Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τι γίνεται βρε παιδιά;

(πηγή)
Έβλεπα προχθές τον Παπακωνσταντίνου στο δελτίο του ΜΕΓΑ... Είχε αρχίσει την παραμύθα πως αποφάσισαν να βάλουν πάλι έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις γιατί... "τι θα μου λέγατε αν παίρναμε μόνο από μισθωτούς και συνταξιούχους και αφήναμε ανέγγιχτες τις επιχειρήσεις;" (sic!)"Μα αυτό είναι όρος στο μνημόνιο" του λέει στη ψύχρα ο Πρετεντέρης παγώνοντας τον -σε σοσιαλιστική έξαρση- νεοφιλελεύθερο υπουργό!!!

Βλέπω τις τελευταίες μέρες τον Χατζηνικολάου να τραβάει τις κοτσίδες του που η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δεν αντιδρούν στη λεηλασία, λέγοντας μάλιστα πως θα ήταν αλλιώς αν οι εργατοπατέρες δεν περίμεναν στους προθαλάμους των κομμάτων εξουσίας για υπουργοποίησή τους...    
Αφήνω δε στην άκρη τον Τράγκα που κάθε που τον ακούω είναι λες και διαβάζω μπροσούρα του... ΕΚΚΕ του 70! :)

Τα ποντίκια την κάνουν από το πλοίο που βουλιάζει ή τρέχει κάτι άλλο;

Πάντως -και προς... τιμήν του- σταθερός παραμένει ο Λιάρος! Στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο έδωσε ρεσιτάλ Χατζάριας δημοσιογραφίας (και πάλι!).
Συγκεκριμένα, βγήκε μια δημοσιογράφος στο τηλεπαράθυρο και είπε πως η EUROSTAT αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις για το έλλειμμα, κάτι που διέψευδε τα όσα είπε το προηγούμενο βράδυ ο Παπακωνσταντίνου! Και τι σχόλιο έκανε ο αξεπέραστος αυτός δημοσιογράφος;
"Αυτό είναι κάτι που θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά αφού θα αυξηθούν οι πιέσεις για αντιπολίτευση... " κ.λπ. κ.λπ. ακατάλυπτα που δεν συγκράτησα!
Καταλάβατε; Την είδηση που έβγαζε ψεύτη τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ την παρουσίασε ως πρόβλημα για την... ΝΔ!
Ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα και νομίζω πως πάει φουλ για το βραβείο "Χατζάρα" αν και οι υποψηφιότητες Καψή, Κώνστα, Χασαπόπουλου και του αστείου που έχει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ είναι εξίσου ισχυρές!

2 σχόλια:

  1. Kαλημερα φιλε!Κ εγω που βλεπω αλτερ στις 8,τελευταια παρατηρω οτι ο Χατζηνικολαου την εχει δει αντιεξουσιαστης..ασε τον Τραγκα!ΑΒΑΝΤΙ ΠΟΠΟΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!
    Βαλε να τον ακουσεις τωρα που εχει εκπομπη στον real fm,πολυ γελιο.

    "Τα ποντίκια την κάνουν από το πλοίο που βουλιάζει ή τρέχει κάτι άλλο; "
    Καλη ερωτηση.Οποιος ξερει,ας μας δωσει μια απαντηση.Εγω παντως νομιζω οτι ακομα κ τα πουλημενα μμε,δε θα μπορουν να εξακολουθησουν να στηριζουν τη κατοχικη κυβερνηση ερχομενα σε αντιθεση με το αισθημα του κοσμου.
    Η εκτος αν ειναι ολα αυτα παρελκυστικες τακτικες κ παραπλανηση,δε μπορω να ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια, όπως είπε και ο ογκόλιθος της δημοσιογραφίας Λιάρος, "και στην επόμενη απεργία εμείς την ίδια στάση θα κρατήσουμε"... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή