χώρας στο ECOFIN, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ρόλου του Κοινοβουλίου, την "περίεργη" άρνηση της κυβέρνησης ΓΑΠ να μην δανειστεί όταν μπορούσε χωρίς τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ όρους της δανειακής σύμβασης και αποδομεί την κυβερνητική προπαγάνδα για τις ΔΕΚΟ στην εκπομπή της Δήμητρας Αλεξάκη Casus Belli στο Κανάλι 10.

Το βίντεο είναι συνολικά 47', χωρισμένο σε 5 μέρη. Η εκπομπή μεταδόθηκε την Παρασκευή 15/10 και σε επανάληψη το Σάββατο 16/10.

Δυστυχώς δεν πιάνω καλά το κανάλι για αυτό και είναι ασπρόμαυρη η εικόνα, αλλά σημασία έχουν τα όσα αποκαλύπτει!
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Λεξικό της κοινής νεοελληνικής (Ίδρυμα Τριανταφυλλίδη):
Εθνική μειοδοσία: παροχή ευεργετημάτων σε ξένους εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (Μπαμπινιώτη): 
Εθνική μειοδοσία: η προδοσία εις βάρος της πατρίδας, που εκδηλώνεται με αδικαιολόγητη υποχωρητικότητα προς ζημίαν των εθνικών συμφερόντων κατά την άσκηση της πολιτικής εξουσίας
Μείζον Ελληνικό Λεξικό (Τεγόπουλου, Φυτράκη):
Eθνική μειοδοσία: η προδοσία της πατρίδας, βλάβη ασυγχώρητη των εθνικών συμφερόντων κατά την άσκηση μιας πολιτικής

Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά, αυτοί που υπέγραψαν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ; - Και μια ακόμα ερώτηση για την ευχάριστη έκπληξη της Δήμητρας Αλεξάκη: από πότε έχετε να δείτε δημοσιογράφο που ΔΕΝ είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης αλλά δημοσιογράφος; 

Υ.Γ. Στο τελευταίο βίντεο υπάρχει ένα κόψιμο στο τέλος που δεν καταλαβαίνω πως έγινε! Αν έγινε στην εγγραφή, στη μετατροπή σε AVI ή από το YouTube ή από το κανάλι (;) δεν το ξέρω. Δυστυχώς δεν κράτησα τα αρχικά TS κι έτσι δεν ξέρω που έγινε το λάθος... Ελπίζω να επαναληφθεί η εκπομπή. 

1 σχόλιο: